ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Με βάση αυτό τον σχεδιασμό ουσιαστικά και τους 300 τους έχεις στείλει στα αζήτητα.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πάντως Κεριάκο και Σια και λοιπά κουκλοθέατρα , με τόση ατομική ευθύνη που μας ζητάτε δεν σας χρειαζόμαστε Κυβερνάμε και μόνοι μας. Να τα λέμε και αυτά.

Προσέξτε αν κάθε δημόσια υπηρεσία επιλέξει 3 γενικούς γραμματείς ως προϊστάμενη αρχή από τους ίδιους τους υπαλλήλους της - και λέω 3 ώστε σε περίπτωση διαφωνίας να υπάρξει πλειοψηφία- έχεις λύσει την εσωτερική κυβερνητική. Μένουν μόνο η εκπροσώπηση της χώρας στο εξωτερικό όπου κει εκεί τοποθετείς εκπροσώπους και μια 5μελής το πολύ εποπτική και συντονιστική επιτροπή του όλου κυβερνητικού έργου και διαχείρισης. Τέλος περιστατικού.

Η νομοθεσία μπορεί να γίνεται από μια νομοθετική επιτροπή νομικών και των προϊσταμένων της εκάστοτε υπηρεσίας που αφορά το νομοσχέδιο. Με οδηγό τις επιταγές του Συμβουλίου και με νόμους πλαίσιο έχεις λύσει όλο το κυβερνητικό έργο και απλά επικυρώνεται από την νομοθετική επιτροπή κατόπιν ελέγχου συνταγματικότητας και ελέγχου για το πρόσφορο του προτεινόμενου νόμου.

Με βάση αυτό τον σχεδιασμό ουσιαστικά και τους 300 τους έχεις στείλει στα αζήτητα.!

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Ναι μεν, αλλά η τέχνη και το γόητρον της λαβυρινθώδους - γραφειοκρατικής εξουσίας συνίσταται ακριβώς εις αυτό. να καθιστά δηλαδή το απλό περίπλοκον και εξουθενωτικόν όσο και αναγκαίον. Αλλιώς αποκαλύπτεται το παρασιτικόν,
περιττόν και παρά φύσιν του χαρακτήρος αυτής ώστε καταρρέει πάραυτα και το αφήγημα, παν κύρος, φόβος και δέος προς αυτήν. όπερ και ουδέποτε θέλει επιτρέψει ποτέ αυτή η ¨σιδηρά¨ εξουσία.
Ο Πλάτων αποφαίνεται σκεπτικιστικώς επί τούτω, ότι δηλαδή η ανθρωπότης μόνο δια της διακυβερνήσεώς της από έν ανώτερον ζωικόν είδος όπως δια του ποιμένος και του κυνός τα πρόβατα δύναται διοικηθήναι δικαίως και ευδαιμονήσαι, υπονοών και υπαινισσόμενος πιθανότατα τους ¨θεούς ποιμένας¨ του ¨χρυσού γένους¨ και τας παναρχαίας αιγυπτιακάς βασιλικάς δυναστείας της εποχής των ουρανόσταλτων ¨θεών.¨