ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Μόλις εμφανιστούν για τα καλά και οι οικονομικές επιπτώσεις η κοινωνική πίεση και οι εντάσεις θα αυξηθούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η πρωτεύουσα της ΕΕ φλέγεται: 50.000 άνθρωποι από πολλές χώρες μπροστά στα θεσμικά όργανα της ΕΕ...50.000 πολίτες συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες για πανευρωπαϊκές διαδηλώσεις ενάντια στα μέτρα που έλαβαν οι αρχές των κρατών μελών για την πάταξη της πανδημίας COVID-19.
 
Αν και οι διαδηλώσεις ανακοινώθηκαν ως ειρηνικές, στο τέλος επενέβη η αστυνομία κάνοντας χρήση δακρυγόνων και κανονιών νερού κατά των συγκεντρωμένων. 
 
Διοργανωτές της διαμαρτυρίας είναι ο σύλλογος «Ενωμένοι Ευρωπαίοι», σε συνεργασία με το κίνημα «Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για την ελευθερία», με τη συμμετοχή 600 τοπικών ευρωπαϊκών οργανώσεων, λένε ότι δεν πρόκειται για πολιτικές διαμαρτυρίες ή διαμαρτυρίες κατά του εμβολιασμού, αλλά στις οποίες οι αρχές επιβάλλουν περιοριστικά μέτρα σε ολόκληρη την ΕΕ.
 
Οι διαδηλωτές έφτασαν στο Βέλγιο και από τις γύρω χώρες, κατά πρώτο λόγο τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία, και περπατώντας στους δρόμους των Βρυξελλών, ζήτησαν σεβασμό της ελευθερίας, της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του συντάγματος.
 
Δεν φλέγεται μόνο η καρδιά της ΕΕ αλλά ο πλανήτης ολόκληρος. Διαδηλώσεις γίνονται παντού. Αυτή την ώρα στην Ουάσιγκτον. Νωρίτερα στο Τορόντο, , Νέα Ζηλανδία, Φλοριδα, Μπουενος Αιρες, Μεξικό Σιτυ...Χθες Παρίσι, Φιλανδία, Σουηδία και σίγουρα μου ξεφεύγουν χώρες...Και πάει στο διάολο στην Ελλάδα είναι "ψεκασμένοι", σ ολόκληρο τον κόσμο που έχει βγεί ο κόσμος έξω τι είναι ; Αναμένω με ανυπομονησία το νέο αποδημητικό κοσμητικό επίθετο της ΝΤΠ για τους πολέμιους της!
 
Ξεσηκώθηκαν μέχρι και οι Σουηδοί.! Μόλις εμφανιστούν για τα καλά και οι οικονομικές επιπτώσεις η κοινωνική πίεση και οι εντάσεις θα αυξηθούν.
 
Τα Σαίνια οι Αμερικανοί έκλεισαν τα σύνορα στους ανεμβολίαστους ακόμη και με τα τεστ που έμπαιναν. Μονο από τον Καναδά έμπαιναν καθημερινά στις ΗΠΑ 30.000 φορτηγά κοντειντερς με τρόφιμα και άλλα ήδη. Αρκετοί επαγγελματίες οδηγοί απ ότι μου είπαν από τον Καναδά, έχουν αρνηθεί τον εμβολιασμό. Εν αναμονή των ελλείψεων και του "έλα να δείς"... 
 
Η εφοδιαστική αλυσίδα έχει διαρραγεί. Τα χρήματα των πολιτών ακόμα και οι επιδοτήσεις είναι παρκαρισμένα σε καταθέσεις ή μπαούλα για την κακιά στιγμή που σημαίνει η κατανάλωση και το γύρισμα του χρήματος σταματά. Αύξηση ιδιωτικών χρεών στην επιχειρηματική οικονομία και πληθωρισμός σε βασικά αγαθά που η ζήτηση είναι σταθερή και η προσφορά μειωμένη.
 
Το έχουμε πει οι νεοταξίτες δεν είναι και τα μεγαλύτερα τσιμάνια του πλανήτη. Στις δε ΗΠΑ οι δημοκρατικοί τυφώνιοι γαίδαροι, οι οποίοι ουσιαστικά είναι τα ίδια πρόσωπα εδώ και 10-15 έτη είναι οι ιδανικοί αυτόχειρες για την ίδια τους την χώρα. Τα ποσοστά Μπάιντεν εντός του πρώτου έτους διακυβέρνησης του μειώνονται ταχύτατα ανεβάζοντας τα ποσοστά των συντηρητικών και του Τραμπ. Μετά τις ενδιάμεσες εκλογές που πιθανότατα οι συντηρητικοί θα αυξήσουν ποσοστά και οι δημοκρατικοί θα πέσουν θα ζήσουμε επικές στιγμές εκεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια: