ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Εταιρία που δεν καλεί όλα τα αμυντικά site και τις εφημερίδες για να θέσουν τις ερωτήσεις τους (προνόμιο της δημοκρατίας) φαίνεται πως κάτι έχει να κρύψει και πουλάει φούμαρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μην πιάνεστε κορόιδα. Εταιρία που δεν καλεί όλα τα αμυντικά site και τις εφημερίδες για να θέσουν τις ερωτήσεις τους (προνόμιο της δημοκρατίας) φαίνεται πως κάτι έχει να κρύψει και πουλάει φούμαρα.

Φούμαρα ήταν τα Arleigh berk, φούμαρα και τα Ticonderoga, φούμαρα και οι LCS, φούμαρα και οι MMSC. Τι κάνει τους αναγνώστες να πιστεύουν πως και αυτή η είδηση δεν είναι απλά φούμαρα; Ωραία τα βεγγαλικά παιδιά, αλλά σβήνουν γρήγορα.

Σχετικό και ΕΔΩ... Δεν τον κάλεσαν, διαβάζω, τον Ιωάννη Νικίτα στην ενημέρωση. Από την άλλη, να τον καλέσουν να του πουν τι; Σας δίνουμε πλοίο με τα όπλα των S με 500 εκ. ευρώ; Και να τους ρωτήσει τι; Gentlemen πόσο πέφτει η τιμή αν κοτσάρουμε και τα ραντάρ των ΜΕΚΟ πάνω;

Κλήθηκαν δυο ιστοσελίδες και δυο εφημερίδες στην ενημέρωση της Babcock. Tις δυο εφημερίδες τις έχω, τη μια ιστοσελίδα την έχω, θα μου δώσει κάποιος και την μια ιστοσελίδα που μου λείπει να κάνω ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ;

Ο κ. Νικήτας είναι κόκκινο πανί για Αμερικάνους και ΓΕΕΘΑ, που τους χάλασε την έτοιμη σούπα για την ψαροκορβετα με την αρνητική,έντιμη,αταλάντευτη κριτική του. Προφανώς οι Βρετανοί, πήραν γραμμή από το Υπουργείο για τον αποκλεισμό. Έτσι παιζόταν και παίζεται το παιχνίδι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: