ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Η ειλικρινής συγγνώμη όλων των αναλυτών και "αναλυτών" για την πορεία του Ουκρανορωσικού πολέμου μπορεί να γίνει αποδεκτή με την προϋπόθεση ότι δεν θα επαναλάβουν τα ίδια στον επερχόμενο πόλεμο Κίνας-Ταιβάν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η προσπάθεια από προθύμους αναλυταράδες της κακιάς ώρας να εξηγηθεί στο πόπολο η διαφορά μεταξύ FIR και EEX είναι επαινετή από γνωστικής και επιστημονικής απόψεως. Εξ απόψεως κινήτρων δεν θα έλεγα ότι είναι πάντα έτσι...

Επίσης η  ειλικρινής συγγνώμη όλων των αναλυτών και "αναλυτών" για την πορεία του Ουκρανορωσικού πολέμου μπορεί να γίνει αποδεκτή με την προϋπόθεση ότι δεν θα επαναλάβουν τα ίδια στον επερχόμενο πόλεμο Κίνας-Ταιβάν.Ξέρετε, ότι τα μικρανήψια του Τσανγκ Κάι Σεκ σε λίγες μέρες μπαίνουν Πεκίνο και τα τοιαύτα χα χα χα.

Δυστυχώς οι Ρώσοι χρησιμοποιούν διαβολική μαγεία.!!! Ο Σοιγκου νεκραναστήθηκε,ο Γερασιμοφ ΓΕΕΘΑ εκτελέστηκε προσωπικά από Πουτιν άλλα αναστήθηκε και αυτός,ο στρατηγός Γερασιμοφ ήρθε πίσω από τους νεκρούς με την βοήθεια των Πειρατών της Καραϊβικής. Για αυτό έπεσαν έξω.

Δεν με πειράζει ότι τα υιοθέτησαν. Ο πειρασμός ήταν μεγάλος. Να βγεις γρήγορα με είδηση να σχολιάσεις κτλ. Με πειράζει που δεν κρατούσαν μια πισινή και όχι μόνο αυτό, αν τους το υποδείκνυες σου έλεγαν ότι είσαι πουτινακι, ότι είσαι ρωσοψέκ κ.λ.π.

Υπήρξε ολόκληρο άρθρο αξιόλογου πρώην στρατιωτικού ,στο σαιτ του που ανέλυε τον θάνατο του Γερασιμοφ , ναι αυτού που παρασημοφορήθηκε εχθές....αλλά επειδή μου είναι συμπαθής δεν το ανάρτησα. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ε.α. αξιωματικών ακόμα και του ΣΞ πήρε πολύ σοβαρή θέση. Για ΠΝ και ΠΑ το περίμενα, αλλά για ΣΞ εξεπλάγην πολύ ευχάριστα.

Η φώτο είναι άσχετη με το θέμα, αλλά την ανέβασα επειδή μου αρέσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η φωτογραφία , θα το κάνουμε καλοκαιρινή κατασκήνωση εφέδρων ψήνομαι . Όσο για την παραπληροφόρηση , πάει και έρχεται συνέχεια . Τύφλα να έχουν τα deepfake , δεν φημιζόμαστε και για την δημοσιογραφία στην Ελλάδα..........εδώ χαλάσαμε την γεύση στα καρπούζια......

kakos04

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε καλημερα.
Αν το εκανα εγω ας πουμε θα ειχα μια δικαιολογια,αλλα να το κανουν ατομα εκπαιδευμενα με γνωση του αντικειμενου ε τοτε ειμαστε για τον πουτσο.
Η σιγονταρουν αυτους που τα λενε για ευρα και καλες θεσεις,εκανε πολυ δουλεια ο πρεσβης.
Χασαμε τα μυαλα μας πατριωτες.
Καλημερα και σε ολους.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μολις εστειλα το ακολουθω μυνημα σε φιλο.
{{Ινστιτουτο γεωπολιτικης και παγωμενου φραπε,η αιθουσα κλιματιζεται,δηλωστε συμμετοχη,περιορισμενες θεσεις}}
ΘΕΣΗ ΗΟΤ ΣΠΟΤ για Ελληνες.
Ειστε και εσεις ευπροσδεκτοι αλλα δεν ξερω αν προλαβαινετε δυο καρεκλες εχω ολες και ολες.
Καλο απογευμα