ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Δρ. Κων/νος Γρίβας: Βοηθά την Τουρκία με τα 12 ν.μ. το εγχώριο κατεστημένο (vid.)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το εγχώριο κατεστημένο κ.Γρίβα δεν πάει να πει και ότι είναι Ελληνικό.! ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ είναι όπως λέμε εδώ και καιρό.! Για αυτό και όταν τους ρωτά κανείς ποια απτά ανταλλάγματα έχουμε πάρει από τους Ουσαίους για την παραχώρηση βάσεων σε όλη την χώρα στραβοκαταπίνουν και λένε αοριστίες. Ήλθαν τα γεγονότα του EastMed για να καταλάβουνε κάποιοι που μέχρι σήμερα δεν μας πίστευαν, πως η παρουσία τους στην πατρίδα μας λειτουργεί μόνο αποτρεπτικά προς εμάς ώστε να μην ασκήσουμε τα κατοχυρωμένα διεθνώς κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Στο θέμα που έχει προκύψει με τις δηλώσεις Ροζάκη για την παραίτηση, ουσιαστικά, του δικαιώματος της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα σε 12 ν.μ. αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Κώστας Γρίβας σε συνέντευξή του.

Ο κ. Γρίβας δήλωσε πως υπάρχει ένα εγχώριο ελληνικό κατεστημένο που βοηθά την Τουρκία εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. Ο κ. Γρίβας αναφέρθηκε επίσης και στην συγκέντρωση των Πακιστανών στο Σύνταγμα αναλύοντας κατ’ επέκταση τις σχέσεις Τουρκίας – Πακιστάν. 


 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: