ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

De facto αναγνώριση Κοσόβου σήμερα, μεγαλύτερη υπόσκαψη της Θράκης κι απ την ίδια την ύπαρξη τούρκικου προξενείου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

De facto αναγνώριση Κοσόβου σήμερα, μεγαλύτερη υπόσκαψη της Θράκης κι απ την ίδια την ύπαρξη τούρκικου προξενείου. Όταν έρθει ο λογαριασμός στην Κύπρο και περπατήσει το σχέδιο μεγάλη Αλβανία, να μου πείτε για την Mdca, το F-35 , την ντεμόκρασυ και τα πιλαρς οφ σταμπιλιτυ.

Ακόμα και οι Σέρβοι τα έκαναν πλακάκια με την Τουρκία.!! Και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό , όταν εμείς οι ίδιοι τα κάνουμε πλακάκια με το Κόσσοβο. Να κάνουμε αντίποινα δηλαδή;;   

Η αναγνώριση του Κοσόβου ήταν στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε επίσημα στη συμφωνία για τις βάσεις με τις ΗΠΑ. Και άσχετη με τις κινήσεις της Σερβίας. 

Όπως και οι συνέπειες θα πέσουν στο κεφάλι μας (Κύπρος, Θράκη, αλυτρωτική Αλβανία), όχι στη Σερβία. Και φυσικά εννοείται ότι ακολούθησαν εντολές τα δεξιά κουκλοθέατρα των Αθηνών .

3 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, το κέρατο τους μην πω. Το σχέδιο προχώρα κανονικά με τα προδοτικά σούργελα. Όπως οι δημοκρατικοί γάιδαροι που λες με την διαγωγή τους στέλνουν το μισό πλανήτη να συνασπισθεί με την Κίνα + Ρωσία , έτσι και τα ζωντόβολα των Αθηνών στέλνουν όλα τα Βαλκάνια και την μέση ανατολή συνέταιρους της Τουρκίας και ας μην ήθελαν, επίτευγμα δύσκολο . Εδώ κατάφεραν να πουλήσουν και να εκνευρίσουν τους Κυπρίους. Τι άλλο να πεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα , πολύ σωστά .Τα έλεγα τι έρχεται τι θα γίνει εδώ από το 2018 , αλλά και ποιο πριν σε άλλα ιστολόγια σαν σχολιαστής.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/07/blog-post_13.html

"Τα γεγονότα τρέχουν...από το 2012 είχα μιλήσει για το τι έρχεται σε κάποια ιστολόγια.Αναλόγως την ταχύτητα της ροής των γεγονότων, τόσο στο Αιγαίο «Συνθήκη της Λωζάνης» και Β. Ήπειρο «Πρωτόκολλο Κέρκυρας»....θα τρέξουν και τα γεγονότα στο Κόσοβο και Σκόπια, δηλαδή στην επαναδιαπραγμάτευση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου και την τελική είσοδο στον Γ΄Βαλκανικό πόλεμο. Εδώ ο λαβύρινθος έχει κλείσει, ...έγραφα το 2017..."

" Κάπως έτσι θα κλείσει η πρώτη φάση του Γ΄Π.Π. όπως δεν θα υπάρξουν μουσουλμάνοι σουνίτες στην Χερσόνησο του Αίμου… έτσι και ο πληθυσμός της νεότερης Ελλάδος θα έχει μειωθεί δραματικά… σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορέσει μετά από λίγα χρόνια, να μετέχει στην δεύτερη φάση του Γ΄Π.Π…. "

Αλλά βλέπεις ο κάτοικος της χώρας ήταν πολύ απασχολημένος με το να διαστρεβλώνει το είδωλο του στον καθρέπτη που δεν άκουσε.!! Τώρα θα υποστεί τις συνέπειες και όπως του έλεγα...ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ...ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Βέβαια αυτό είναι κακό μόνο για αυτόν (τον κάτοικο της χώρας) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα τα προβατα πιστευουν οτι θα τα σωσουν οι παπαδες και τα πιονια τους οι πολιτικοι.