ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Η απόκτηση F35 ως εξόφληση γεωπολιτικού γραμματίου είναι υπέρτερη της επιχειρησιακής λογικής.

 F-35▪️◾️◼️Loading
Συζήτησα με εκπροσώπους 🇺🇸 για πρόσκτηση «Αόρατου Μαχητικού»:

- Χρονοδιάγραμμα παραγωγής, παραδόσεων & εκπαίδευσης
- Θέματα υποστήριξης, υποδομών & εγκαταστάσεων
- Προοπτικές 🇬🇷 βιομηχανικής συμμετοχής

🇬🇷#ΕΔ ενισχύονται...#Ασφαλεια #Σταθεροτητα εδραιώνονται! pic.twitter.com/kwCtBY8EqG

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κρατάμε το αόρατο μαχητικό όσο πιο αόρατο γίνεται απ' τα ραντάρ του εχθρού, για αυτό δεν συζητάμε αγορά όπλων. Θα αυξηθεί το rcs του f-35, εάν χρειάζεται να ανοίγει η κοιλιά του για να φεύγουν τα πυραυλάκια. Μην μιλήσουμε και για πυραύλους στα φτερά... Εκεί να δείτε χαμός...

Τα όπλα πότε θα τα συζητήσετε; Το 2040; NSM, JASSM ER, AGM 88G ER, Spear.... Στο μεταξύ τα F16 ακόμα άοπλα να ρίχνουν maverik στους μπούφους. Παγκόσμια πρωτοτυπία.

Μετά τις σημερινές δηλώσεις κάθε ελπίδα να αποφύγουμε το ιπτάμενο μπιφτέκι F-35  εξανεμίζεται. Τώρα το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να βρεθεί τρόπος να μην κάνει ζημιά, γιατί θετικό αποτύπωμα δεν δύναται να έχει. Κυρίως να μην κόψει προμήθεια επιπλέον Rafale και να μη στερήσει κρίσιμους πόρους .

Η απόκτηση F35 ως εξόφληση γεωπολιτικού γραμματίου είναι υπέρτερη της επιχειρησιακής λογικής.  

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε , με τους μπαρουτοκαπνισμένους φλώρο (όνομα και πράμα) και αποστολάκη (έτσι τον φώναζαν στην στοά όταν πρόδιδε την Μακεδονία) . Ο χαρδαλιάς κρύβεται από τις μαϊμούδες γιατί οι επόμενες 2 βδομάδες είναι κρίσιμες μην του πάρουν τα εμβόλια για την χωματερή . Πιο ´σχρηστο μαχητικό δεν υπάρχει . Αν έβγαινε ο υπολογιστής του σε pod το προσπερνούσαμε. Άκουγα και τον Φίλη στο youtube ότι θα γίνει το workhorse του ΝΑΤΟ στην θέση του F16 . Εγώ γιατί δεν το πιστεύω καθόλου , δεν νομίζω να επιβιώσει σε συνθήκες μάχης , στο Ace Combat 7 δουλεύει το pause , στο F35 σε πόλεμο όχι .
Με κάνα δυο μήνες για το σόου με τσι τούρκους απαξιούν να πάρουν βλήματα της προκοπής . Θεωρούν ότι αρκεί η παρουσία τους σαν βλήματα .Πιο προδότες πεθαίνεις . Ας γίνει το πάρτι να φάμε και τους εδώ .Το θέμα είναι να προμηθευτούμε όπλα όπως λες. Έρανο?

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Επαιτες,μας ξεφτιλιζουνε παγκοσμιως με τις μαλακιες τους.
Σκεφτομαι αυτο που εγραψες για καποιον που δεν θα ειναι και πολυ λογικος με τα δικα τους μετρα που θα αφησει στην ακρη την λογικη του κωλου και θα ριξει την πρωτη σφαιρα.
Ολα κρεμονται απο μια κλωστη,και πανω σε αυτην μια πεταλουδα.
Για να δουμε τι θα δουμε.