ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Τεύχος Μαΐου!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τεύχος Μαΐου!! 

Ένας εφιάλτης που γίνεται πραγματικότητα-lcs σε ευρωπαϊκά νερά. Αποκλειστικό υλικό. Πως τα σκουπίδια παραμένουν σκουπίδια παρά την γνωστή ρήση. Υπερηχητικός πυρετός στα επιτελεία. Αποκάλυψη σοκ! Ένθετο για τρελά γούστα. 

Μην το χάσετε!! ΕΓΚΑΙΡΑ/ΕΓΚΥΡΑ/ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Δεχόμεθα και συνδρομή.  Ετήσια συνδρομή στα 0,1€ συνολικό κόστος (δηλαδή στα 12 τεύχη πληρώνετε τα 10). Βέβαια θα υπάρχουν και δωράκια για τους φανατικούς αναγνώστες μας (μπρελόκ lcs, cd με διαχρονικές μουσικές επιτυχίες, αφίσες για τα τοίχο του δωματίου, μέχρι και σημαία lcs). Μείνετε συντονισμένοι.

Προφανώς και δεν πρόκειται για πραγματικό προϊόν, οπότε μην το ζητήσετε στα περίπτερα. χα χα χα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε ο ΠουΣουΚούλης τσαντιστηκε με τα όσα γράφετε, και θα έρθει δια θαλάσσης μ'έναν Μίμη, και μάλιστα σε 3 μέρες (έχει Μύκονο το Σαββωατόβραδο)

Ανώνυμος είπε...

Ολως τυχαίως ο Safa επανακάμπτει με δικαστικές αποφάσεις,το χρήμα στέρεψε, η UNRRA για την Ελλάδα μπατάρισε στον δρόμο και άδειασε κατά Ουκρανία μεριά, οπότε τα Νεμοκάραβα του διαστρέμματος, φαίνεται οτι αποσύρονται σε Ελληνικά χωρικά ύδατα στο σεναριογραφημένο θέατρο εικονικής πραγματικότητας που θα ζήσουμε στο Αιγαίο εντός ολίγου.Το πάνε να αποκτήσουμε και διορισμένο γκουβέρνο με την Ξαφά