ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Οι μόνοι ωφελημένοι είναι οι μεγάλες δυνάμεις και οι αμυντικές τους βιομηχανίες.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην φώτο βλέπουμε την σημαία των Ιμίων την οποία δεν την πήρε ο αέρας όπως ήλπιζε ο τότε ΥΠΕΞ Θεόδωρος Πάγκαλος. Λάθος που την κατεβάσανε. Ο εχθρός δεν χτυπήθηκε στις βάσεις τους, εργοστάσια του δεν καταστράφηκαν, γέφυρες δεν γκρεμίστηκαν, πόλεις δεν χτυπήθηκαν. Δυστυχώς η μέρα την Ιμίων προκαλεί πόνο και ντροπή. 

Πόνο για αυτούς που χάθηκαν και ντροπή για το πολιτικό κατεστημένο που αντί να δώσει εντολή για πόλεμο, έδωσε εντολή για να γίνουν γκρίζες ζώνες. Η πολιτική τους ήταν συγκεκριμένη. Αγοράζουμε όπλα όχι για να τα χρησιμοποιήσουμε, αλλά για να πληρώνουμε το life cycle cost και για τις παρελάσεις. Έτσι η lockheed martin, η dassault και πάει λέγοντας συνέχισαν να βγάζουν κέρδος από μια αέναη κόντρα που δεν πήραμε την απόφαση να την τελειώσουμε με ποτάμια αίματος. 

Οι μόνοι ωφελημένοι είναι οι μεγάλες δυνάμεις και οι αμυντικές τους βιομηχανίες ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, μιας και η Τουρκία είχε μυαλό να αναπτύξει τη δικιά της βιομηχανία. Και τα ΟΥΚ δεν κατεβάζουν σημαίες.

H σημαία δεν κατέβηκε με πρωτοβουλία των ΟΥΚ. Η σημαία κατέβηκε με κυβερνητική εντολή στα πλαίσια της πολιτικής των αφεντικών τους για NO SHIPS - NO FLAGS - NO TROOPS. Όντως, λοιπόν, για μια τιμή ζούμε ορισμένοι. Ορισμένοι, όμως, όχι όλοι. Μην ξεχνιόμαστε. 

Αλλά σε βρεφοποιημένο λαό που περιμένει να του πουν πότε θα αναπνεύσει,που απώλεσε την ικανότητα κριτικής σκέψης,και έχει διαμορφώσει εκ νέου νοσηρές κοινωνικές σχέσεις.. μην περιμένει κανείς αντίδραση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: