ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Με πιο απλά λόγια καμία Meko HN δεν θα μπει στο νερό, ενώ η Τουρκία ετοιμάζει γεωτρύπανο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ισκαντάρ Σάφα is back και οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου καίνε την κυβέρνηση. 

Ένας απ' τους λόγους που δεν θα προχωρήσει κατά την άποψη μου η αναβάθμιση των Meko HN είναι η δικαίωση του εφοπλιστή Σάφα. Το ελληνικό δημόσιο απαιτείται να καταβάλει 250 mil στον Σάφα, να αποκαταστήσει τα ναυπηγεία στην πρότερη τους κατάσταση και να ενεργοποιηθεί η σύμβαση των 2 υποβρυχίων Type 214. 

Με πιο απλά λόγια καμία Meko HN δεν θα μπει στο νερό, ενώ η Τουρκία ετοιμάζει γεωτρύπανο. Καμία Meko εν μπορεί να αναβαθμιστεί, όταν το ελληνικό κράτος χρωστά 250 mil στον Σάφα. Το ποσό των 550 mil που επρόκειτο να διατεθεί για τις Meko θα πάει τουλάχιστον το μισό πίσω στον Σάφα και το μόνο που θα μπορεί να συζητήσει η κυβέρνηση και ο Π/Θ με τον κ. Σάφα θα είναι οι 4 κορβέτες και τα τουλάχιστον 2 type 214 που πρέπει να ναυπηγηθούν.

Στα ναυπηγεία Ελευσίνας ας ναυπηγούν LNG carries και να μη χώνονται στη μύτη του ΠΝ άνθρωποι που δεν είναι κύριο μέλημα τους η ναυπήγηση πλοίων για το ΠΝ.

Πλάκωσαν όλοι να πάρουν κομμάτι απ' τη πίτα. Ας μείνει τότε ο Σκαραμαγκάς στο ναυτικό ή ας βρεθεί εφοπλιστής που έχει ορέξεις να φτιάξει φρεγάτες, υποβρύχια κλπ. και ας μαζευτούν όλοι οι άλλοι στην Ελευσίνα να φτιάχνουν LNG. Για εσάς το λέω, εκεί στην κυβέρνηση γιατί απ' ότι φαίνεται έχετε μπλέξει και με τον Σαφά.

Σχετικό ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: