ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Λυπηρό: Καψόνια από παλαιότερα μαχητικά δέχτηκαν το βράδυ τα νέα Rafale στην Τανάγρα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kλαίω.!!!!!! Θα το πιστέψει ο Γιάννης Λοβέρδος και θα κάνει ερώτηση στη Βουλή...χα χα Επίσης την αρμόδια επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να βγει κάνοντας δηλώσεις για δικαίωση κραδαίνοντας πρωτοσέλιδα της Χουριετ. Τους έχω ικανούς τόσο "τσακμακόπετρες" είναι.

Καψόνια από άλλα παλαιότερα μαχητικά αεροσκάφη δέχθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της νύχτας τα νέα Rafale που έφτασαν στην Τανάγρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Την ανησυχητική είδηση επιβεβαίωσε και ο διοικητής του στρατιωτικού αεροδρομίου λίγο αργότερα.

«Δυστυχώς αργά χθες το βράδυ ομάδα από παλαιότερα F-16 μαζί με κάποια Μιράζ μπήκαν στο υπόστεγο όπου βρίσκονταν τα νέα Rafale και με απαξιωτικές εκφράσεις όπως «ψαρούκλες» και «νέοπες» πραγματοποίησαν καψόνια στα νέα αεροσκάφη» είπε.

Όπως ανέφερε, τα άλλα μαχητικά υποχρέωσαν τα νέα Rafale να κάνουν γύρους στο αεροδρόμιο φορτωμένα με όλα τους τα οπλικά συστήματα, και στη συνέχεια να κάνουν διατάσεις με τά πτερύγια τους επί μισή ώρα συνεχόμενα, λέγοντας τους «μίλα μας λίγο γαλλικά μωρή λουλού».

«Εννοείται ότι αυτές οι πρακτικές είναι απόλυτα καταδικαστέες» είπε ο διοικητής, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί σε βάθος.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: