ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Αυτά που στέλνουμε τα πληρώσαμε από τη τσέπη μας και έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε πού πάνε και με τι ανταλλάγματα δίνονται σε εμάς.

 New today: Italy, Greece, Norway & Poland are providing artillery systems and ammunition to Ukraine that is "critically needed" after a US-led virtual pledging conference: Defense Secretary Lloyd Austin

🇺🇸 has already sent 108 howitzer artillery pieces to 🇺🇦 for fight in Donbas

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το να μαθαίνεις τι στέλνεις στην Ουκρανία από τους ξένους και όχι από τον Δένδια , τον Μητσοτάκη, τον Παναγιωτόπουλο η έστω τον Φλώρο είναι ξεφτίλα και δείχνει το επίπεδο που δεν έχετε. 

Αυτά που στέλνουμε τα πληρώσαμε από τη τσέπη μας και έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε πού πάνε και με τι ανταλλάγματα δίνονται σε εμάς. Τίποτα δεν πρέπει να κάνουμε, επειδή έχουμε καλή ψυχή.

Όχι μόνο δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος, αλλά έχουμε γίνει ρεζίληδες σε όλη την υφήλιο.   Εμείς τα λέγαμε από τον Σεπτέμβριο του 2020....

." Αν δεν το έχετε πάρει γραμμή ακόμη, η αποστρατιωτικοποίηση/αφοπλισμός είναι ήδη γεγονός. Προβλέπεται σημαντική μείωση δυνάμεων και μέσων, στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για την νέα δομή των Ε.Δ. Με προφανή σκοπό, στην επόμενη τροποποίηση να φύγουν και τα ρέστα. Φυσικά μην περιμένετε από κανένα πωλητικό λαμόγιο  είτε αριστερό είτε δεξιό, είτε βασιλικό, είτε χουντικό κουκλοθέατρο να το παραδεχτεί. Όλοι τα ίδια σκατά είναι. Ζητω-Νουδούλα, Μπραβο-Ντέντια και Μονο-Κούλι.


Ότι θα φύγει ο στρατός από τα νησιά, δεν είναι απαραίτητο, ούτε να γίνει με γραπτή συμφωνία, ούτε να το ξέρει το πόπολο. Αρκεί να καταργηθούν κάποιες μονάδες στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της δομής των Ε.Δ. και να γίνουν σταδιακά οι μονάδες εθνοφυλακής, αυτό που λέει το όνομά τους. Απλές μονάδες εθνοφυλακής, χωρίς βαρέα όπλα, χωρίς αντιαεροπορικό πυροβολικό, χωρίς "προσκεκολλημένους", χωρίς ομάδες ειδικών δυνάμεων "για εκπαιδευτικούς σκοπούς", χωρίς μόνιμους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς. ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ " από το Κούλι, δεν του ζητάνε, να βγει στο δρόμο με καμμιά ντουντούκα και να φωνάζει "αύριο αποστρατιωτικοποιώ τα νησιά
". 

5 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

θα κανω ενα απαισιο σχολιο.
Αυτος ο πολεμος που ερχεται θα μας σωσει.
Θα ειναι η δικη μας ωρα να γινουμε Λυκοι και να χαρουμε στην αναμπουμπουλα.
Το σχεδιο ειναι πλεον φανερο δεν κρατανε τα προσχηματα ολα ειναι εναντιον μας.

Υ.Γ.Διαβαζω αυτα που γραφεις για σχολια και σχεδον πληρω ολες τις απαγορευσεις φτου μου καλα τα παω.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα και γαμώ τα σπίτια τους, τα λέγαμε για τον αφοπλισμό και δυστυχώς επιβεβαιώνεται. Μόνο για προδοσίες και να χαϊδεύουν τα χεράκια (τύπου Ακαρ) στις συνεστιάσεις πριν το σκύψιμο στις στοές είναι. Σιγά τα πολλά όπλα που είχαμε και στέλνουν αφειδώς. Όπως λες μόνο τις σφεντόνες θα αφήσουν στα νησιά. Όποιον ξανακούσω να λέει για κόμματα θέλει ξύλο. Είναι συννενοημένοι όλοι και ενώ θα μπορούσε να κάνει πάρτι η αντιπολίτευση παίζει game boy ή (με τα gay boys) να περνάει η ώρα. Πολύ φοβάμαι ότι έχουν στείλει ότι είναι δυσαναπλήρωτο σαν τα stinger και δεν διαμαρτύρεται ούτε στρατηγός, μάλλον δεν σκοπεύει να πάει στον πόλεμο κανένας. Ενημέρωση θα γίνει μόνο για τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και όχι για αποθέματα πυρομαχικών.
Βλέπω και την βράβευση που έβαλες παρακάτω με τους εμετικους μπουρλα , Δαυίδ Σαλτιέλ κτλ όσους δεν στείλουν από το εμβόλιο, τους πτωχεύουν κ τους αγοράζουν ή κατασχέτουν και φέρνουν και τα προσωρινά αφροασιατικά λεπιδια για τα περαιτέρω προς αιματηρή αντικατάσταση. Κλαίγεται και ο Σαλτιελ τάχα μου, δεν τους νοιάζει που σκοτώνουν αδιακρίτως Έλληνες ανεξαρτήτως προσωρινού θρησκεύματος . Γυναίκα φίλου αρρυθμίες, ξαδέρφη μου το ίδιο , πελάτισσα έχασε 2 ξαδέρφια 33 & 42 ξαφνικά στον ύπνο τους. Φεύγουν παιδιά , προχτές κάπου πήρε το μάτι μου καθηγήτρια της εβραϊκής στον Βόλο έφυγε ξαφνικά , 20 χρόνος εναεριτης μυοκαρδίτιδα γνωστός μου του είπαν να μην σκαρφαλώνει κτλ. Όταν θα ξυπνήσουν όσοι μείνουν, θα είμαστε μόνο Έλληνες πλέον με βλέμμα να σπιθίζει, όχι να γυαλίζει. Εκεί δεν θα έχει οίκτο.

Καλό βράδυ και επιμονή, υπομονή έσκασε πλέον ο γάιδαρος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...δεν είναι απαίσιο το σχόλιο σου. Κάθε άλλο μάλιστα. Λίγο πολύ και εγώ παλαιότερα τα ίδια σχολίαζα το 2015 ως σχολιαστής σε κάποιο ιστολόγιο όταν έλεγα ότι αν οι Τούρκοι μας επιτεθούν καλό θα μας κάνουν...διότι έτσι θα μας σώσουν την ευκαιρία να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ από την πολλαπλή κατοχή της πατρίδας μας.

Ρε τους έλεγα ...χάρη θα μας κάνουν οι μογγόλοι αν μας επιτεθούν....και νόμιζαν ότι ήμουν τρελός με αυτά που έγραφα.Δυστυχώς φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ στο Αιγαίο ούτε στρακαστρούκα δεν πέφτει από εμάς και τους μογγόλους αν πρώτα άλλοι δεν δώσουν την εντολή.Υποθηκευμένα μαγαζάκια είμαστε τόσο εμείς όσο και η Τουρκία. Δεν θα μας αφήσουν να πάμε σε πόλεμο για να μην χάσουν οι δανειστές τα χρήματα τους και όλα όσα θέλουν να βάλουν στο χέρι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα ...ναι δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για μια ακόμη φορά. Και να δεις που και για τους S-300 θα έχουμε πέσει μέσα.Τα νησιά αφοπλίζονται σιγά σιγά και στα μουλοχτά...όπως ακριβώς αφοπλίστηκε και η Κύπρος. Και μετά όλοι ξέρουμε τι έγινε μόλις αποσύρθηκε η Μεραρχία. Αν και αυτή την φορά με την λαθροεισβολή ο τουρκικός στρατός δεν θα χρειαστεί και πολλά για να κάνει. Οι λαθροεισβολείς είναι οι νεώτεροι βασιβουζούκοι μουσουλμάνοι, που θα αποτελέσουν και την αιχμή της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής εκ δυσμών.

Αυτοί δεν είναι πρόσφυγες είναι οι πράκτορες του Ερντογάν.

Θυμάσαι Νικόλα όταν παλαιότερα έγραφα εδώ

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/07/blog-post.html

...ότι λίγο πριν το τέλος του 1ου μέρους του Γ.Π.Π ολόκληρο το Ν.Α.Τ.Ο. θα έχει διαλυθεί…και ο πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει μειωθεί δραματικά, από τις πολιτικές επιλογές των κατοίκων αλλά και του πολιτικού προσωπικού της χώρας των Ελλήνων.;;;

Όταν έγραφα θα μειωθεί δραματικά, αυτό εννοούσα....έχουν αδειάσει ολόκληρα χωριά...έχει ερημώσει η ελληνική ύπαιθρος. Παλιά τέτοια εποχή πήγαινες στα χωριά και η πλατεία έσφυζε από ζωή, μικροί και μεγάλοι κάθονταν στα παγκάκια...τώρα δεν βλέπεις ούτε έναν να κάθεται στα παγκάκια...μόνο κηδειόχαρτα συνέχεια κολλημένα στις κολόνες.

Επίσης λέγαμε τότε ότι.....τόσο οι Η.Π.Α. όσο και η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα βρεθούν αντιμέτωπες με ευρείας κλίμακας γεωλογικές και γεωγραφικές ανακατατάξεις, λόγο της επερχόμενης κλιματικής αλλαγής. Αμέσως μετά θα έρθει το 2 μέρος του Γ.Π.Π. που δεν έχει σχέση με σύγκρουση με τα των Κινέζων, η νεότερων Ατλάντων"…ΌΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , το θυμάμαι πως δεν το θυμάμαι , τότε που το έγραψες μελαγχόλησα . Τα χωριά και εδώ έχουν αδειάσει και όχι μόνο , κίνηση έχει και στην πόλη σε συγκεκριμένες περιοχές , περνάω με το μηχανάκι και στην γειτονιά μου σε άδειους δρόμους , δεν βγαίνουν πολλοί από το σπίτι . Έχει πέσει η ψυχολογία του κόσμου δεν γελάει , και εγώ χρωστώ όπως όλοι πλέον εφορίες ενφια κτλ . Αλλά αντί να συζητάμε για παλούκωμα άμεσα το σκεφτόμαστε . Στο υπεραστικό μπήκα γιατί μου έβγαλε βλάβη το αυτοκίνητο και ήταν οι μισοί πακιστανοί , Ινδοι , μαύροι , ένας που ρώτησα Νιγηριανός κτλ . Όλοι αυτοί προετοιμάζονται όσο κάνουν "διακοπές". Έμεις ? Θυμάμαι που έλεγες και για τον Γ Βαλκανικό , ξαναβάλτο μπας και το διαβάσουν , μας ετοιμάζουν την τέλεια καταιγίδα παντού . Τρόπο να βρούμε να σε διαβάζουμε όταν ξεκινήσει το χάος , η δουλειά δεν πάει μακριά . Το πρόβλημα είναι ότι σε πολλούς αρκούσε όσο την κουτσόεβγαζαν .
Εμείς που πάντα θέλαμε κάτι καλύτερο ούτως ή άλλως πάλι μόνοι μας είμαστε , δεν βάζουν μυαλό ούτε για το καλό τους . Ευκαιρία για απελευθέρωση επιτέλους όπως λέτε παρά πάλι εμβόλια και μέτρα .

kakos04