ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Ας μιλήσουμε για τον Heinz ή αλλιώς Henry.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας μιλήσουμε για τον Heinz ή αλλιώς Henry.

Ο Heinz Alfred Kissinger γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1923 στο Furth της κεντρικής Γερμανίας, γιος ενός ραβίνου (Washington Observer, 15 Απριλίου 1971). Οι γονείς του μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1938 και ο Heinz έγινε Henry. Από το 1943 έως το 1945 εργάστηκε για τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ. Αργότερα δίδαξε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ο ίδιος ο Κίσινγκερ εκπαιδεύτηκε από τον καθηγητή Γουίλιαμ Γιαντέλ Έλιοτ, ο οποίος ακολούθησε τις τρελές ιδέες του H. G. Well.

Το 1955, ανέπτυξε μια σχέση με τον Νέλσον Ροκφέλερ . Ο φτωχός Εβραίος πρόσφυγας έγινε ισχυρή φιγούρα χάρη στην οικογένεια Ροκφέλερ που άρχισε να τον χρησιμοποιεί ως πληρεξούσιο. Το 1956 διορίστηκε συντάκτης του περιοδικού Foreign Affairs.

Ο Χένρι Κίσινγκερ είναι υψηλόβαθμος αξιωματούχος της εβραϊκής μασονικής οργάνωσης B’nai B’rith. Είναι επίσης μέλος της ομάδας Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής. Ανήκει στην ελβετική Μεγάλη Στοά Alpina, το ελιτίστικο Bohemian Club, και είναι μέλος των Phi Beta Cappa Club, Cosmos Club, Federal City Club και Century Club.

Ο Κίσινγκερ ήταν σύμβουλος των προέδρων Ρίτσαρντ Νίξον και Τζορτζ Μπους πρεσβύτερος. Τα έτη 1961, 1969 και 1973 πέρασε τον έλεγχο εσωτερικής ασφάλειας. Οι πληροφορίες για αυτόν δόθηκαν από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και όχι από το FBI (πολύ σημαντική πληροφορία αυτή). Στην αρχή της καριέρας του ως σύμβουλος του Νίξον, απέκτησε τον έλεγχο των υπηρεσιών πληροφοριών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Απρίλιο του 1946, ο Κίσινγκερ άρχισε να διδάσκει σε μια σχολή για πράκτορες πληροφοριών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στρατολογήθηκε ως σοβιετικός πράκτορας από την KGB, με την κωδική ονομασία Bor.!! Δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου εγώ αυτά  ο  Gary Allen τα λέει στο βιβλίο του , Kissinger: The Secret Side of the Secretary of State. Seal Beach, Καλιφόρνια, 1976, σελ. 18.

Ο Κίσινγκερ ήταν ο αρχιτέκτονας πίσω από τους βομβαρδισμούς των Χριστουγέννων στο Ανόι και στο Χάι Φονγκ το 1972. Έγινε υπουργός Εξωτερικών υπό τον Πρόεδρο Τζέραλντ Φορντ το 1973. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο Κίσινγκερ βοήθησε τον Πίτερ Βάλενμπεργκ στη Σουηδία παράνομα να εξάγει υψηλή τεχνολογία στην κομμουνιστική Ανατολική Ευρώπη.

Εξωτερικά ο Κίσινγκερ το έπαιζε φιλελεύθερος. Ο φιλελευθερισμός, ωστόσο, είναι βασικά μια αριστερή ιδεολογία. Το Salt Lake City Deseret News ανέφερε στις 27 Μαρτίου 1970 ότι πίσω από τον χαρακτηρισμό του Κίσινγκερ ως συμβούλου εθνικής ασφάλειας του προέδρου Νίξον βρισκόταν ο Νέλσον Ροκφέλερ. Ήταν ο Χένρι Κίσινγκερ που ανέτρεψε τον Ρίτσαρντ Νίξον χρησιμοποιώντας την Υπόθεση Γουότεργκεϊτ.

Ο Κίσινγκερ έλαβε το Νόμπελ Ειρήνης το 1973 για την νίκη των κομμουνιστών στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ήταν ο Χένρι Κίσινγκερ που βρισκόταν πίσω από την πετρελαϊκή κρίση του 1973-1974 και προώθησε τα σχέδιά του σε μια μυστική συνάντηση στη Στοκχόλμη, αποκάλυψε ο Σέικ Γιαμάνι, πρώην υπουργός πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας στο The Observer στις 14 Ιανουαρίου 2001. 

Ο Κίσινγκερ οργάνωσε και τετραπλασίασε την  τιμή του πετρελαίου τον Νοέμβριο του 1973. Η συνάντηση στην οποία αναφέρθηκε ο Sheik Yamani ήταν η συνέλευση Bilderberg στην περιοχή της Στοκχόλμης τον Μάιο του 1973. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο βιβλίο του William Engdahl A Century of War: Anglo-American Oil Politics and the New World Παραγγελία (1993).

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ωστόσο, παρουσιάστηκε ένα σοβαρό μειονέκτημα που δεν είχε υπολογίσει. Ένας αποστάτης κομμουνιστής πράκτορας εξέθεσε τον Κίσινγκερ ως σοβιετικό κατάσκοπο, με την κωδική ονομασία Bor.

Ο συνταγματάρχης Michal Goleniewski της πολωνικής υπηρεσίας πληροφοριών είχε στείλει μια επιστολή με το ψευδώνυμο Sniper τον Μάρτιο του 1959 στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελβετία, και αποκάλυψε μυστικές πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη των αξιωματικών του SIS George Blake και Gordon Lonsdale στην Αγγλία. Και οι δύο δικάστηκαν και καταδικάστηκαν ως σοβιετικοί πράκτορες. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 1960 ο ίδιος ο Sniper αυτομόλησε.

 Ήταν ένας σχετικά υψηλόβαθμος αξιωματικός της KGB, ο οποίος εξέθεσε πολλούς σοβιετικούς πράκτορες στη Μεγάλη Βρετανία. Οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν και οι κατάσκοποι συνελήφθησαν. Λίγο αργότερα ο Goleniewski παρέδωσε έναν κατάλογο σοβιετικών πρακτόρων στη Σουηδία, τον οποίο η σουηδική υπηρεσία πληροφοριών μπορούσε να επαληθεύσει. Η σουηδική σοσιαλιστική κυβέρνηση, ωστόσο, δεν επέτρεψε τη σύλληψη κανενός σοβιετικού πράκτορα, εκτός από έναν επικίνδυνο προδότη, τον Stig Wennerstrom. 

Ακολούθησαν με τη σειρά τους η Δυτική Γερμανία, η Δανία και η Γαλλία. Και πάλι όλες οι πληροφορίες αποδείχθηκαν σωστές και οι σοβιετικοί πράκτορες πιάστηκαν. Συνολικά 5.000 σελίδες άκρως απόρρητου υλικού παραδόθηκαν από τον Goleniewski, συν 800 σελίδες εκθέσεων σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών και 160 μικροταινίες. Όλες οι πληροφορίες ήταν σωστές.

Στις 12 Ιανουαρίου 1961, ο Goleniewski έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είχε εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες για έναν κατάσκοπο σε υψηλό επίπεδο και ζήτησε να δει τον Πρόεδρο Κένεντι, κάτι που αρνήθηκε. Αντίθετα, είδε τον επικεφαλής της CIA και αποκάλυψε ποιος ήταν ο μυστικός σοβιετικός πράκτορας — ο καθηγητής του Χάρβαρντ και σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Χένρι Κίσινγκερ.

Η CIA αντέδρασε αμέσως — ο Goleniewski έλαβε 50.000 δολάρια για να σιωπήσει και στο εξής εκδιώχθηκε. Ο Κίσινγκερ ήταν τόσο ισχυρό μέλος των B’nai B’rith που δεν μπορούσαν πλέον να τον αγγίξουν. Του επετράπη να συνεχίσει τις επιβλαβείς δραστηριότητές του. Ο Κίσινγκερ είχε στείλει όλες τις πιο μυστικές πληροφορίες απευθείας στη Σοβιετική Ένωση. Αυτό, ωστόσο, διέρρευσε από τη CIA και έφτασε στον Αμερικάνικο Τύπο. Η Αμερικανική Γνώμη αποκάλυψε μυστικές δραστηριότητες του Κίσινγκερ τον Απρίλιο του 1975 και τον Μάρτιο του 1976. Όλα αυτά επαληθεύτηκαν από τον ιστορικό Λάντισλαβ Μπίτμαν στο βιβλίο του KGB: Σοβιετική Παραπληροφόρηση (Νέα Υόρκη, 1985, σελ. 54-55).

Ο σοβιετικός πράκτορας Βίκτορ Λούις επισκέφτηκε ανοιχτά τον Χένρι Κίσινγκερ στον Λευκό Οίκο στις 13 Νοεμβρίου 1971 (John Barron, βιβλίο KGB. Τελ Αβίβ, 1978, σελ. 230). Ο Anatoli Filatov, ο οποίος εργαζόταν για το Υπουργείο Εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης, στρατολογήθηκε (παρασύρθηκε σε παγίδα σεξουαλικής φύσης) στις αρχές της δεκαετίας του 1970 από τη CIA στην Αλγερία. Μέσω αυτού η CIA πήρε πολύτιμα μυστικά από τη Μόσχα. Κάποτε πήραν ένα αντίγραφο μιας επιστολής από τον σοβιετικό πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον, Anatoli Dobrynin (στην πραγματικότητα Gutman). Σε αυτό το γράμμα ο Κίσινγκερ αποκαλύπτεται ως σοβιετικός πράκτορας.

Ο υψηλόβαθμος τέκτονας Ντέιβιντ Άαρον, ο οποίος εργαζόταν για τη CIA και ταυτόχρονα ήταν σύμβουλος του προέδρου Τζίμι Κάρτερ, έκανε ότι μπορούσε για να προστατεύσει τον «αδερφό» του Κίσινγκερ από το να εκτεθεί. Ήθελε να τιμωρήσει τον Filatov επειδή έδωσε πληροφορίες για τον Κίσινγκερ. Μέσω ενός Ρουμάνου διπλωμάτη έβαλε τον Filatov να εκτεθεί ως Αμερικανός πράκτορας. Ο Φιλάτοφ συνελήφθη στη Μόσχα και εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Μετατράπηκε σε μεγάλο σκάνδαλο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ο Κίσινγκερ σώθηκε για άλλη μια φορά.

Ο τέκτονας Ντέιβιντ Άαρον πρόδωσε τη χώρα του για να σώσει έναν υψηλόβαθμο τέκτονα αδελφό από το να εκτεθεί ως ξένος πράκτορας. Η υπόθεση Κίσινγκερ αποσιωπήθηκε. Ο Ντέιβιντ Άαρον δεν τιμωρήθηκε ποτέ για το αποτρόπαιο έγκλημά του.  Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υπουργός Εξωτερικών, ο Χένρι Κίσινγκερ φρόντισε να απολυθούν όλοι οι γνωστοί αντικομμουνιστές από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ (Gary Allen, βιβλίο Kissinger: The Secret Side of the Secretary of State. Seal Beach, Καλιφόρνια, 1976, σ. 129). Ο Κίσινγκερ δεν μπορούσε να ανεχθεί τους αντικομμουνιστές, ούτε για αστείο.

Στις 4 Μαρτίου 1982, υποστηρίχθηκε στον αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό Channel Eleven ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Κίσινγκερ είχε σεξουαλική εμπλοκή με νεαρά αγόρια. Η ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Έλεν Κάπλαν, ρώτησε τον Χένρι Κίσινγκερ στον δρόμο: «Ο κ. Κίσινγκερ, είναι αλήθεια ότι κοιμάσαι με αγόρια στο Hotel Carlyle;» Στη συνέχεια, η σύζυγος του Κίσινγκερ, Νάνσι, προσπάθησε να στραγγαλίσει την Έλεν Κάπλαν, η οποία ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία και η Νάνσυ Κίσινγκερ συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όταν εφαρμοστεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη, ο κόσμος θα είναι πολύ διαφορετικός, υποσχέθηκε ο μασόνος Χένρι Κίσινγκερ σε μια του δήλωση: «Δεν θα μείνουν τόσοι πολλοί, αλλά όλα θα είναι καλύτερα για τους ανθρώπους» ....Μήπως να τον ευχαριστήσουμε για την "ανθρωπιστική" του δήλωση;;

8 σχόλια:

Μμ2 είπε...



Βίος ερπετοαγίου ο τύπος. Βοηθειά μας! Και πρώτο τραπέζι στο ανθρωποσφαγείο των βρικολάκων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εδώ με την γυναίκα του Νάνσυ..που δεν είναι "η" Νάνσυ, αλλά "Ο" Νανσος.!! Πριν παντρευτεί ο ψηλός Νάνσυ τον Χένρι ήταν βοηθός του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Νέλσον Ροκφέλλερ.!!! Τι σύμπτωση να έχουν και οι δύο τον ίδιο εργοδότη.!!!

https://prnt.sc/q3xi1AFyeLJX

Δες την φώτο και πες μου δεν σου θυμίζει τρανσέξουαλ;; Όπως και η γυναίκα του Ομπάμα δεν είναι Μισέλ...αλλά Μάικλ.

https://i0.wp.com/derkamerad.com/wp-content/uploads/2020/06/mixalis.jpg?ssl=1

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τον Νανσο το περασε ενα χερι ο κυβερνητης?
Η αυτος τον κυβερνητη,η ο Χενρι και τους δυο η και η δυο τον Χενρι?
Εχει αλλο συνδυασμο η κανω κανα λαθος?
Ολα καλα τα εκανε ο Νανσος αλλα το καρυδι δεν κρυβεται το ατιμο.!!

