ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Αnd the oscar goes to.....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αnd the oscar goes to.....

- Αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάλω τα λεφτά μου έξω. Θα αφήσω να τα φάει ο Βαρεμένος; (23/9/2014)
- Αν επιδοτήσουμε τα rapid test θα χρεοκοπήσουμε και θα πάμε σε νέα Μνημόνια.
- Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική ή πολιτική συγγένεια μ’ αυτό το γέλιο τσίρκο. Η Ν.Δ. είναι γελοία. (27/4/11)
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι βαθύπλουτος γόνος, τεμπέλης και λαϊκιστής. (Βουλή 9/6/11).
- Όποιος ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ., ψηφίζει ψεύτες & κλέφτες. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι κλέφτες και ψεύτες και όποιος τους ψηφίσει νομιμοποιεί δια της ψήφου του την κλοπή δημοσίου χρήματος.
- Τα Κυπριακά PCR είναι πολύ χαμηλής αξιοπιστίας.
- Μην μου παίρνει τη δόξα η Τρόικα! Τις απολύσεις γιατρών τις κάνω επειδή το θέλω εγώ.
- Θα ψήφιζα Τραμπ και με τα δυο χέρια.
- Τι να τα κάνουν τα λεφτά; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει, τι να την κάνει την ρευστότητα; 300 κιλά να γίνει;
- Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στην Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα, πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου.
- Ο Ακενοτούμπο γεννήθηκε κάπου στην Αφρική.
- Μπορεί η Novartis να πληρώνει γιατρούς και πολιτικούς, αλλά σώζει και ζωές.
- Σε 1-1,5 μήνα τελειώνει η πανδημία.
- Την κυρία Ντόρα Μητσοτάκη -αυτό είναι τ' όνομά της- που έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας την διορίσανε οι Αμερικάνοι για να κάνει ζημιά, είναι επικίνδυνη.
- Μέχρι τα Χριστούγεννα θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές και θα ομαλοποιηθεί η αγορά. (8/9/2021)
- Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Αδωνις Γεωργιάδης τα παίρνω.
 
Βεβαίως ποιο γελοίοι από αυτόν είναι αυτοί που πάνε και τον ψηφίζουν. Από εκεί και μετά όμως θα πρέπει να καταλάβουν... τα τοπικά και "δημοκρατικά" - "συνταγματικά" κόμματα της C.I.A. και B.N.D. ότι ο πολύς κόσμος τους έχει σιχαθεί.! Και για αυτό φταίνε τα κόμματα, της Ν.Δ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΗ.Μ.ΑΡ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ.λ.π με την φανερή δολοπλοκία τους, τα ψέματα τους, την εχθρότητα τους σε ένα αποβλακωμένο λαό... και το μίσος τους για κάθε τι ελληνικό.. .το μόνο που θα επιφέρουν θα είναι το τραγικό τέλος τους... και τίποτα άλλο!! 
 
Κατ' αρχήν επιβάλλεται να θυμηθούμε ποια είναι η οικογένεια  Γεωργιάδη...Τίποτα δεν είναι τυχαίο... υπάρχει θέμα οικογενειακής ψυχιατρικής υγείας με αυτούς. Ποιος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, η έστω η οικογένεια Γεωργιάδη πριν από 14 έτη;; Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, κοίτα τι έκανες με την ψήφο σου!!! Για άλλη μια φορά υποβίβασες των εαυτό σου, σε τέτοιο βαθμό, όπου ένας απλός τηλεοπτικός αποτυχημένος βιβλιοπώλης... χάριν του πολιτικού στίβου και του υπουργικού θώκου... που είναι βουτηγμένος πάνω σε 6.000 φιλομνημονιακές αυτοκτονίες... μπόρεσε να αναγάγει εαυτόν και οικογένεια, πάνω ακόμα και από την ζωή σου!! Την δική σου ζωής, και των παιδιών σου!
 
ΥΓ. Ευγενία... και στις Η.Π.Α. να πάτε... όταν θα έρθει η ώρα, και πάλι δεν θα σωθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: