ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Κάτι μου λέει πως Ουκρανία και Ταϊβάν θα σκάσουν μαζί την ίδια στιγμή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όταν πολεμούν τα βουβάλια ( Δύση – Ρωσία) στο βάλτο ( Ουκρανία), τα βατράχια ( Αθήνα & Λευκωσία) να μην υποφέρουν.!!! Όταν μαλώνουν τα βουβάλια στον βάλτο, την πληρώνουν τα βατράχια!!!
 
Επίσημη επιστολή του Κρεμλίνου προς την πρόεδρο του συμβουλίου της Ευρώπης Αnna Βrasseur.Όπου τίθεται εν αμφιβολω,η νομιμότητα της γερμανικής ενοποίησης ! Και τίθεται ζήτημα μονομερούς προσάρτησης της Λαοκρατικής δημοκρατίας της Γερμανίας , χωρίς να προηγηθεί καν δημοψήφισμα συναίνεσης του λαού της ΛΔΓ ! 
 
Εν αντίθεση προς την Κριμαία ! Και μάλιστα τίθεται θέμα ακυρότητας και παραβίασης της συνθηκολόγησης της Γερμανίας ! Οι κώλοι σφίγγουν πάρα πολύ επικίνδυνα για την παγκόσμια Ειρήνη !Οι Γερμανοί για πολλοστή φορά ,επιλέγουν το αυτοκαταστροφικό άλμα στη φωτιά !Η μυθολογία τους και τα γονίδιά τους καθορίζουν το πεπρωμένο τους,αλλά δυστυχώς παρασύρουν και όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς στον όλεθρο !
 
Κάτι  μου λέει πως Ουκρανία και Ταϊβάν θα σκάσουν μαζί την ίδια στιγμή. Μπορούν άραγε οι ΗΠΑ να ανταποκριθούν σε δύο ταυτόχρονα μέτωπα τόσων χιλιάδων χλμ μακριά το ένα από το άλλο;; Ή θα πάθουν σοκ και παράλυση;; Ή το χειρότερο απ' όλα να πανικοβληθούν και να αμολήσουν πύραυλο;;
 
Οι ΗΠΑ επιδιώκουν τον πόλεμο όπως πάγια κάνουν με Δημοκρατικούς διεθνιστές στο τιμόνι που τους υποστηρίζουν οι αγορές και οι πολυεθνικές προκειμένου με αυτόν τον τρόπο αφενός το δικό τους εσωτερικό δημοσιονομικό πρόβλημα να το εξωτερικεύσουν κάνοντας το διεθνές και αφετέρου με αυτήν την τακτική να επιστρέψουν δολάρια στις τράπεζες τους ως τα μόνα ασφαλή θησαυροφυλάκια, δεν είναι η πρώτη φορά .  Θα πετύχουν όμως αυτή τη φορά όσα πάγια και διαχρονικά πράττουν; 
 

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Και εγώ την ίδια μυρωδιά έχω , όπως η Τουρκία δεν άντεχε 2,5 πολέμους που έλεγε ταυτόχρονα , έτσι και τα Αμερικλανά θα αλάξουν εσώρουχα με 2 τεράστια θέατρα επιχειρήσεων μακριά από την μαμά τους , για αυτό ψάχνουν για κορόιδα , ας βγάλουν φυλακόβιους ως καπετάνιους πειρατές στις MMSC να κάνουν γυρίσματα . Βλέπω την Σούδα να αδειάζει για Ουκρανία , έμεις να είμαστε έτοιμοι για ανατολικό αμόκ από τον γείτονα .