ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Θα έχει ενδιαφέρον ποιοι θα βρεθούν να υπογράψουν χωρίς να βρεθούν σε δικαστήρια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΕΔΩ... μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε ότι οι Ολλανδοί ήταν γερά στη μάχη για τις κορβέτες, αλλά διάβασαν κάτι δημοσιεύματα και απογοητεύτηκαν οι άνθρωποι και χάσανε έδαφος. Ότι μπήκε ο sales manager ας πούμε στο ίντερνετ διάβασε Λύκαστρο να τους τα χώνει και τον πήρε από κάτω.

Οι Ολλανδοί αν συνέχιζαν να ασχολούνται μάλλον τώρα θα ήταν πολύ κοντά. Σταμάτησαν όμως τον περασμένο Δεκέμβριο, θεωρώντας πως η δουλειά πάλι θα “πήγαινε” Γαλλία. Σε αυτό είχαν βοηθήσει κι ένα κύμα δημοσιευμάτων, που όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, ήταν όλα αποκυήματα της φαντασίας (ή wishful thinking) κάποιων.".

Σύμφωνα με αυτούς το σχέδιο είναι απλό: Θα σκάσουμε 2 δις € για τον εκσυγχρονισμό των ΜΕΚΟ και θα μας δώσουν δωρεάν και 6 τράτες. Το deal θα επικοινωνηθεί ως εξής: "Με 2 δις πήραμε 10 νέα πλοία! Miracolo"! Και οι οροφές θα βγαίνουν (στα χαρτιά) και τα πάντα όλα. Για να αποκτήσουμε 4 πλοία 40 ετών "αναβαθμισμένα" και 6 παράλυτα LCS, τις ντροπές του Αμερικανικού Ναυτικού. Θα υλοποιηθεί;; Θα δούμε. Θα έχει ενδιαφέρον ποιοι θα βρεθούν να υπογράψουν χωρίς να βρεθούν σε δικαστήρια...

 Οι Ολλανδοί έχουν έρθει με το πιο γαμάτο επιχείρημα. Ποιο;; Μα το ότι ξέρουν να φτιάχνουν πλοία και γι΄αυτό θα τους δώσουμε το 12άρι στην επόμενη eurovision.

Στο δια ταύτα και δίχως μαλλιά στη γλώσσα που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Συρίγος: Το μόνο σενάριο που μπορεί να σπάσει τη μεθόδευση για πανάκριβο εκσυγχρονισμό ΜΕΚΟ και τσόντα Μίμηδες είναι ένα: 

Παραγγελία της 4ης FDI + 2 Gowind + τυπικό EOL upgrade των ΜΕΚΟ μέχρι να δούμε τις EPC. Δηλαδή οι Γάλλοι θα πάρουν την 4η FDI και θα κλειδώσουν τις 4 Gowind με το μπάσιμο μας με ποσοστό παραγωγής σε πυραύλους, ίσως και ραντάρ - ecm. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς και λογικά θα παίξουν αυτό το χαρτί για να μην τους πρήζουν τις μπάλες οι Νταίοι που φωνάζουν για ένα ποσοστό παραγωγής 2,5% στους essm, αλλά κάνουν γαργάρα το ότι και η Τουρκία κατασκευάζει μέρη των essm. 

 Οι Αμερικάνοι ευελπιστώ να πάρουν αναβάθμιση των F16 Blk 50 και προσευχόμαστε να δούμε στα bunker NSM - Jassm-er. Εάν μου βγει η υπόθεση που έκανα θα μιλάμε για 83 F16 αναβαθμισμένα σε blk 70, για 38 αναβαθμιμένα τουλάχιστον σε blk 52+ adv και κύριο μέλημα θα είναι ο εξοπλισμός τους για να μπορούν να δαγκώσουν. Για το ΠΝ θα μιλάμε για 4 FDI και 4 gowind.

Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι ο μανωλακης ξανά παρεδρος εκεί θα πάει όλο το χαρτί. Δεν παίρνουν τράτες τώρα. Νομίζω δηλαδή.