ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΝΑΤΟ: Δεν σχεδιάζουμε αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία σε περίπτωση εισβολής

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Εδώ οι δικοί μας αμερικανοπροσκυνημένοι  θέλαν να χύσουν ελληνικό αίμα για να προστατέψουν την Ουκρανία επικαλούμενοι το ΝΑΤΟ. Τώρα τι δικαιολογία θα βρουν; Πάντως αν θέλουν να προστατέψουν την Ουκρανία ας πάνε εθελοντές, ποιός τους εμποδίζει;; Δεν έχουν τα κότσια να διατάξουν Έλληνες να πάνε εκεί πέρα. Όταν οι ίδιοι δεν διατάζουν κατάρριψη των Τούρκων και των uav τους, πως θα απαιτήσουν κάτι τέτοιο από εμάς. Άσε που και να μας διέταζαν δεν θα πήγαινε κάνεις. Στα αρχίδια μας. Να πάρουν οι Ρώσοι τα κομμάτια τους και εμείς τα δικά μας.


Το ΝΑΤΟ δεν έχει σχέδια να αναπτύξει μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία, χώρα η οποία δεν είναι μέλος της Συμμαχίας, σε περίπτωση ρωσικής εισβολής, δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ερωτηθείς από την τηλεόραση του BBC αν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταλούν νατοϊκά στρατεύματα στην Ουκρανία, αν η Ρωσία εισβάλει, ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε: «Δεν έχουμε σχέδια να αναπτύξουμε μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία … επικεντρώνουμε στο να παράσχουμε υποστήριξη».

«Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είσαι μέλος του ΝΑΤΟ και το να είσαι ένας ισχυρός και μεγάλης αξίας εταίρος όπως η Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: