ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Δίκη Τζόκοβιτς. Όταν μια Κυβέρνηση δείχνει... τσίρκο ή και είναι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δίκη Τζόκοβιτς. Όταν μια Κυβέρνηση δείχνει... τσίρκο ή και είναι.
 
Ο Λόιντ λέει ότι ο υπουργός πρέπει να εξετάσει εάν ο Τζόκοβιτς έχει γίνει πλέον σύμβολο για τις αντιεμβολιαστικές ομάδες και τι ρόλο θα είχε η παραμονή του εδώ στους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.
 
Lloyd (δικηγόρος κυβέρνησης): "Δικαίως ή αδίκως θεωρείται ότι υποστηρίζει μια αντιεμβολιαστική άποψη και η παρουσία του εδώ θεωρείται ότι συμβάλλει σε αυτό."
 
Ο ανώτατος δικαστής Άλσοπ λέει ότι ο κ. Γουντ ρωτά "πού είναι τα στοιχεία" των ανθρώπων που ακολουθούν το παράδειγμα του Τζόκοβιτς να μην εμβολιαστούν;
 
Lloyd: ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι ο Τζόκοβιτς επηρεάζει τις απόψεις των ανθρώπων για να ακυρώσει τη βίζα του - απλώς υπάρχει κίνδυνος.
 
Είπε ότι ο Χοκ πήρε την απόφαση να ακυρώσει τη βίζα του Τζόκοβιτς σύμφωνα με τον Νόμο Μετανάστευσης της Αυστραλίας που επιτρέπει στον υπουργό να απαγορεύει σε κάποιον που "μπορεί" ή "μπορεί" να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
 
Άλσοπ: Κατανοώ ότι η δήλωση του Lloyd είναι ότι μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την κοινή λογική και την ανθρώπινη διαίσθηση για τη συμπεριφορά των ανθρώπων...
 
Wood δικηγόρος Τζόκοβιτς: ... ότι τυχόν αντιεμβολιαστικές εκδηλώσεις που συνδέονται με τον Novak με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι στιγμής έχουν πυροδοτηθεί από ενέργειες της κυβέρνησης εναντίον του, επισημαίνοντας ότι αν τον άφηναν απλώς να παίξει τένις, κανένα από τα αντιεμβολιαστικά αισθήματα δεν θα υποκινούνταν.
 
Δηλαδή ο υπουργός θεωρεί ότι το αίσθημα κατά του εμβολίου μπορεί να πηγάζει από την παραμονή του Τζόκοβιτς, αλλά όχι ότι μπορεί επίσης να προέρχεται από "καταναγκαστική δράση του κράτους", που είναι η ακύρωση βίζας και η απέλαση του Τζόκοβιτς.;;;
 
Loyd: "Σε αυτό το στάδιο της πανδημίας... Θα μπορούσε να είχε εμβολιαστεί αν ήθελε. Το ότι είναι ακόμα ανεμβολίαστος δείχνει μια επιλογή εκ μέρους του να παραμείνει ανεμβολίαστος... Ο υπουργός δικαιούται να υποθέσει ότι ήταν επιλογή του." 
 
και συνεχίζει .... ότι ο ιατρικός λόγος του Τζόκοβιτς που δεν εμβολιάστηκε ήταν ότι μολύνθηκε από τον COVID-19 στα μέσα Δεκεμβρίου. Σημειώνει ότι ο Τζόκοβιτς θα μπορούσε να είχε εμβολιαστεί πριν από τότε.
 
Γουντ: διαβάζει τώρα από δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, λέγοντας ότι ο Τζόκοβιτς είπε ότι ήταν αντίθετος με τους εμβολιασμούς, αλλά αργότερα ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ειδικός, είχε ανοιχτό μυαλό και ήθελε να επιλέξει αυτό που είναι καλύτερο για το σώμα του. (habeas corpus) 
 
Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς εμμένουν σε τρεις βασικούς λόγους:
 
Πρώτος λόγος: Μη εξέταση των συνεπειών της ακύρωσης της βίζας.
 
Λόγος δεύτερος: Δεν είναι λογικό και αναπόδεικτο από πλευράς υπουργού να υποστηριχθεί ότι η παρουσία του κ. Τζόκοβιτς «αποτελεί ή μπορεί να είναι» σχετικός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
 
Τρίτος λόγος: Παράλογος και/ή παραλογισμός σε σχέση με το πόρισμα σχετικά με τη «στάση του κ. Τζόκοβιτς για τον εμβολιασμό του».
 
Νομικό επιχείρημα από πλευράς Αυστραλιανής Κυβέρνησης. Εμβολιαστείτε ρε και με το ζόρι ... τι σας ζητάνε ;;🤣😂🤣😂  Δεν είναι το "παράτυπο" και η παραβίαση της νομοθεσίας από πλευράς Τζόκοβιτς, αλλά το ότι δεν θέλει να υποχρεωθεί να εμβολιαστεί και τους χαλά την σούπα.
 
Δεν τους "ξεβράκωσε" ο Τζόκοβιτς, ο οποίος είχε όντως νόμιμο πιστοποιητικό νόσησης. Μόνοι τους ξεβρακώθηκαν εξ αιτίας του Τζόκοβιτς με τις εμμονές τους φοβούμενοι το ατομικό τους πολιτικό κόστος και την επόμενη μέρα από τις καταπιεστικές πολιτικές που επέβαλαν στην χώρα τους.
 
Ας τα μαζέψουν τώρα. Είναι δε τόσο εμμονικοί και θολωμένοι από τον πανικό και την οργή τους που ακόμα και αν δικαιωθεί ο Τζόκοβιτς και δεύτερη φορά, κάτι άλλο σίγουρα θα βρουν για να τον εκδικηθούν.
 
Υ.Γ Εσένα ατλαντολαμόγιο Νο 2 εκιά στην Αυστραλία σε "βλέπω"...και χθές έκανα "ειδική συμφωνία" με το Σύμπαν για την πάρτη σου.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: