ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Οι στόχοι του ΝΑΤΟ μικρή σημασία έχουν μπροστά στους εθνικούς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η επέτειος των Ιμίων είναι μια πολύ καλή αφορμή για να σκεφτούμε μερικά πράγματα. Θα πρέπει να σκεφτούμε τι έχει προτεραιότητα και τι έχει σημασία για εμάς τους Έλληνες. Οι στόχοι του ΝΑΤΟ μικρή σημασία έχουν μπροστά στους εθνικούς. Ο ένας είναι ένας εφήμερος οργανισμός που αύριο δεν θα υπάρχει, ενώ το έθνος μας έχει περάσει μέσα από χιλιετίες. Και είμαστε το μοναδικό έθνος πάνω στον πλανήτη που έχει περάσει τόσα πολλά, σε τόσες χιλιετίες συνεχόμενα.

Εάν ο σκοπός του ΝΑΤΟ είναι η περικύκλωση και καταστροφή της Ρωσίας και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται η ύπαρξη της Τουρκίας εντός του με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και της θυσίας του έθνους μας και της εθνικής μας κυριαρχίας, τότε στόχος μας θα είναι η φθορά του αμερικανικού οικοδομήματος μέχρι την διάλυση του και η αντικατάσταση του, από διμερείς και ολιγομελείς ουσιαστικές συμμαχίες.

Διαβάζεις την ιστορία των Ιμίων, τον Πάγκαλο, τον Σημίτη, τον Τένετ, τον Χόλμπρουκ και καταλαβαίνεις γιατί ακόμα και σήμερα σου προτείνουν Μίμη για φρεγάτα και δεν σου αποδεσμεύουν κρίσιμα όπλα. Τζάμπα αναλώνονται κάποιοι σε εικασίες, όταν υπάρχουν γεγονότα.

2 σχόλια:

Αγνως. είπε...


Α. Κάλβου.

ᾨδὴ Ἕκτη. Αἱ Εὐχαί


Τῆς θαλάσσης καλήτερα
φουσκωμένα τὰ κύματα
῾νὰ πνίξουν τὴν πατρίδα μου
ὡσὰν ἀπελπισμένην,
ἔρημον βάρκαν.

β´.
῾Στὴν στεριάν, ῾ς τὰ νησία
καλήτερα μίαν φλόγα
῾νὰ ἰδῶ παντοῦ χυμένην,
τρώγουσαν πόλεις, δάση,
λαοὺς καὶ ἐλπίδας.

γ´.
Καλήτερα, καλήτερα
διασκορπισμένοι οἱ Ἕλληνες
῾νὰ τρέχωσι τὸν κόσμον,
μὲ ἐξαπλωμένην χεῖρα
ψωμοζητοῦντες·
δ´.
Παρὰ προστάτας ῾νἄχωμεν.
.......................

ΑΡΡ. είπε...


Ξένα σχόλια

Ας μην ξεχναμε και τα λογια του μεγαλυτερου ανθελληνα Γενς Στολτενμπεργκ οταν τον ρωτησαν γιατι δεν παιρνει την θεση της Ελλαδας στα Ελληνοτουρκικα και απαντησε πως Η Τουρκια ειναι κυριαρχη χωρα ενω η Ελλαδα οχι! Κυριαρχη χωρα δεν γινεσαι εαν μενεις στις κερκιδες. Παιζεις μπαλα και κανεις συμμαχιες. Όταν εννοώ κυριαρχη χωρα εννοώ να ανακοινωσουμε αοζ 12 μιλιων οπως δικαιουμαστε και ας ενοχλει τους διπλα, να διπλασσιασουμε τις δυναμεις στα νησια και στα συνορα και ας ενοχλει τους διπλα, να απανταμε σε καθε ανιστορητη και επιθετικη ρητορικη των διπλα για το εθνος μας και ας τους ενοχλησει, να τους λεμε για την κοιτιδα τους και ας τους ενοχλησει, να παραγουμε δικα μας συστηματα για τους διπλα οπως κανουν οι διπλα για μας, να εχουμε λογο γενικα και σταση ισχυρη. Τουτέστιν την επομενη φορα που θα κατεβει στολισκος με ερευνητικο να ανακοινωθει οτι δεν υπαρχει αερας και κυματισμοι αλλα οταν περασει το απαγορευτικο οριο θα χτυπηθει. να κανουμε μοιρα αεροποριας σε συνεργασια με την Κυπρο. να εχουμε ελληνικη βαση στην Κυπρο. να μεταφερουμε συστημα στο υπογαστριο της τουρκιας, την Κυπρο. Αυτα ειναι μαλλον που εννοει ο Στόλτενμπεργκ και αλλα πολλα. Θα μπορουσαμε δηλαδή να ειχαμε στειλει πεζοναυτες και ΜΥΚ στην Λιβυη. Μετα θα ερχοταν το Μηχανικο, ΜΟΜΑ κτλ και θα ειχαμε κατασκευασει ηδη μια βαση. Απο την βαση αυτη λοιπον ξεκινας και κανεις εξωτερικη πολιτικη. Αλλα και εκει μας προλαβαν οι Τουρκοι και μετα εβγαλαν την περιφημη Τουρκο-Λιβυκη ΑΟΖ και τωρα τρεχουμε.

......................................

Ουτε uav ειναι ικανοι να καταρριψουνε οσο κυβερνανε Τσιπροκουληδες...
Πρεπει να παρουνε αδεια απο τους Γιανκηδες που ειναι φιλαρακια των Τουρκων...
Μεχρι Ραφηνα θα ερχονται και θα φωτογραφισουνε-γκριζαρουνε ολη την Ελλαδα...