ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Πρόταση : Πρόστιμο στην Αττική Οδό και με τα χρήματα αγορά ΤΟΜΑ Jaguar.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πρόταση : Πρόστιμο στην Αττική Οδό και με τα χρήματα αγορά ΤΟΜΑ Jaguar

Αν ήμουν ΠΘ της χώρας με μια απλή και λογική πρόταση/ιδέα θα έβρισκα  άμεσα κάτι εκατοντάδες εκατομμύρια για το ελληνικό κράτος. Που θα μπορούσαν να στραφούν;; Ας πούμε σε νέα TOMA Jaguar από το πρόγραμμα scorpion του Γαλλικού στρατού 1 εκ. έκαστο κόστος. 500 τέτοια και γεμίζεις Έβρο, νησιά και ας έρθουν μετά για απόβαση οι Τούρκοι που θα τους στοχεύουν απ' το πουθενά πυροβόλα των 40χιλ. και πύραυλοι των 5km που θα κάνουν τις αποβατικές τους ενέργειες εφιάλτη. 

Έτσι  γίνεσαι μάγκας Μητσοτάκη και ζητάς και απ' τον Γάλλο γραμμή παραγωγής εδώ, αφού θα αγοράσεις περισσότερα κι απ' τον ίδιο.

Στην τελική εάν χρειάζεσαι για το μπουρδέλο που λες κράτος κάθε φορά την επέμβαση της αστυνομίας και του στρατού τη μία για να κάνει rapid test, την άλλη για φωτιές, την άλλη για πλημμύρες, την άλλη για τα χιόνια, πάρε τουλάχιστον τροχοφόρα και ερπυστριοφόρα TOMA και ΤΟΜΠ για αυτόν και οι Γάλλοι θα σου κάνουν δώρο καμία εκατοστή αλατιέρες.

Για τα ΤΟΜΑ δείτε ΕΔΩ.

7 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Σωστά τα γράφεις Λύκαστρε.Προς το παρών το κράτος επιβάλλει πρόστιμο μόνο στους ανεμβολίαστους γιατί εμείς τους το επιτρέπουμε.Σε δεύτερη φάση όλοι οι δρόμοι πού έχουν πληρωθεί με χρήματα του ελληνικού λαού, να δωθούν προς χρήση χωρίς διόδια. Είναι δημόσια περιουσία.Η αποζημίωση από μόνη της δεν φτάνει.
Όχι διόδια στους δρόμους, που τους πληρώσαμε όλοι, για να τα παίρνουν άλλοι.
Μήπως ο Ελληνικός λαός θα πρέπει επιτέλους νά αναζητήσει τον Έναν πού μπορεί να τά κάνει αυτά και να καθαρίσει και την υπόλοιπη βρωμιά από τους σταύλους τού Αυγεία.

Μμ. είπε...



ΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ,
ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Άφαντος ο Κουλ Μουλ.
Έβγαλε τον Στυλ Τζύπρ καταχεσμένον στα τηλεπαράθυρα να μαζέψει γαλλικά γαμωσταυρίδια, νουδοξεφτιλίκια και γαμοκουλοφτύσια.
Εμ, Ας πρόσεχε. για τέτοια δηλονότι σκληρή δουλειά προσελήφθη,
κυβερνόσκατά να μαζεύει, τί άλλο; Γιατί δηλαδή ποιος δημοκρατικός
υπουργός δηλαδή δούλεψε ποτέ για να δουλέψη κι αυτός; Ε;

Μπάμπης είπε...

Καί τό πιο σημαντικό συμπολίτες μου.Μόλις προχθές ζήτησε 90 εκατομμύρια η Αττική οδός αποζημίωση από το κράτος για διαφυγόντα κέρδη εξ αιτίας του ιού. Όση αποζημίωση και να δώσουν, πάλι εμείς θα τά πληρώσουμε.
Είδατε τι καλοί είτε αυτοί που σπουδάζουν στα Harvard; Και θα δώσουν αποζημίωση εύκολα στον κόσμο πού ταλαιπώρησαν, καί κέρδος θα έχουν.

Ανώνυμος είπε...

έχω την αίσθηση ότι έβαλε το 2χίλιαρο ανά άτομο αποζημίωση, γιατί δικαστικώς θα έπρεπε να δώσουν 5-6,ενώ τώρα, καθαρίζουν με 4

Μπάμπης είπε...

Πάντως δεν μπορώ να μήν παραδεχτώ ότι ο κούλης έχει μεγάλη διαφορά από τον άλεξ.
Δεν είχαν φτάσει καλά καλά στα σπίτια τους οι άνθρωποι που αποκλείστηκαν από το χιόνι, και μεσολάβησε αμέσως να πάρουν το διχίλιαρο χωρίς κόπο.
Ο άλεξ έλεγε στο Μάτι σε μια γυναίκα".. και να σου δώσω 2 χιλιάδες θά τα φας". Εδώ ακριβώς είναι που φαίνεται η διαφορά του προηγούμενου καργιόλη με τον καινούριο καργιόλη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μπάμπη....Εδώ και δεκαετίες κάθε κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για τους πολίτες... απλά οι πολίτες είναι τόσο αμνήμονες, δειλοί και παρτάκιδες, που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους ξανά ψηφίζει!

Μμ. είπε...



Αμνήμονες, δειλοί και παρτάκηδες, ορθώς ωμίλησες Λυκ.
Και φρεντοχασομεράκηδες ανατολίτες επιπροσθέτως.

Και καθάπερ ο ανεφώνει ο αρχαίος Ξέρξης βλέπων μαχομένην
την Μπουμπουλίνα του Αρτεμισία το περίφημον ¨αι γυναίκες γεγόνασιν
άνδρες και οι άνδρες γυναίκες¨ ισχύει, του νυν, αντιστοίχως και το
¨οι Τούρκοι γεγόνασιν Έλληνες και οι Έλληνες Τούρκοι...¨