ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Οι κυβερνήσεις δεν επιστρέφουν ποτέ πίσω τις ελευθερίες που πήραν, και οι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ ;

Πολλοί είναι αφελείς και δεν έχουν καταλάβει ότι από το πρώτο lockdown την άνοιξη του 2020, ότι οι κυβερνήσεις αφαίρεσαν  τα ελεύθερα δικαιώματα των ανθρώπων και με αυτόν τον τρόπο απέκτησαν τις νέες εξουσίες τους , δεν θα τα επιστρέφουν ποτέ οικειοθελώς.

Έτσι λειτουργεί η Δύναμη. Δεν μπορούμε να έχουμε αυταπάτες γι' αυτό. Τα πληρεξούσια που πήραν  λειτουργούν σαν ναρκωτικό στους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ακόμη και σε μια δημοκρατία. Να γνωρίζεται ότι παρασύρονται από την παντοδυναμία να καθορίζουν τη ζωή των πολιτών μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.  

Διάφοροι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο όπως ο Markus Söder ή ο Karl Lauterbach , ο Μητσοτάκης, ο Μακρόν κ.λ.π φαίνεται να βρίσκονται σε μια πραγματική (οmni) φρενίτιδα εξουσίας. Σχεδόν έχει κανείς την εντύπωση ότι ψυχές που δεν είναι αρκετά ισορροπημένες όπως αυτοί εδώ αντισταθμίζουν και ξεφορτώνουν τα δικά τους προβλήματα και κόμπλεξ στους άλλους παρενοχλώντας εκατομμύρια. Και είναι πρόθυμοι βοηθοί/εντάσσονται και καιροσκόποι , πιστοί σε αυτούς που ελέγχουν τις κυβερνήσεις, μιλάμε για τους Μεγάλους Παίκτες...και αυτοί είναι οι μαριονέτες τους.  Οι μεγάλοι παίκτες βέβαια έχουν όνομα: «Το κεφάλαιο που μπαίνει σε όλο και λιγότερα χέρια». 

Οι πολιτικές αποφάσεις για την καταπολέμηση της μόλυνσης από τον κορωνοϊό και οι αποφάσεις για τα μέτρα εμβολιασμού είναι σε μεγάλο βαθμό παράλογες στη Ελλάδα και σε άλλες δυτικές χώρες και αντιφατικές. Δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάστασης της επιδημίας, αλλά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ωστόσο, αυτά τα μέτρα είναι πολύ λογικά και καθόλου αντιφατικά, αν αποδεχτούμε το απίστευτο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι επιδιώκουν εντελώς διαφορετικούς στόχους με τις αποφάσεις τους από την καταπολέμηση μιας πανδημίας. Δηλαδή την καταστροφή της υπάρχουσας φιλελεύθερης μεσαίας τάξης (μόνο χωρίς την μεσαία τάξη θα επιφέρουν την ΝΤΠ) και την ίδρυση αυταρχικών οικοσοσιαλιστικών κρατών επιτήρησης.  

Πλέον είναι πολύ κοντά στον στόχο τους. Με τα μέτρα καταστολής και παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προκαλούν διαμαρτυρίες του πληθυσμού και  προφανώς συνθήκες εμφυλίου πολέμου και χάους για να έχουν μετά το "πάτημα" για να εξαλείψουν τα υπολείμματα της ελεύθερης δημοκρατίας με το πρόσχημα της κρατικής ασφάλειας. Αυτός είναι ο σκοπός τους, και όχι η δήθεν καταπολέμηση της "πανδημίας".

Το θέμα είναι θα αφήσουμε να το καταφέρουν;;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: