ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Δώστε χαιρετίσματα στον Μπαμπίνο, θα τα πούμε σε λίγο καιρό.Όταν θα τον πλακώσουν στις φάπες οι σχιστομάτηδες οι νεώτεροι Τρώες..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καθόμουν και έβλεπα τις φώτο και βίντεο από τις δραστηριότητες διημέρου, και ανάμεσα σε πραγματικές εκπαιδεύσεις και καθήκοντα, βάζει και 3 M1117 χωρίς πολυβόλο, βομβιδοβόλο να πηγαίνουν ευθεία στον Αυλώνα.!!!

Αν ήμουν στην θέση του  ΓΕΕΘΑ θα ντρεπόμουνα .!!!! Η ιστορία με το αμερικάνικο υλικό είναι σαν να είσαι γκόμενα χαζή (Ελλάδα), ο Μπάμπης (ΗΠΑ) να σου έχει σπιτωθεί και εσύ να ανεβάζεις φώτο στο ινστα και να λες "αχ κοίτα κάτι καλτσακια που μου πήρε ο Μπαμπίνος μου.Σίγα μην σου κάνει "δώρο" ο "Μπαμπίνος" τίποτα της προκοπής..σαπάκια και διαλογής υλικό.  

Από ρεαλισμό πάσχουμε.Η φιλοαμερικανική φράξια νομίζει ότι είμαστε πίλαρς.Η αντιαμερικανική ότι μας θέλουνε ως Ιφιγενεια των Τούρκων.Και οι δυο συμφωνούν ότι η γεωστρατηγική μας σχέση είναι τοπ.Στην πραγματικότητα σύμμαχος β’ διαλογής σε χρήσιμο οικόπεδο είμαστε απλά...Αυτοί χώρες ανάχωμα στους Κινέζους και τους Ρώσους ψάχνουν.

Άσταδιαλα πρωί πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: