ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ισχυρός σεισμός 7,3 Ρίχτερ κοντά στην Αυστραλία - Προειδοποίηση για τσουνάμι

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Είναι η συνέχεια σε αυτό που είχαμε πει ΕΔΩ...είχαμε προειδοποιήσει..." Πρέπει να φύγουν τα ελληνόπουλα από εκεί...η Αυστραλία στο μέλλον θα πάθει πολλές ακόμα καταστροφές. Άσε που είναι στον δρόμο των Κινέζων....Στην Αυστραλία το επόμενο διάστημα θα αλληλεπιδράσουν "περίεργες" βαρυτικές δυνάμεις. Ο έκτος άγγελος εσάλπισε...και ο βυθός της πηγής αναταράχτηκε.". Για την Τουρκία όμως έρχεται η μέρα της Κρίσεως...."Ως ἐκλείπει καπνός, ἐκλιπέτωσαν· ὡς τήκεται κηρὸς ἀπὸ προσώπου πυρός.."


Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,3 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 1:49 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στην ευρύτερη περιοχή της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας ανησυχώντας τους ειδικούς οι οποίοι εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 29,3 χλμ. και όπως αναφέρει το Αυστραλιανό Γραφείο Μετεωρολογίας το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης βρίσκεται κοντά στο νησί Μακουάρι, στο Νότιο Ωκεανό.

 ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλησπερα σε ολους.
Περασε απο την αλλη μερια ο Ευαγγελος Παπαθανασιου.
Μερα που ειναι μας αφιερωνω αυτο.
https://www.youtube.com/watch?v=BcRS6himeeU
Διαβασα καπου Λυκαστρε οτι οι βρυκολακες αυτου του κοσμου θελουν να γινουν αθανατοι αντιγραφοντας ολες τις μνημες τους δεν ξερω αν και την ψυχη τους,σε νεα σωματα λεει.
Ακουγοντας αυτο το μουσικο κομματι τους απαντω οτι εμεις οι Ελληνες δεν εχουμε αναγκη κατι τετοιο ειμαστε αιωνιοι γιατι ενας χρυσος ομφαλιος λωρος μας ενωνει με ολο μας το ειναι.
Ενα σκοταδι ερχεται καταπανω μας αλλα για αυτο γεννηθηκαμε να γινουμε φως να το διαλυσουμε οχι βεβαια με λογια οπως αυτα που γραφω τωρα αλλα με πραξεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ....ναι τα λαμόγια αυτού του κόσμου φοβούνται τον θάνατο, διότι γνωρίζουν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ για αυτούς. Πάπαλα αυτό είναι και δεν έχει άλλο. Για αυτό προσπαθούν να κάνουν μεταφορά συνείδησης σε τσιπάκι και μετά μεταφορά αυτής της συνείδησης σε άλλο σώμα. Για να σου το δώσω με παράδειγμα...είναι όπως όταν έχουμε έναν "οδηγό" μέσα σε ένα "αυτοκίνητο"...μόλις χαλάσει το αυτοκίνητο, ο οδηγός μπαίνει μέσα σε άλλο καινούργιο αυτοκίνητο και συνεχίζει.

Θέλουν να μεταφέρουν δηλαδή όλες τις μνήμες και εμπειρίες που έχουν από αυτήν την ζωή, τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους σε άλλο σώμα.!!

Και αυτό από μένα για να δεις τι έχασες. χα χα χα

https://www.youtube.com/watch?v=pXluWGqofHs

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λοιπον εισαι μεγαλη μαρκα αλλα και εγω εχω ενα βιντεακι τωρα προσφατο,καναμε ασκηση στον Παλιο Ξερια.
Δεν στο δειχνω δεν εχω εγκριση απο το Α2, πες το Δημητρη τον Ζ να στο στειλει.
Να δεις πως κανω κωλοτουμπες αναμεσα απο αγελαδισιες κουραδες και γαιδουραγκαθα!!χαχχαχαχαχαχχα
Ρε τι παθαμεν στα γεραματα!!