ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Μια τριανδρία που δρα ταυτόχρονα σε τρία μέτωπα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Μπάιντεν ως ο εκφραστής της ΝΤΠ και του συστήματος που αυτή αντιπροσωπεύει φαίνεται ότι έχει ήδη 3 μεγάλους αντισυστημικούς αντιπάλους απέναντι στο λεγόμενο The Great Reset. Οι δύο είναι εκπρόσωποι του ιδιωτικού κεφαλαίου, πολύ δυνατοί παίχτες και ο ένας υπέρ της αντιπαγκοσμιοποίησης
Ο Musk, O Trump και ο Πούτιν.
 
Μια τριανδρία* που δρα ταυτόχρονα σε τρία μέτωπα. Ο πρώτος εντός της νεοταξικής δυτικής συμμαχίας, ο δεύτερος εντός της Αμερικανικής επικράτειας και ο τρίτος στην διεθνή γεωπολιτική σκηνή.Τι κοινό όπλο χρησιμοποιούν και οι τρείς. Τα σόσιαλ με επιρροή σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων.
 
Τι είναι αυτό που φοβάται περισσότερο το σύστημα; Τις αγορές και τον πανικό τους.Μπορούν αυτοί οι τρείς να επηρεάσουν και να πανικοβάλλουν τις αγορές;; Φυσικά.! Ιδιαίτερα ο Musk που κάνοντας μόνο με ένα τουιτ μια πλάκα δηλαδή τεστ λέγοντας ότι θα δοκίμαζε ένα burger από το MacDonald's αν το τελευταίο δεχόταν το τάδε κρυπτονόμισμα ήταν ικανή να εκτοξεύσουν την αξία αυτού στα ύψη μόνο μέσα σε 24 ώρες.
 
Δεν ήταν τυχαία ούτε η πλάκα που αναφερόταν σε ένα πολύ δυνατό brand name της Αμερικάνικης αγοράς, ούτε η αναφορά σε κρυπτονόμισμα από πλευράς Musk αλλά ούτε τυχαία ήταν και η στήριξη του στο Κονβόι Ελευθερίας στον Καναδά που όμως άρχισε και ένα ντόμινο άλλων κονβόι σε άλλες χώρες. Στην ουσία η τριανδρία αυτή αποτελείται από δύο προέδρους των δύο υπερδυνάμεων και τον πιο πλούσιο άνθρωπο επί γης αυτή την στιγμή.
 
Ένα ακόμα σημείο είναι ότι έδρασαν ταυτόχρονα. Ο Musk όπως είπα , Ο Τrump ξεκινώντας μια νέα επίθεση στον Μπάιντεν με ευθεία απειλή ότι το 2024 θα αναλάβει πάλι την Προεδρεία και θα τον βάλει φυλακή κι ο τρίτος με την Ουκρανική κρίση και την πίεση διπλωματίας που ασκεί σε ΝΑΤΟ και ΕΕ και που ήδη αποκομίζει τους πρώτους καρπούς διάσπασης της συνοχής τους.
 
Για να δούμε πως θα πάει.
 
* Πίσω από αυτήν την Τριανδρία βρίσκεται κάποιος άλλος...που τους κατευθύνει και τους δίνει τις   εντολές του (..) δεν πιστεύω να νομίζεται ότι δρούν αυτοβούλως;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: