ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Μαΐου 2022

NO JETS FOR TURKEY

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν μου λες Jens συμπεριλαμβάνεις τις προκλήσεις της Τουρκίας για την εδαφική ακεραιότητα και τον εναέριο χώρο της Ελλάδας μεταξύ εκείνων των ανησυχιών για την ασφάλεια που πρέπει να ληφθούν υπόψη;;

Ο κατευνασμός σας για τον χειρότερο σύμμαχο του ΝΑΤΟ ,για το κράτος τέρας του πλανήτη που ευθύνεται για 10 γενοκτονίες λαών έχει φτάσει σε ένα παράλογο επίπεδο. Όσο για εμάς τους Έλληνες και Κύπριους θα πρέπει να κινητοποιήσουμε την ελληνική ομογένεια και εντός της Αγγλίας. Οι δίαυλοι επικοινωνίας με τους Έλληνες εφοπλιστές πρέπει να ανοίξουν. 

Η Τουρκία δεν πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στο αγγλικό μαχητικό Tempest 6ης γενιάς που βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα μπορούσε να επιδιώξει την συμμετοχή της στο project. Δεν πρέπει να αποκτήσει ούτε κινητήρα από την Rolls Royce για το εγχώριας ανάπτυξης μαχητικό TFX. Το ίδιο ισχύει και για την πυραυλική τεχνολογία. Ήδη με τους βαλλιστικούς πυραύλους που έχουν μπορούν να στοχεύσουν το αεροδρόμιο Αράξου.

Δεν ξέρουμε εάν καταφέρουν όντως να βρουν τον στόχο. Δεν ξέρουμε τη απόκλιση επιτυγχάνουν από το κέντρο. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι η εμβέλεια του είναι ήδη στα 300km και αναπτύσσονται ικανότεροι. 

Το ελληνικό κράτος  έπρεπε ήδη να έχουν κινήσει θεούς και δαίμονες για να αμβλύνουν τα αποτελέσματα της αγγλοτουρκικής προσέγγισης. Τι έχει γίνει γι' αυτό; Γιατί χρονοτριβούμε, ενώ η Τουρκία ξέρουμε ότι θα απαιτήσει μεταφορά τεχνολογίας από την Αγγλία;;

Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε πολύ πιο εμφανή την δυσαρέσκεια μας γύρω από το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από μία κατάρριψη UAV για να πάρουν το μήνυμα και οι Τούρκοι και οι σύμμαχοι ή οι εταίροι μας. Εάν η Τουρκία συνεχίσει τις παραβιάσεις με F16, τότε θα πρέπει να καταρριφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: