ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ BIG DATA AΝΑΛΥΣΗ: Η ΕΥΠ ΚΑΙ MIA ΣΥΝΤΑΓΉ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΡΑΒΑΝΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉ BIG DATA AΝΑΛΥΣΗ : Η ΕΥΠ ΚΑΙ MIA ΣΥΝΤΑΓΉ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΡΑΒΑΝΙ (σεντονάκι χρονογράφημα reloaded ver3.0, με κάτι πολύ σοβαρά σε συσκευασία πλάκας, μετά συγχωρήσεως) 
 
Όλα ξεκίνησαν από τότε που η Σούλα ανακάλυψε μια μαγική συνταγή για ένα πιπεράτο ραβανί. Και τότε συνειδητοποίησαν στα επιτελεία ότι η οδός προς τις επόμενες πολωμένες εκλογές, έχει για το Μητσοτακισταν ένα τεράστιο πρόβλημα.
 
Γράψε την συνταγή του:
 
Πολλά τα θέματα που βρίσκεται μπλεγμένο το σύστημα διαπλοκής σκανδαλωδώς. Και λίγα, και άνευ σημασίας, αυτά που μπορεί να αντιτάξει, για επικοινωνιακό συμψηφισμό, μπας και κρατηθεί το ποσοστό των παθολογικά εμπαθών σε επίπεδα μη εκλογικής συντριβής επιπέδου ΠΑΣΟΚ. Οι βίλες και τα συναφή δεν πουλήσανε, και το παλιό αφήγημα των 3Μ (Μάτι, Μάνδρα, Μακεδονικό) δείχνει ανίκανο να αντιμετωπίσει την φθορά των 3Κ (Κορονοϊός, Καστελόριζο, Κόκκινα δάνεια) και τους 15.000 νεκρούς εκτός ΜΕΘ. Άσε τα περί της ακρίβειας και κάτι ρήτρες αναπροσαρμογής υπέρ ημετέρων, που πλέον δεν κρύβονται μόνο με επαναλήψεις μιας ομιλίας στο Κονγκρέσο πρωί μεσημέρι βράδυ, σαν χάπι ψυχοφαρμακου, ξερωγώ, αφού εκείνη με τον συγχωρεμένο τον Αζφιτη στο δικό μας δεν έπιασε. Έκοψε το αυγολέμονο των καναλαρχών που κουβαλάνε το ρωσικό πετρέλαιο, δεν είναι ώρες τώρα να χάνονται τέτοια φορτία, σου λέει ο άλλος.
 
Βάλε δίπλα σε αυτά και τις ίντριγκες εσωτερικής αμφισβήτησης του Μαξίμου από τους ρηγμενους της μέχρι τώρα μοιρασιάς των "δουλειών, ή εκείνα του Φουρθιωτης-gate και ότι άλλο μπορούν να βγάλουν στη φόρα οι απ' έξω, που τους κρατάνε στο χέρι, για να μπορούν να τους χειροκροτανε όταν παίρνουν κάμψεις στον Λευκό Οίκο. Εκρηκτικό το μείγμα! Κόλαση σαν το πιπεράτο ραβανί...
 
Άρα πρέπει, είπε, να βρεθούν επειγόντως νέες συνταγές με πιπεράτα αφηγήματα για να συντηρηθεί τουλάχιστον το "όλοι ίδιοι είναι". Να ταϊστεί με αυτό όσοι λακίσουν, ας πάνε έστω προς κανένα ακροδεξιό απολιτίκ νεοΠοτάμι με βάση τίποτα αντιεμβολιαστές, ξερωγώ ή τίποτα άλλους χαζοχαρούμενους δικαιωματιστες της πλάκας. Αυτό εύκολα μπαίνει μετά στο τσεπάκι των εγχώριων ελίτ χορηγών, για να συνεχιστεί μετά από τις επαναλληπτικές, χωρίς απλή: Το big plan Πισαριδη του διευρυμένου Νεοφιλελευθεριστάν.
 
Αλλά ποιο είναι αυτό το "πιπεράτο", οεο;;
 
Και σου λέει ο άλλος ο σύμβουλας: "Δεν μπορεί ρε, μέσα σε 4,5 χρόνια όλο και κάποια παπαρίτσα θα έχει υποθεί και καταγραφεί στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα, αυτά που ψωνίσαμε για την Ολυμπιάδα να ακούνε κινητά, σταθερά, viber, inbox και τα συναφή και που τα έκανε και upgrade o Κοντολέων.
Πολύ το dato , όμως γμτ...Τρέχα γύρευε την βελόνα στο άχυρα ανάμεσα στα γκομενικά και τα κους-κους της Νίτσας με την Πίτσα, που γλώσσα δεν βάζουν μέσα όταν αρχίζουν να θάβουν τις φιλενάδες και τα άπλυτα τους στα τηλέφωνα και τα ιντερνέτια.
 
Άντε βρες τώρα σε όλον αυτόν τον σωρό του ντάτου ποια μπορεί να πήδαγε ο Σκουρλέτης, με ποιόν μίλαγε για business εξαγωγών εκείνος ο ξάδελφος, ο ντιπ άσχετος και αφελής, ή πόσα "ρε" ξέφυγαν στον Παππά ενημερώνοντας τον Δραγασάκη, και ο Καμμενος τον Σταθακη για εκείνους τους επιχειρηματίες και τα funds που θέλανε να κάνουν επενδύσεις και δεν πρόκαναν. 
 
Βλέπεις εκείνα που μάζεψαν τα κολλητάρια του Ερντογάν στο Ισραήλ, από τους δικούς τους στην Μοσάντ, από το ακροδεξιό ορθόδοξο κόμμα που κάνει δουλειές ο ένας εκ των δέκα Παπασταύρου, έπαιξαν ήδη και κάηκαν. Ζούφια πράματα, μόνο 5 "ρε" είπε.
 
Όσο δε για τα "ημέτερα κολλητάρια" στα ΜