ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Aυτός είναι ο λαγός του σάπιου συστήματος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Aυτός είναι ο λαγός του σάπιου συστήματος. Ο Ροζακης, διαρρέει τμήμα των "απόρρητων" που δεν δημιουργούν νομικό προηγούμενο διερευνητικών επαφών, με πρόταση επέκτασης Χ.Υ στα 10 νμ. Ανδρείκελο ενός υποσυστήματος εδώ που υπόκειται σε ένα μεγαλύτερο εξωτερικό. Βέβαια τα λέγαμε ότι θα συμβούν εδώ και καιρό,πρόσφατα τα ξαναείπαμε ΕΔΩ. Και ΕΔΩ..παλαιότερα.

Είναι να γίνουν πολλά.... και καλώς πρέπει να γίνουν... αλλά η χωροχρονική σειρά, δηλαδή επί το αγγλικότερον το timing... ΔΕΝ είναι όπως παρουσιάζεται από τους περισσότερους. Το "timing" διαδραματίζει σπουδαιότατο ρόλο, στην ροή των γεγονότων, μιας και αλλάζει τον ρου της ιστορίας. Και η ιστορία τείνει εκ του κλειστού συστήματος που ζούμε, να επαναλαμβάνει τον εαυτό της, με μικρές αποκλίσεις κάθε φορά.

..."Οι οχτροί δεν ήσαν γενναίοι μα είχαν στον ντορβά της κούτρας τους μεγάλη πονηριά! Έδωσαν πολύ χρυσάφι, σκόρπισαν πολλά ταξίματα, αγόρασαν προδότες, τους έντυσαν φανταχτερά, τους φόρτωσαν ψεύτικους τίτλους, τους βάφτισαν σοφούς, τους τύλιξαν με τα λάβαρα τα ελληνικά, τους έβαλαν στο στόμα λόγια πατριωτικά και κατάφεραν με χίλιες μπαγαποντιές και πονηριές, συνομωσίες και φονικά και προδοσίες να τους ανεβάσουνε τους πουλημένους μασκαράδες «άρχοντες» αυτού του τόπου"... (απόσπασμα από το βιβλίο του Κυριάκου Διακογιάννη - Ανθρώπινα Πιράνχας.)

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Έτσι μογγολόσκυλα, σας κυνηγούν αι Ερινύες, τα αδικοσφαγμένα αίματα κι εσάς, όλα τα θέλετε βλέπεις.
Έτσι πιλαφοαρχοντάδες μου, θα σας φάει κι εσάς η πλεονεξία όπως και τα δικά μας κοτσαμπασηδοσιχάματα δουλικά η τετραποδία.