ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ρίχνοντας την Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας με τις ανόητες νεοταξικές πολιτικές τους τόσο ο κοιμισμένος Joe όσο και οι χαρτογιακάδες της ΕΕ το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μεταβάλουν την Ευρώπη σε έναν (γεο)πολιτικό "νάνο"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία διαχρονικά ήταν και είναι μέρος της Ευρώπης. Πάντα είχε λόγο στα Ευρωπαϊκά θέματα. Ρίχνοντας την Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας με τις ανόητες νεοταξικές πολιτικές τους τόσο ο κοιμισμένος Joe όσο και οι χαρτογιακάδες της ΕΕ το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μεταβάλουν την Ευρώπη σε έναν (γεο)πολιτικό "νάνο". Τίποτα παραπάνω.
 
Ήδη η Μ. Βρετανία κούνησε μαντήλι και θα παίξει σόλο ακόμα και ενάντια στα Ευρωπαικά συμφέροντα αν χρειαστεί. Ήδη το "ευρωπαϊκό" Ισραήλ βλέπει την παμπόνηρη και έξυπνη Τουρκία να θέλει να διώξει την Χαμάς από τα εδάφη της με αντάλλαγμα μια νέα αρχή μαζί του και έναν EastMed.
 
Μετά πιθανόν να ζητήσει και να αρθούν οι όποιες ενστάσεις των Ισραηλινών στην ανεξαρτητοποίηση της Β Κύπρου ώστε αυτή να προσχωρήσει ειρηνικά στην συνέχεια στην μαμά πατρίδα και να την βγάλει έτσι στην Μεσόγειο και στα ενεργειακά οικόπεδα της Κύπρου με νέες συμφωνίες και μοιρασιές.
 
Ο Τράμπ δεν έκανε αυτό το λάθος και προσπαθούσε να κρατά την Ρωσία με το βλέμμα εκεί που ανήκει στην Δύση. Αλλά αυτός ο αγροίκος φασίστας Τράμπ ήταν επικίνδυνος και τον έριξαν. Οι ηλίθιοι δημοκρατικοί τυφώνιοι γάιδαροι παίζουν το παιχνίδι της Κίνας. Και δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι οι Σίνες θα τους καταπιούν  με μια χαψιά. Ήδη έχουν ξεκινήσει.Οι Democrats, με τις μαλακίες που κάνουν...δεν έχουν καταλάβει τι θα επακολουθήσει την μέρα που θα χάσει την πρωτιά το δολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό. Σεληνιακό τοπίο οι δυτικές αγορές.
 
Μόνο για μαλακίες κάνουν αυτοί. Μετά την εκτέλεση του Καντάφι δεν έχουν κόψει ούτε με βαλέ στην διεθνή σκηνή. Αν δεν ήταν ενδιάμεσα η θητεία Τραμπ να κρατήσει λίγο τα γκέμια της κατρακύλας θα είχε ήδη τελειώσει. Ας θυμηθούμε τι μας έλεγε ο Παναγιώτης Κονδύλης...
 
"Η ευρωπαϊκή ,καί προ παντός γερμανική μυωπία,όπως φαίνεται με την υποστήριξη τού αμερικανικού σχεδίου γιά επέκταση του ΝΑΤΟ ίσαμε τα ρωσσικά σύνορα ,δέν μπορεί παρά να δώσει τροφή σε μιάν απολύτως θεμιτή δυσπιστία της Ρωσσίας και να σπρώξει τη γιγαντιαία αυτή χώρα στήν επιθετική απομόνωση ή στην αγκαλιά τής Κίνας...Όποιος είναι έστω καί επιφανειακά εξοικειωμένος με τη ρωσσική ιστορία ,θα πρέπει να γνωρίζει ότι καμμία συμφωνία με τη Ρωσσία δεν είναι δυνατή,αν δεν της αναγνωρισθεί εξ υπαρχής το δικαίωμα να τηρεί την τάξη στην Καυκασία ,στήν Κεντρική Ασία και σε ολόκληρο τόν σιβηρικό χώρο "...(Παν Κονδύλης 1992 )
 
Και μόλις τόλμησε να το ψελλίσει αυτός ένας ορθολογιστής Γερμανός Ναύαρχος τον απέλυσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: