ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ενεργειακό τσουνάμι με διακοπές ρεύματος στην ΕΕ, εάν η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία – Σε κίνδυνο και το Plan B των ΗΠΑ με το Κατάρ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε : Ενεργειακό τσουνάμι με διακοπές ρεύματος στην ΕΕ, εάν η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία – Σε κίνδυνο και το Plan B των ΗΠΑ με το Κατάρ .

Eμ Sleepy Joe τα βαλες με το Πούτιν μόλις ανέλαβες "Δολοφόνο" τον αποκάλεσες και του το παιξες σερίφης παρ' όλο που μια δεκαετία τώρα σε πάει τρένο εσένα και τους Δημοκρατικούς Γάιδαρους ιδιαίτερα στην εξωτερική πολιτική και που δεν έχουν δει χαρά από την δολοφονία Καντάφι από την χαζή την Κλίντον που έβαλε φωτιές εκεί και ακόμα να σβηστούν.

Το είχαμε προβλέψει μόλις ξαναναλάβουν οι Δημοκρατικοί πόλεμοι θα γίνουν, γιατί τίποτα άλλο δεν ξέρουν να κάνουν. Όσο για τους υπόλοιπους στην Αμερική δεν σας άρεσε ο Τραμπ που κρατούσε ισορροπίες και ειρήνη.
 
Αλλά αυτός δεν είναι πολιτικός αλλά έμπορος και ξέρει να προβλέπει και να διαχειρίζεται άμεσα κρίσεις και καταστάσεις ακόμα και αν φέρεται που και που σαν αγροίκος. Και στην Ε.Ε ζητούν εναλλακτικό σχέδιο Β για την προμήθεια φυσικού αερίου εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία, που προκάλεσαν ΠΑΛΙ οι Δημοκατικοί Τυφώνιοι Γάιδαροι.!!! Ποιός βγαίνει κερδισμένος από όλο αυτό;; Μήπως η Ε.Ε;; Όχι φυσικά. Μήπως οι ΗΠΑ;; Ξανά όχι. Η μόνη κερδισμένη είναι η Κίνα.

Μέχρι να το βρείτε το σχέδιο Β και τις υποδομές για μετάβαση στην πράσινη ενέργεια εμένα να μου γράψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: