ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Κάποιοι προσπαθούν να φάνε υπουργούς και να δημιουργήσουν πολιτικές αναταράξεις για να εκτροχιάσουν τα αμυντικά προγράμματα Ελλάδας και Γαλλίας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πολλά "περίεργα" συμβαίνουν και διαβάζουμε διάφορα όπως αυτό ΕΔΩ. Μήπως κάποιοι στοχεύουν τον Παναγιωτό;;; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μυρίζω αμερικανικές σβουνιές. Δεν έχει κάνει και λίγα ο άνθρωπος. Μπορεί να μην είναι κι όλα τέλεια, αλλά να θυμίσουμε σε κάποιους, πως τράτες MMSC δεν πήρε το ναυτικό και ούτε πρόκειται να πάρει ως κορβέτες για να φάει η Lockheed Martin. Περίεργα παιχνίδια παίζονται στις πλάτες του Π.Ν και του λαού. 

Μήπως αμερικανικές σβουνιές πάνε με περίτεχνα μέσα να "φάνε" κοσμάκι; Μήπως πάνε να καθυστερήσουν την υπογραφή των FDI και των γαλλικών κορβετών gowind;;Να γνωρίζουν ένα πράγμα. Δεν είμαστε στο 1990, ούτε στη πρώτη δεκαετία του 2000. Πλέον ο απλός κόσμος μπορεί να έχει στη διάθεσή του περισσότερες πληροφορίες μέσα απ' το ίντερνετ. Εάν πρόκειται για ξένο δάκτυλο με σκοπό να εξυπηρετηθούν συμφέροντα εταιριών στην άλλη άκρη του Ατλαντικού να ξέρουν πως ο λαός και η δικαιοσύνη δεν θα το αφήσει έτσι. 

Παναγιωτό κράτα γερά και πάτα πόδι. Το Π.Ν θα εξοπλιστεί με state of the art γαλλική τεχνολογία και όχι με τενεκέδες με water jet. Τα προγράμματα πρέπει να τρέξουν. Επιτάχυνε τις διαδικασίες.

Φλωράνς και Μανωλάκη  τα μάτια σας 14. Κάποιοι προσπαθούν να φάνε υπουργούς και να δημιουργήσουν πολιτικές αναταράξεις για να εκτροχιάσουν τα αμυντικά προγράμματα της Ελλάδας και της Γαλλίας . Πάνε να φέρουν την αμερικάνικη κονσέρβα.

Επίσης  ο Παναγιωτόπουλος τηλεφώνησε στον Στυλιανιδη μετά το υπουργικό συμβούλιο ζητώντας την άμεση απόσυρση των στρατιωτών από την Αττική Οδό. Στο Πεντάγωνο εξοργίστηκαν με τις εικόνες στελεχών/στρατιωτών να εκχιονίζουν την Αττική οδό. Τα αυτονόητα δηλαδή. Και σε κάποια διοικητήρια μονάδων ακούστηκαν και καντήλια τη Δευτέρα το βράδυ. Ο Στρατός δεν είχε καμμία δουλειά εκεί.

1 σχόλιο:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για όποιον δεν γνωρίζει την λέξη σβουνιά ....είναι η κοπριά των ζώων.!!!