ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Στην Ελλάδα έχουμε υπερπαραγωγή σκληρού σίτου,σε γαλακτοκομικά, ελαιόλαδο και μέλι. Μας κοροϊδεύουν για να ανεβάζουν τιμές οι εμποράκιδες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το ξέρετε ότι δεν το κάνω για διαφήμιση αλλά σας λέω ότι η μόνη εταιρία που απάντησε στα δεκάδες μηνύματα που έστειλα σε μικρούς και μεγάλους παραγωγής για παξιμάδια, άλευρα και εταιρίες που πωλούν άλευρα σε φούρνους και άλλα σχετικά προϊόντα για το αν τα σιτηρά είναι Ελληνικά συμβατικά βιολογικά ή φυσικής καλλιέργειας είναι η Μίσκο και μου είπαν αυτά:

" Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για τα ζυμαρικά μας, που παράγονται στη Ελλάδα, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Το σκληρό σιτάρι που χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη είναι 100% ελληνικής παραγωγής, συμβατικής καλλιέργειας."

Αν είναι ειλικρινείς αυτή είναι η καλύτερη διαφήμισή τους γιατί έτσι θα μας κερδίσουν. Επίσης σκεφτείτε πως αν το σκληρό σιτάρι είναι Ελληνικό δεν έχει και καμία σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία, έτσι για να επιβεβαιωθεί και η πραγματικότητα και να μην ακούμε μόνο τα ψέματα των γελοίων οικονομολόγων. Σκληρό σιτάρι έχουμε και περισσεύει!

Συνεχίζουμε την έρευνα για την κοροϊδία των αυξήσεων σε τρόφιμα. ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ευρωπαϊκή ένωση. Άλλη μία απόδειξη πως ένα Ελληνικό εργοστάσιο ζυμαρικών καλύπτει την εγχώρια αγορά!!! Παράγει και περισσεύει και για εξαγωγές! Αυτό αποδεικνύει πως 1-2 εργοστάσια ζάχαρης 1-2  καπνού ένα εργοστάσιο βαμβακερών και γενικώς 1-2 εργοστάσια από κάθε είδος για μία χώρα όπως η Ελλάδα φτάνουν και περισσεύουν.  

Μεγάλη απάτη ότι δήθεν ο πόλεμος στην Ουκρανία ανέβασε την τιμή του σκληρού σίτου.Μετά ελαιόλαδο και γάλατα. Από αυτά έχουμε υπερπαραγωγή. Τα συμπεράσματα μόνοι σας.Στην Ελλάδα έχουμε υπερπαραγωγή σκληρού σίτου, σε γαλακτοκομικά, ελαιόλαδο και μέλι. Μας κοροϊδεύουν για να ανεβάζουν τιμές οι εμποράκιδες.

 Ο μόνος λόγος που πεινούν οι άνθρωποι είναι επειδή έχουν μετατρέψει την τροφή σε εμπόρευμα για κέρδος και την διαχειρίζονται στο χρηματιστήριο και πολυεθνικές, αντί να την καλλιεργούμε σε όλες τις χώρες για να θρέφουμε ο ένας τον άλλο. Είναι γνωστό πως όσο μεγαλύτερος είναι ο παραγωγός τόσο χειρότερη είναι η τροφή και πιο μολυσμένη και δηλητηριασμένη με πολλούς απάνθρωπους τρόπους.

Η τροφή δεν πρέπει να φορολογείται ούτε να θεωρείται εμπόρευμα, ούτε να απαγορεύεται η καλλιέργεια από οποιονδήποτε αν δεν έχει άδειες και χαρτιά, είναι φυσικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου αλλά και όλων των ειδών ζωής. Όπως γινόταν ανέκαθεν οι άνθρωποι πουλούσαν ή αντάλλασσαν με τούς γείτονες όσα είχαν περίσσευμα. Σε αυτά επιτίθενται τα δήθεν εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από παγκόσμιους οργανισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: