ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Ενώ εν ζωή δεν πρέπει να έχουμε ελεύθερη βούληση...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μάλιστα μίλησε και η κοντή! Ενώ  κυρία Κατερίνα τυχόν επιλογή διάθεσης του σώματος εν ζωή δεν υφίσταται ούτε είναι δυνατόν να εκληφθεί ως η πιο επίσης δυνατή δήλωση βούλησης;;;

Συνεπώς το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του σώματος αναγνωρίζεται μόνο στους πεθαμένους.!
Αχ πως μ αρέσει να αντιφάσκετε μόνοι σας και να τα κάνετε σαλάτα. Ήσουν και δικαστής ...
 
Θα μου πείτε τώρα ότι γίνομαι μίζερος! Είπαν ότι θα μας δώσουν την ελευθερία μας πίσω και ότι "όλα αυτά είναι προσωρινά". Δεν είπαν ότι αυτό θα γίνει εν ζωή!! Αλλά στην...άλλη ζωή την αιώνια.! Βέβαια καλού κακού ας κρατήσουμε επιφυλάξεις για το "αιώνια" μέχρι να γυρίσει κάποιος από την άλλη ζωή και να μας πληροφορήσει έγκυρα.

9 σχόλια:

Μμ. είπε...



Μια πεθαμένη ψυχή μέσα σ' ένα λεπρό πολιτικού κορμί, τα λόγια στάζουν
σαν πύον αηδές εκ πτώματος τυμπανιαίου και εν προκεχωρημένηι σήψει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ω φουυυ μην μου λες τέτοια και με ανατριχιάζεις φίλε Μμ..και ανήκω και στις ευπαθείς ομάδες.!!!! Αγαπώ πολύ και δυνατά.! Χτυπά η καρδιά μου δυνατά τα τα τα χα χα χα χα

kakos04 είπε...

τυχόν επιλογή διάθεσης του σώματος εν ζωή δεν υφίσταται ούτε είναι δυνατόν να εκληφθεί ως η πιο επίσης δυνατή δήλωση βούλησης;

Συνεπώς το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του σώματος αναγνωρίζεται μόνο στους πεθαμένους.!

Προχωρημένο χιούμορ δυστυχώς που δεν το πιάνουν οι συμπολίτες μας οι περισσότεροι ούτε το υπονοούμενο . Πάντως και μένα η καρδιά μου χτυπά τα τα τα δυνατά ,πότε θα τους κρεμάσουμε επιτέλους κάπου ψηλά , τους υβριστές της κοινής λογικής .

Μμ. είπε...



Κράτει την μύτη σου λοιπόν σφιχτά, τέκνον μου Λυκ., και διάβαινε. Δεν είναι αστεία. Μ.Μ. Το βράδυ γίνεται λυκάνθρωπος και ξαμολυέται σε δομές και στέπες για παιδικό λαθροαδρενόχρωμα. Τέτοια έβλεπε στην σατανομύησί του και ο Κουλ μουλ και τού έμειναν κουσούρι εκείνες αι ψυχώ γούρλο μάγουλο γκριμάτσες. Κι
ο άλλος ο συριζοκοτάγκος, τί νομίζεις, που έχασκε ψηλοτάβανα σαν μαστουρομπαφιασμένος, στο γραφείο του τότε με τον σουλτάνο...

Ανώνυμος είπε...


Αγαπητέ Νικόλα γράφεις
"τους υβριστές της κοινής λογικής"
Κατά την δική μου άποψη είναι υβριστές της συμπαντικής ΔΙΚΑΙΟΔΥΝΗΣ,
της νομοτέλειας έτσι όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την δημιουργία των κόσμων.
Λένε όλοι η μεγάλη επαναφορά και ελαχιστότατοι σήμερα καταλαβαίνουν τι πραγματικά εννοούν οι εκφραστές της εξουσίας με αυτό,νομίζουν πως η επαναφορά αναφέρεται
στην προ της μούφας εποχή.
Τρέχουμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την επαναφορά των αρχείων θεών τους,των θεσμών που εκφράζουν,στην υποδούλωση των πραγματικών ανθρώπων,σε ότι αυτό συνεπάγεται για το σύνολο της ανθρωπότητα.
Έτσι για την ιστορία να θυμίσω πως ούτε στο σώμα μας νεκροί έχουμε δικαίωμα.Μια από τις πρώτες αλλαγές του ΓΑΠ ήταν πως αυτόματα γίνεσαι δωρητής οργάνων όταν αυτοί κρίνουν.Θα έπρεπε να δηλώσεις με έγγραφο από πριν πως δεν θέλεις να είσαι,δηλαδή ακριβώς το αντίθετο με ότι ίσχυε πριν.
Εκθείαζαν την ενέργεια αυτή χωρίς κανένας να αντιλαμβάνεται το βάθος της.

Οσονούπω με το έτσι θέλω θα μας κάνουν ανταλλακτικά,στο στόχαστρο οι ανεμβολίαστοι θα γίνουμε σπάνια συλλεκτικά κομμάτια.
Από την στιγμή που έβγαλαν την υποχρεωτικότητα
στην προθήκη για λόγους υγείας,δεν θα διστάσουν από εδώ και στο εξής να το ξανακάνουν για οτιδήποτε εξυπηρετεί το μοχθηρό σχέδιο τους.
Όσο τα ανεχόμαστε τόσο περισσότερα χάνουμε,όσα περισσότερα στοιχεία δίνουμε εξατομικευμένα στο σύστημα άλλους τόσους τρόπους θα βρίσκουν για να μας πιέζουν.


Αναρωτιέμαι πόσες χιλιάδες χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο κόσμος μας έχει δεχθεί τέτοια ανελέητη επίθεση.
Ο προμηθέας με τους κλώνους του σε δράση.

Οβελίξ

ΕΛΕΟΝΌΡΑ είπε...

Μπράβο στην Πρόεδρο! Τώρα αφήνει τη σφραγίδα της!
Αυτό είναι Δημοκρατία και αυτοδιάθεση. Μπορεί
ο καθένας να ορίσει τι θα γίνουν τα όργανά του,
όσα είναι υγιή, και το θνητό κορμί του μετά το
θάνατό του.
Μπράβο για το θάρρος της γνώμης της αγνοώντας όποιο
πιθανό πολιτικό κόστος!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τρέχουμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την επαναφορά των αρχείων θεών τους,των θεσμών που εκφράζουν,στην υποδούλωση των πραγματικών ανθρώπων,σε ότι αυτό συνεπάγεται για το σύνολο της ανθρωπότητα."

Πολύ σωστά φίλε Οβελίξ...και αυτοί οι αιμοσταγείς ανθρωποφάγοι "θεοί" είχαν και έχουν τα κέντρα διαμονής και διοίκησης τους επάνω-κάτω-και πάνω από τον πλανήτη. Αυτά λοιπόν τα λαμόγια είχαν το δικό τους δίκτυο ενεργειακών συλλεκτών.Που αποτελούνταν από ολόκληρα δίκτυα ΠΥΡαμοειδών κατασκευών που σχημάτιζαν τις αναπαραστάσεις των αστερισμών στην επιφάνεια της γης.

Κάθε τέτοια συστοιχία την αποτελούσαν τόσες πυραμίδες όσα και τα άστρα του τμήματος της ενεργειακής υπερίνας με το οποίο γινότανε η παράλληλη ουσιαστικά ζεύξη και καθώς ο σχηματιζόμενος στη Γη αστερισμός συνδεότανε παράλληλα με αυτόν του ουρανού , η ενέργεια της υπερίνας εισέρεε και σε αυτόν της Γης, αλλά ποτέ δεν έφευγε αφού ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΤΑΝΕ.

Όλη αυτήν την ενέργεια δεν την χρησιμοποιούσαν εδώ στην Γη για κάποιο σκοπό που θα ωφελούσε τους ανθρώπους...και αφού έκαναν ένα "ξεδιάλεγμα" στο άχρηστο από το ωφέλιμο τμήμα της την χρησιμοποιούσαν για τους λόγους που την μάζευαν.

Αυτός που θα ελέγξει την επίδραση και την ροή ΟΛΗΣ αυτής της ενέργειας είναι ένας "θεός" επάνω στον πλανήτη. Μόνο που λογαριάζουνε χωρίς τον ξενοδόχο....και όλη αυτήν την τεχνολογία την έχουν οικειοποιηθεί ενώ΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ΚΑΙ αυτήν την φορά.

Συμφωνώ σε όλα όσα έχεις γράψει.

Ανώνυμος είπε...


"Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ΚΑΙ αυτήν την φορά."
Θα το φάνε το κεφάλι τους όπως πάντα,όμως μέχρι να να έρθει αυτή η ευλογημένη θα περάσουν οι άνθρωποι,και μάλιστα οι έμψυχοι από τις συμπληγάδες.


"Που αποτελούνταν από ολόκληρα δίκτυα ΠΥΡαμοειδών κατασκευών που σχημάτιζαν τις αναπαραστάσεις των αστερισμών στην επιφάνεια της γης"
Το ΠΥΡ ήταν το συλλεκτικό/ανταλλακτικό τους αγαθό για τις δικές τους βλέψεις και όχι για το σύνολο των ανθρώπων.
Με κλεμμένες τεχνολογίες,καταχραστές πάντα,θέλουν να γίνει "θεοί"
προφανώς το παρελθόν δεν διδάσκει σε όλους,και όταν δεν μαθαίνεις το ξανά ζεις.

Ανώνυμος είπε...


στο προηγούμενο σχόλιο δεν έβαλα το καλλιτεχνικό μου.

Οβελίξ