ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Μάλλον ο Όρμπαν ξέρει τι θα ακολουθήσει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας κήρυξε από την Τετάρτη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη χώρα λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν. 

Ήθελα να σχολιάσω αυτήν την είδηση αλλά μόλις τώρα βρήκα τον χρόνο. Γιατί ο Ορμπάν προέβη σε αυτήν την κίνηση;; Ίσως ο Όρμπαν ξέρει τι θα ακολουθήσει. Φαίνεται ότι οι Πολωνοί ίσως πρόκειται να εισβάλουν. Η Λευκορωσία έχει ήδη πει ότι αν εμπλακούν οι Πολωνοί, θα κάνουν πορεία και αυτοί, αλλά στο πλευρό του Πούτιν...αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά.

Ο Ζελένσκι ένωσε defacto την Ουκρανία στην Πολωνία. Οι Πολωνοί πολίτες μπορούν τώρα, για παράδειγμα, να γίνουν μέλη της ουκρανικής αστυνομίας ή ακόμη και ένας Πολωνός να γίνει  επικεφαλής δικαστής στην Ουκρανία. Πάντα έλεγα ότι ο Πούτιν εργάζεται για «αυτούς» (ο Putin είναι Chabad ελέγχεται από αυτούς , ο Zelenskyy είναι Chabad, αλλά υπάρχει μόνο ένα Chabad που ελέγχεται κεντρικά από το 770 Eastern Parkway). 

Ο Friedman (τα λένε μόνοι τους και δίχως ξύλο) είπε ήδη στο βιβλίο του το 2009 ότι «τα επόμενα 100 χρόνια»  η Πολωνία θα είναι τεράστια στο μέλλον. Ότι η Πολωνία θα γίνει «υπερδύναμη». Η Πολωνία μπορεί να γίνει αυτό μόνο εάν απορροφήσει την Ουκρανία και τη Λευκορωσία. Αυτό τώρα υλοποιείται μέσω της συνεργασίας μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι. Οι Ουκρανοί (η πλειοψηφία των οποίων είναι περισσότερο Ρώσοι παρά Πολωνοί) είναι πραγματικά θυμωμένοι και η αδελφότητα Duda/Zelenskyy δεν αναφέρεται καν στα μέσα ενημέρωσης στην Ουκρανία για καλό λόγο. Ο στόχος είναι να πει ο μέσος Ουκρανός «οι Πολωνοί είναι καλύτεροι από τους Ρώσους» (θέση/αντίθεση=σύνθεση, ο κλασικός έλεγχος).

 

Μια Μεγάλη Πολωνία φυσικά θα τινάξει στον αέρα την ΕΕ. Οι Πολωνοί ήταν και είναι  πάντα εναντίον των Ρώσων. 

Και ο Ζελένσκι ναι αυτή η μαριονέτα έχει ήδη πει ότι δεν θα υπάρχουν άλλα σύνορα μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας. Αυτό θέλουν να  κάνουν, η Ουκρανία να γίνει μέρος της Πολωνίας. Και ο Rainer Random - George Friedman το ανακοίνωσε...ίσως να θέλουν να ξαναφτιάξουν την Χαζαρική τους αυτοκρατορία.

Σχεδόν όλοι οι Ρώσοι ολιγάρχες είναι Λούμπαβιτς, όπως και οι Ουκρανοί. Όπως και οι πρόεδροι. Σχεδόν όλοι έχουν επίσης ισραηλινή υπηκοότητα ή τουλάχιστον το δικαίωμα στο aliyah...

Σχετικό ΕΔΩ...

Περί Chabad, Mossad and the KGB ΕΔΩ...

11 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Του το σφύριξε ο ευεργέτης του Γκεόργκι Σβαρτς ο οποίος του έδωσε και την υποτροφία να σπουδάσει .
Η μήπως και αυτός με το «σπαθι « του …..;;;

Φουστηδες και παλληκαριά σύντομα μαλλιά -κουβάρια .

Καλημέρα σε όλους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Ρόκκο...πολύ σωστά αυτά που λές. Όντως Φουστηδες και παλληκαριά σύντομα μαλλιά -κουβάρια .χα χα χα Έχω σκοπό να κάνω άλλη μια ανάρτηση για όλους αυτούς και θα έχω πληροφορίες και για Πούτιν και για τον Χένρι Κίσσιντζερ.....θα τα πούμε με τα "καλόπαιδα".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Ρόκκο όπως έχω πει και στον φίλο Κακό....έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες δυνάμεων (οι δύο βασιλικοί σεληνιακοί οίκοι που λέω) που συγκρούονται μεταξύ τους για παρόμοιο σκοπό και με όμοιους στόχους η κάθε μία. Παρόμοια συμφέροντα χωρίς όμως αυτά να είναι κοινά συνάμα. Έχουν κοινή καταγωγή και αίμα ...αλλά τους χωρίζουν τα "δύο κέρατα εξουσίας".

Σκοπός μας πρέπει να είναι η σύγκρουση μεταξύ αυτών των δύο μέχρι τελικής τους πτώσης.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

https://warnews247.gr/ektakto-to-armatagogo-chios-l-173-metefere-israilines-dynameis-tin-elit-shayetet-13-stin-kypro-prosomoiosi-polemou-me-ef-kata-chezbolach/

Τι είπαμε πιο πάνω για τα φουσταρια....

Εμεισ πάντως ακόμη παίζουμε για τα δικά τους.
Όχι τα δικά ΜΑΣ.

Η αλλαγή πρόκειται να είναι βίαιη.Ματωμενη θα έλεγα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε Ρόκκο το διάβασα εδώ κατευθείαν από την πηγή, και λέει πως θα εκπαιδευτούν για αγώνα κατά της Χεζμπολάχ του Λιβάνου...χα χα χα σιγά και τους πιστέψαμε τώρα.

https://www.timesofisrael.com/idf-special-forces-head-to-cyprus-to-train-for-fight-against-hezbollah/

Καμμία σχέση με την Χεζμπολάχ, μάλλον έχει σχέση με αυτό εδώ.

https://cyprus-mail.com/2022/05/29/ankara-asserting-absolute-authority-over-north/

Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις....

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Είμαστε τόσο χύμα που την αναγνωριστική περίπολο του εχθρού/ων την προσκαλουμε και ξεναγουμε εμείς.
Όχι από ανδρεία αλλά από υπό/δια-ταγή.

Μάλλον θα τους κάνουν και το τραπέζι με πολιτικό κεπμπαμπ.
Κανονικοί μπάτλερ οι κυβερνώντες.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Όσο για το κόμμα του ΙΔΙΟΥ ΘΕΟΥ βέβαια τους νοιάζει.
Διότι σε επερχόμενη είτε Τουρκική αλλά κυρίως Ισραηλινη κατοχή της νήσου να μην βρούμε και υποκατάστημα για τα χρήσιμα αναλώσιμα κομπάρσακια/υπηρέτες του ΙΔΙΟΥ αφεντικού .

Και άντε να σε καταλάβουν….

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και να ήταν μόνο αυτό φίλε Ρόκκο καλά θα ήταν. Δεν ελέγχουμε ούτε τον στρατό μας ούτε και τις "μυστικές" μας υπηρεσίες. Η ΕΥΠ δημιουργήθηκε κατά το πρότυπο της cia . Καθ' όλη τη διάρκεια των κυβερνήσεων Παπάγου και Καραμανλή, η ελληνική ΚΥΠ ήταν υπό τον απόλυτο έλεγχο της αμερικανικής CIA. Τόσο μεγάλος ήταν ο βαθμός υποτέλειας, ώστε οι μισθοί των πρακτόρων πληρώνονταν απευθείας από τους Αμερικανούς, χωρίς καμία ανάμειξη του ελληνικού κράτους.

Δεν άλλαξαν και πολλά απο τότε , το μόνο που άλλαξε είναι ότι τώρα πληρώνονται από το ελληνικό κράτος.

Τώρα για τους Εβραίους...οι Εβραίοι του Ισραήλ, έχουν αρχίσει και τσακώνουν τις πρώτες σβουριχτές κατραπακιές και όπου νά 'ναι θ' αρχίσει το φατούρο.Έχω την εντύπωση ότι από δω και πέρα, η Αμερική δεν πρόκειται να σπάσει ξανά ούτε νύχι, για πάρτη των Εβραίων και του Ισραήλ. Και μάλλον βρήκαν σε εμάς τον χρήσιμο ΗΛΙΘΙΟ.
Το πράμα γι' αυτούς είχε αρχίσει να στραβώνει από καιρό.

kakos04 είπε...

καλησπέρα φίλε Ρόκκο ,είχε πει ο Λύκαστρος ότι η Κύπρος θα περάσει σε πλήρη έλεγχο του ΝΑΤΟ. Εσείς αν ξέρετε τι ποσοστό τουρκοκυπρίων θέλει να φύγει από τον ζυγό της Τουρκίας. Από εκεί και πέρα είναι το θέμα πόσο Ελληνική θα μείνει η κύπρος στα χέρια του ΝΑΤΟ . Με εγγλέζους - αμερικανούς - ισραηλινούς κτλ. και εδώ η μισή παραγωγή της χώρας είναι σε ξένα χέρια και όλο το δημόσιο. Το άρθρο που έβαλε ο Λύκαστρος προϊδεάζει για ενσωμάτωση στην Τουρκία ή αρχή της διαδικασίας.
Εσύ αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στο δίπολο καλός μπάτσος - κακός μπάτσος. πουμπουκάρει στην αρχή και καλά για να βοηθήσει (περίπολος).
Αν κρίνω και από τις αντίστοιχες περιπτώσεις με τις υποκλοπές σε Ελλάδα και Κύπρο τότε και τώρα που κουκουλώθηκαν είμαστε υπόπλήρη κατοχή και έχει και άλλο προς τα κάτω.
χρειαζόμαστε brainstorming αποτίναξης του ζυγού, και του μελλούμενου. Να είστε καλά.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Φίλε kakos04

Καλά τα είπες.

Ολα.

Παρουσια Τ/Κ δεν υφίσταται πλέον όπως μπορείς να εξακριβωσεις για δύο λόγους προηγουντων του πιο κάτω.

1. Δεν υφίσταται διαχωρισμός Τ/Κ -Ε\Κ πάρα στα μυαλά του ΟΗΕ , του Φορείς Όφις και λοιπών μηδενιστων. Υφίσταται φυλετικος προσδιορισμός και οχι τοπικιστικος. Άδειο πουκάμισο η αλλιώς παραπλάνηση.

2. Για χαρην συζητησης..
Αμελητεο , ανίσχυρο και αναξιοπιστο για τέτοιας ευρείας κλιμακας εγχείρημα. Ελεεινό υποθετικό αντίστοιχο είναι σαν ν α περιμένεις τον Πτδ της Κύπρου μαζί με τους φίλους του χρήματος αστούς να πολεμήσουν ενάντια στον Γκαντέμη και τους δικούς τους για κάτι πέραν της κατανόησης τους.

Ο πληθυσμός της Βόρειας Κύπρου έχει ήδη αντικατασταθεί, με κουβαλητους ανθρωπομορφους από Ανατολία, μπόλικους Λαθρομετανάστες, συνταξιούχους της δεκάρας ευρωμεθυστακες, υπόκοσμο και μισθοφόρους από Πακισταν, κλικες απο τη Συρία, βετερανους του ΙΣΙΣ, ανατολικορωσσωμανουλα, Μαρωνίτες, ΗΠΑπαρεους τυχαρπαστους, τριτοκλασατους πράκτορες των Άγγλων και λοιπών συνεργατών τους, ναρκωτικά, πορνεια , τζόγος και δεν συμμαζεύεται. Κυρίως όμως εργατικους Ισραηλινούς που εισέρχονται με κάθε μέσον και νόμισμα σε όλη τη Νησο.

Μια ανέμελη βόλτα στο διαδίκτυο θα σε κατατοπίσει. Μια πτήση Αθήνα, Άγκυρα, Λευκωσία μέσω Ερτσαν, θα σου δώσει ότι χρειάζεσαι και θα σε διαφωτίσει πλήρως εάν δεν σου γυρίσει το κεφάλι ανάποδα.

ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΝΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ. ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΚΟΡΜΟ.
Αντικειμενικά χωρίς σκωπτική διάθεση.

Μπρεινστορμινγκ στην Νησο δεν γίνεται ακόμη λόγω βιωμάτων δουλειάς , νοοτροπίας υποταγής και αρπαχτής. Καρκίνωμα η υλιστικη χρηματολαγνεια. Εκφρασησ της το πολιτικό διοικητικό σύστημα.

Στον Ευρύτερο ΕΕΧ, ελληνικο εθνικό χώρο,η διαδικασία είναι σε εξέλιξη αν και μεμονωμένα. Τρέχει όμως είτε σε μικρούς πυρήνες εντός του κυβερνητικού μηχανισμού και ΕΔ, είτε αυτοβούλως από πολίτες που αντιλαμβάνεται πλέον το αρχαίο οπλίτης/πολίτης. Οι Έλληνες είναι πολεμική Φυλή. Όσο απομακρύνεται κάνεις από την κοιτίδα εμπορευματοποικοποιειται.

Περιττό να πω ότι στην Αθηνα ζεχνει χειρότερα λόγω μόλυνσης αιώνων.


Για την ποθουμενη αποτιναξη νομίζω ότι απέχει ακόμη, διότι σε τέτοια αυθεντική ακηδεμονευτη περίπτωση κινητοποίησης, συνήθως εμφανίζονται είτε ενδείξεις είτε ακόμη άτομα τα οποία καταλυτικά συμπαρασύρουν την πορεία αυτή.

Έχω την πεποίθηση, ότι όταν αυτό το εσωτερικό και κινητήριο άναμμα της φλόγας, επεκταθεί εντός, τότε οι πάντες και τα πάντα συνομιλούν σαν ένα μεγάλο ενεργοποίημενο πλέγμα εάν θες.

Εμφανίζονται πιστεύω και τα περασμενα ανεξήγητα, τουλάχιστον για εμένα όπως ο Εχετλαιος, το κουρνιαχτο της Σαλαμίνας, κτλ.

Η πυράκτωση μέχρι τότε πρέπει να έχει αγγίξει τουλαχιστο τα χαμηλότερα τουλάχιστον θεϊκά όρια.

Μετά έπεμβαινουν η Αθηνά και λοιποί....,

Ετοιμαζόμαστε !Έστω και αργά μετά από μπόλικα λάθη και παραλείψεις.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και σου εύχομαι καλή λευτεριά φίλε.

Να χαίρεσαι τη ζωήν σου και ......(επέτρεψε μου να επικαλεστώ την κατανόηση σου ) εάν είσαι τυχερός να μπορέσεις να επιλέξεις τον θάνατο σου.


https://www.hallofpeople.com/gr.php?user=%CE%9D%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%86

Φιλικά Κ ελεύθερα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ φίλε Ρόκκο...καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πεις. Έτσι είναι και το χρήμα χαλάει τον άνθρωπο που δεν είναι παιδευμένος ψυχοπνευματικά. Οι Κύπριοι χρήμα θα έχουνε...πατρίδα ΔΕΝ θα έχουνε αν συνεχίσουν έτσι. Το αυτό ισχύει και για εμάς.

Για να "ανάψει" η φλόγα...χρειάζεται και ο κατάλληλος "καταλύτης".