ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Αναμένουμε το ίδιο και από τη χώρα μας δηλαδή κανενός είδους συμμετοχή στην Ουκρανία.

 ⚡️Breaking ⚡️🇧🇬The Bulgarian Defence Minister has stated that the Bulgarian military ‘will not take part in any operation in Ukraine’ #Donbass

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μέχρι και το προτεκτοράτο η Κροατία κατάλαβε... Ο πρόεδρος της Κροατίας δήλωσε την Τρίτη ότι η χώρα δεν θα στείλει στρατεύματα εάν οι εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίσουν να κλιμακώνονται.Εδώ οι εγχώριοι χρήσιμοι πρόθυμοι κάνουν τους Ράμπο... Μετά την Κροατία, είναι η σειρά της Βουλγαρίας να πάρει την αυτονόητη απόφαση. 

Κι αν η στάση της Κροατίας αποφασίστηκε λίγο-πολύ στο Βερολίνο, η Βουλγαρία δείχνει ισχυρό ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αναμένουμε το ίδιο και από τη χώρα μας δηλαδή κανενός είδους συμμετοχή στην Ουκρανία. Ακόμα και η Γερμανία αρνείται τις πτήσεις στα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ.

Αυτός ο πόλεμος αφορά μόνο τα συμφέροντα των ειδικών ελίτ, και αν τα συμφέροντα αυτών των ελίτ δεν συμπίπτουν με τα συμφέροντα των εθνών, τότε ακόμη ένας πόλεμος σκαρώνεται και τουλάχιστον ένα από αυτά τα έθνη θα πρέπει να χάσει σύμφωνα με το σχέδιο τους που είναι προς το συμφέρον μόνο αυτών των ελίτ ...και δεν είναι προς τα συμφέροντα των εθνών.

Βλέπουμε Κροατία, Βουλγαρία και άλλες χώρες να αρνούνται να πάρουν μέρος σε στρατιωτικές επιχειρησεις στην Ουκρανία και να αρνούνται στο ΝΑΤΟ.

Υπάρχει, λοιπόν, μια πραγματική ρήξη εντός του ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή, και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι πραγματικά ΚΑΛΟ. Γιατί το ΝΑΤΟ ήταν εντελώς παράλογο εδώ και χρόνια όσον αφορά τη Ρωσία και είναι καιρός να επιστρέψουμε στη λογική.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Ναι αλλά πίσω από το ΝΑΤΟ κρύβεται όμως ολόκληρη αμερικανική βιομηχανία όπλων. Θα φαληρέψει το κατάστημα; τι θα γίνει; θα πεινάσουν οι άνθρωποι λέμε, κρίμα,
για την φοκαριάρα την μανούλα τους το κάνουν.