ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ο πόλεμος είναι θέατρο, και η ουσία του θεάτρου είναι το τέχνασμα.

 According to Victoria Nuland (photo: in Ukraine 2014) US spent $5 billion dollars between 2000-2014 to promote regime change. Since 2014, $2.5 billion more in military aid. Perhaps the question too Blinken is what is the U.S. doing in Ukraine? pic.twitter.com/xmQcVJ6g1c

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δις δολάρια ξόδεψαν για την εκπαίδευση τρομοκρατών στην Ουκρανία και την ανατροπή Γιανουκόβιτς οι Αμερικανοι. Δις δολάρια υπάρχουν για όλους εκτός για αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους που μετέτρεψαν όλη την Ελλάδα σε μια απέραντη βάση.

Στην πραγματικότητα είναι ένας ψεύτικος/κανονισμένος πόλεμος. Λόγω της αμοιβαίας σύνδεσης Lubavitch και των βασικών ηθοποιών Zelensky/Putin μέσω Kolomoisky και Berel Lazar, μοιάζει ποιο πολύ με μια συμφωνημένη σύγκρουση στην οποία ο νικητής είναι ήδη σίγουρος εκ των προτέρων. Οι "ειδικοί" ποτέ δεν συζητούν για την σύνδεση του Πούτιν με τον Μπερέλ Λαζάρ και τη σύνδεση του Ζελένσκι με τον Ιγκόρ Κολομοΐσκι.

Φυσικά, το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και για μια παγκόσμια σύγκρουση, επειδή το Chabad είναι «στο σπίτι» του στο Crown Heights, επομένως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι η κύρια σφαίρα επιρροής τους. Και το ίδιο συμβαίνει και με τους Ρώσους,. Δείτε ΕΔΩ....το βίντεο : Chabad, Mossad and the KGB

Κάποιοι ίσως κάνουν την εσφαλμένη υπόθεση ότι οι Ρώσοι θα κάνουν μόνο έναν μικρό πόλεμο και μετά θα επιτρέψουν στους εαυτούς τους να τους επιβληθούν κυρώσεις μέχρι να πεθάνουν.Αυτό θα ήταν ένα πραγματικά ανόητο σχέδιο. Το σενάριο του Chadad θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο... Η Victoria είναι παντρεμένη με έναν από τους αδελφούς Kagan. Ήταν οι άνθρωποι της PNAC, που ήταν και οι σύμβουλοι του W. Bush.

10 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα συντονισμός όχι ψέματα , και ετοιμαζόμουν χθες να ζητήσω μια ανάλυση για Χαμπάντ – Λουμπάβιτς σ᾿ὅλο τόν κόσμο και κυρίως τήν Ἑλλάδα καί τήν Κύπρο τι παίζει!

από εδώ https://sxolianews.blogspot.com/2022/01/blog-post_38.html είδα ότι έχουμε πλέον και στην Κρήτη , για την Κύπρο το είχα δει πιο παλιά

Το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, η Κρήτη, θα έχει επιτέλους μόνιμο Shluchim για να διευθύνει ένα κέντρο του Chabad: τον Ραβίνο Yaakov και τον Libby Nechimovsky ( ἀπό ἐδῶ) καί Chabad Crete αν και το εμφανίζει ανενεργό

και εδώ
Το Chabad Lubavitch της Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του Αρχιραβίνου της χώρας και του Σλιάχ Ραβίνου Aryeh Ze'ev Raskin , καλωσόρισε μια νέα Τορά στο Εβραϊκό Κοινοτικό της Κέντρο στη Λάρνακα. Στο hachnasas sefer Torah παρευρέθηκαν μέλη της κοινότητας και επισκέπτες από το Ισραήλ που πέταξαν ειδικά για την περίσταση.

Θα δω το βίντεο πιο μετά να καταλάβω που εστιάζει αυτό το προγεφύρωμα (όλοι με τουλάχιστον 5 παιδιά μας έρχονται), να είσαι καλά και γράφε μπύρες χρωστούμενες..................

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" και γράφε μπύρες χρωστούμενες.................. "

Καλημέρα Νικόλα ...άσε τις μπύρες για το καλοκαίρι να τις πιούμε. Για τώρα καλύτερα θα ήταν να πιούμε ζεστή σοκολάτα..μιας και το θερμόμετρο έξω μου δείχνει -7 βαθμούς και για Σ/Κ αναμένεται να πέσει ακόμα περισσότερο ο υδράργυρος...στους -13 θα πάμε. :) :)

kakos04 είπε...

Καλημέρα , καλά εδώ έχει 11 βαθμούς και λέμε ότι κρυώνουμε :) . Φαντάζομαι εκεί με -13 τι θα γίνεται, άστα εμείς εδώ θέλουμε εκπαίδευση για το κρύο , ούτε ρούχα κατάλληλα δεν έχουμε . Για σκι δεν το συζητάω καθόλου , θα κλαίτε από τα γέλια.................... Καλημέρα σε όλους .

Ανώνυμος είπε...


Από το ξημέρωμα χαζεύω το χιόνι,απολαμβάνω την απόλυτη σιωπή που έχει ντύσει όλη την περιοχή.
Ζεσταίνω κρασί με μπαχαρικά και κανέλα,άναψα τζάκι,το θερμόμετρο -6 τώρα.
Σας περιμένω να κάνουμε μερικές κατεβασιές στο βουνό,με πέδιλα?χωρίς ? θα δούμε τι θα βρούμε.


Οβελίξ

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Χωρις χωρις μη σπασουμε και κανα πλευρο,βαλε κρασι ζεστο φερνουμε λουκανικα για το τζακι.

kakos04 είπε...

Καλημέρα Οβελίξ , θα φέρουμε ρούχα , μεζέ λουκάνικα και απάκι , εγώ μόνο με έλκηθρο με βλέπω και να δούμε . Βέβαια πέρα από βόλτα στην Κρήτη σε μερικά χιόνια δεν έχουμε μείνει ποτέ σε χιονισμένο μέρος ,για την σιωπή που λες χωρίς βαβούρα , θα είναι εμπειρία . Πάντως ας πιόυμε ζεστό κρασί αλλά καφέ θέλω παγωμένο...........και στο Έβερεστ να με πάνε freddo θα πίνω :) ...........

Ανώνυμος είπε...


Αγαπητοί μου όποιος μπορεί και θέλει θα ανέβει στα πέδιλα και θα νιώσει την αίσθηση
της απόλυτης ελευθερίας τρέχοντας στο χιόνι.Οι άλλοι θα μας περιμένουν στο τζάκι με το απάκι και τα λοιπά δεν χαλάμε την επιθυμία κανενός.

Νικόλα εσύ κρύο freddo,εγώ ζεστό κρασί,όλα τα έχει το καταφύγιο μου.
"Κρήτη σε μερικά χιόνια δεν έχουμε μείνει ποτέ σε χιονισμένο μέρος"
Εσείς είσαστε τυχεροί,με 13 βαθμούς εδώ είναι Άνοιξη,εκεί για χειμώνα είναι τέλεια.
Εκδρομή στα χιόνια.

Οβελίξ


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλοι μου. Σας απολαμβάνω καθώς μιλάτε μεταξύ σας...ο κάθε ένας απο εσάς και άλλη συχνότητα ήχου. Που όλες μαζί μου δίνουν μια αίσθηση "γλυκιάς μελωδίας".

Νικόλα εσύ θα πιείς το παγωμένο καφεδάκι σου...και ο Οβελίξ και εγώ θα πιούμε το ζεστό αρωματικό κρασάκι. Για την περίπτωση θεωρώ ιδανικό και το ζεστό ρακόμελο μέσα σε λίγες σταγόνες λεμόνι. Έχει πιει κανείς σας ζεστό ρακόμελο;; Σου φεύγουν όλα τα κρυώματα και ο βήχας.

Για μεζέδες θα φέρω πατάτες Βροντούς (είναι η λεγόμενη χρυσή πατάτα) σαν αυτές πουθενά στην Ελλάδα με το κίτρινο χρώμα και γεύση σαν μελωμένο κάστανο. Στην χόβολη ψημένες και μετά επάνω λίγο βουτυράκι και αλατοπίπερο είναι φανταστικός μεζές μαζί με το απάκι και τα λουκάνικα.

Θα φέρω και την σανίδα μου για να κάνω Snowboarding ...χα χα άσχετα αν έχω τσακίσει και το πόδι μου, αλλά και το πλευρό μου...λατρεύω το χιόνι όπως και το κύμα της θάλασσας για...αθλοπαιδιές.

https://tinyurl.com/5eph4tsx

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γεια σας παιδες φιλε Λυκαστρε πατατες εχουμε και μεις καλες,πατατες Λεκανης Καβαλας,ειμαστε και παραγωγοι αμα λαχει να ουμαι.
Σσνιδα για αυτο που μπερδευω την γλωσσα μου οταν το λεω (Snowboarding) δεν εχω,αλλα κατι σανιδες για αυτα τα κωλοπαιδα να τις ριξουμε στη φωτια εχω.

Ανώνυμος είπε...


"Θα φέρω και την σανίδα μου για να κάνω Snowboarding"
Δεν έχω κάνει ποτέ Snowboarding λες να δοκιμάσω αύριο?
Όσο για τα ρακόμελα έκανα προχθές και είναι ότι πρέπει για αυτές τις συνθήκες.
Ήταν μαγικά σήμερα λαμπύριζε το χιόνι,όμως το κρύο θέριζε μια και είχε βοριά.

Όσοι προλαμβάνεται μπείτε στο ειδικά διαμορφωμένο όχημα, της ζωηρής φαντασίας σας και ελάτε σας περιμένω.Θα βρούμε ρούχα,φαγητό ποτό το λύσαμε,ζέστη πολύ και αφήστε τους άλλους με τους ιούς και παραγιούς.
Πάω για ξεκούραση και καμιά ταινία ,την Κυριακή τελειώνουν οι διακοπές.


Οβελίξ