kakos04 είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Σίγουρα θυμίζει ανωμαλία από αυτές που αποκτούν στις στοές. Τώρα τι βίτσια και κουσούρια τους μένουν φαίνεται πιστεύω. Κατόπιν φθονούν τους φυσιολογικούς και επιθυμούν να τους βλάψουν. Για τον Ομπάμα και τον Καμάλο το ήξερα, τώρα ξέρουμε και για τον Κίσσινγκερ και την έλλειψη τύψεων για τα εγκλήματά τους. Μην ξεχάσουμε και το ζαβό μας. :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα σε όλους σας....Κόβει το μάτι σου ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...το είδες το καρύδι.!! Αν και σε αυτήν την φώτο δεν φαίνεται και πολύ καλά....στις περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημόσια φοράει εκεί στο λαιμό για να μην φαίνεται ένα φαρδύ κόσμημα που το καλύπτει.

Έτσι φίλε Νικόλα..οι στοές αφήνουν κουσούρια. Οι τελετές τους και αυτοί είναι ανώμαλοι διότι και ο θεός στον οποίο πιστεύουν ανώμαλος είναι.!!! Δεν έχει μαντζαφλάρι χα χα χα για αυτό όλοι τους πάρε από Μακρόν, Τριντώ, Κούλα, κ.λ.π είναι οι σούφρες τους πειραγμένες.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα
Ναι κοβει το ματι μου,ειδικα οταν παρατηρω σκατοφατσες.
Γενικα παρατηρω το προσωπο και ολες τις εκφρασεις ενος ανθρωπου.
Οπως λεει και ο Κακος τα θελουν ολα δικα τους και τρυπιοι και ανδρες οπως ξερει και η κουτση Μαρια αυτο δεν θα γινει ποτε,για αυτο βγαζουν και αυτην την κακια.
Αυτες οι παρατηρησεις ειναι πολυ χρησιμες για εμας αν εχουμε βεβαια μυαλο για να καταλαβουμε ποιοι ειναι οι εχθροι μας,και τι μισος τρεφουν για εμας.
Ολα φιλε Λυκ ειναι θεμα δεδομενων αν εχεις τα σωστα θα φτασεις στη λυση αν οχι την εκατσες.
Ο κοσμος εμεις δηλαδη δεν εχουμε καταλαβει τι παιζεται και ετσι αυτοι νιωθουν δυνατοι

ΑΡΡ. είπε...



Λ.
Οι τελετές τους και αυτοί είναι ανώμαλοι διότι και ο θεός στον οποίο πιστεύουν ανώμαλος είναι.!!! Δεν έχει μαντζαφλάρι χα χα χα για αυτό όλοι τους πάρε από Μακρόν, Τριντώ, Κούλα, κ.λ.π είναι οι σούφρες τους πειραγμένες..
................................................................

¨Απανθρωποποίησις¨ ήτοι αποθηριοποίησις του ανθρώπου είναι το τελετουργικό του στείρου και περιθωριοποιημένου της Διός δημιουργίας θεού Κρόνου.
και εις το πλαίσιο αυτό ο εκούσιος αυτοευνουχισμός ήτοι η θυσία του ανδρισμού και η εξ αυτής (φυσικώς) απορρέουσα παντοειδής παρά φύσιν γενετήσια διαστροφή είναι ο ανώτατος βαθμός μυήσεως και το ύπατο μυστήριο του σατανικού μασωνοκαμπαλισμού.
(Δυστυχώς μέσω του νοσηρού θρησκευτικού ασκητισμού έχει εισχωρήσεις ύπουλα και αγιοποιηθή μάλιστα εις όλας τας θρησκείας, κυρίως τας μονοθεϊστικάς, η αναρχική και αντικοινωνική αυτή νοοτροπία)
Απαραίτητος Κρόνειος όρος λοιπόν ο αυτοευνουχισμός αυτός και η απόρριψις παντός ανθρωπίνου αισθήματος ως απόδειξις πίστεως και αφοσιώσεως του πιστού εις τον ανθρωποβόρον και εχθρόν της δημιουργίας θεόν αυτόν αλλά και ίνα εμπιστευθώσι εις αυτόν ο εντολοδόχοι του σατανικοί κοσμοκράτορες πλούτον και αξιώματα.

ΥΓ.
Παράβαλε: ¨Ο ευνούχος του χαρεμίου¨ και Αισώπειος μύθος της ¨κολοβής αλώπεκος.¨

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι αφάνταστα που η ομάδα του Κίσσιγκερ, η Γκρώϋτερ Φίρτ, υποβιβάστηκε!

(Και χαίρομαι πάλι, επειδή δεν είμαστε ο μοναδικός χαζός λαός επί Γής. Μέγας και τρανός κι εκφέρει γνώμη επί παντός επιστητού, ποιός; ένα άτομο μ' ένα πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες από το 1961!!!)