ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Πρόταση μομφής που ξέρεις ότι δεν θα περάσει απλά δεν την κάνεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ:

Ρε Αλέξη...Δεν τολμώ να πάω μια ωρίτσα για καφέ και πας και καταθέτεις Πέμπτη πρόταση δυσπιστίας στον Κυριάκο; Πας καλά μικρέ; Πέμπτη; 
 
Αυτή κατατίθεται Δευτέρα μετράς 3 μέρες δηλαδή Τρίτη, Τετάρτη (παπαρολογίες) και Πέμπτη καταψήφιση. Την Παρασκευή φεύγει τριήμερο ο εξοχότατος και ούτε γάτα ούτε ζημία.
Τώρα τι κατάφερες;; Του χάλασες το τριήμερο κινδυνεύουμε και εμείς να ξεσπάσει πάνω μας από τα νεύρα του και την γκρίνια της Μαρέβα με τίποτα έκτακτα μέτρα και να μας πάει τρένο για 6 μήνες κυβερνητικής "προστασίας".
 
Μου θες να ξαναγίνεις και πρωθυπουργκό με τέτοια μυαλά. Καμία ενσυναίσθηση. Πρόταση μομφής που ξέρεις ότι δεν θα περάσει απλά δεν την κάνεις. Δίνεις προστασία στην κυβέρνηση που μέμφεσαι 6 μήνες χωρίς κανέναν λόγο. Μια πρόταση μομφής θα είχε νόημα αν απευθυνόταν σε ένα σώμα ελέγχου που θα ήταν κομματικά ανεξάρτητο και φυσικά δεν θα είχε σύνδεση με την εκτελεστική εξουσία Π.χ μια γερουσία και με μυστική ψηφοφορία φυσικά. Τώρα τι ζητάς οι κυβερνητικοί να καταψηφίσουν τους εαυτούς τους και το κόμμα τους;;

3 σχόλια:

No N@me είπε...

Απλά τα πράγματα ξεπλήρωσε την πρόταση μομφής που του έκανε το 2018 ο ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ώστε να του δώσει 6 μήνες ζωής για να περάσει τις Πρέσπες το λέω αυτό για τα καταλάβουν τα πρόβατα που νόμιζαν ότι ο πολεμιστής του νατιβισμού θα ακυρώσει την συμφωνία η οποία ισχύει μόνο για εμάς διότι οι σκοπιανοί την έχουν γραμμένη στα παπάκια τους αφού παντού εμφανίζονται σαν Μακεδονία.

Αν δεν γεμίσουν οι κολώνες της ΔΕΗ με κρεμασμένους πολιτικούς αλλά και με τους αυλικούς-κηφήνες που τους υποστηρίζουν οι οποίοι έχουν η νομίζουν πως έχουν συμφέροντα αυτή η χώρα είναι καταδικασμένη σε θάνατο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Νο N@me....δυστυχώς ο κάτοικος της χώρας μυαλό δεν βάζει και πάει και τους ψηφίζει συνεχόμενα εδώ και δεκαετίες.

Μμ2 είπε...



Και οι δυο τους εγκάθετοι, αφορισμένοι,
σατανόδουλοι, εθνοκτόνοι και ξεφωνημένοι,
απ' το ίδιο εβραιομασωνοσίχαμα φτιαγμένοι.