ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Ήρθε η ώρα για κρίσεις Αρχηγών! Αύριο συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ με περίεργες διαρροές

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Kαι το λάθος να μη γίνει, οι διαρροές υπάρχουν εδώ και μήνες. Και αξιοποιούνται για να δημιουργούν κλίμα. Χυδαιότητα!...Το ίδιο ισχύει και για τη διαρροή που θέλει τον Αρχηγό Στόλου Παν.Λυμπέρη να αποστρατεύεται!"

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, στις 10:00, στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου εθνικής ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με θέμα τις τακτικές κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στη θέση του Α/ΓΕΣ, για την οποία κάποιοι -άγνωστο γιατί- επιμένουν στην αντικατάσταση του σημερινού Αρχηγού. Ελπίζουμε ότι δεν θα επικρατήσουν.

Το ίδιο ισχύει και για τη διαρροή που θέλει τον Αρχηγό Στόλου Παν.Λυμπέρη να αποστρατεύεται! Θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί θα πρέπει να αποστρατευθεί ο Αρχηγός Στόλου που διαχειρίστηκε με επιτυχία την τελευταία ελληνοτουρκική κρίση. Θα έχουμε να γράφουμε πολλά αν η διαρροή επιβεβαιωθεί…

ΠΗΓΗ

 

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Τον Α/ΓΕΕΘΑ θέλομεν ημείς κι ας τρώγομεν ευρωμνημόνια.

ΥΓ.
Εκείνος ο Σαλιάρης δεν ακούγεται. μήπως τον απέλυσαν; (Χαλάει την μασωνοπιάτσα προφανώς.) Γιατί υπερασπιζόμεθα τα ευρωπαϊκά σύνορα, κύριοι, ημείς, ά, όλα κι όλα. Γιατί ως προς τα ελληνικά, έχομεν ένα ευρωνατοϊκόν ψιλοκόλλημα οσονούπω με το ¨προ-ερωτηματικόν του εχθρού ολοκαύτωμα¨ για να λέμε την αλήθεια. Ουδείς τέλειος γαρ.

https://www.youtube.com/watch?v=4Gtkgh1MHts
Ζαμπέτας: Γιαννάκη μου φιγουρατζή. Άαααλααα!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Μμ...Πετράκης και Λυμπέρης στη θέση τους, όπως έπρεπε.

Αλλαααααααα Ζαμπέτας και πάσης Ελλάδας.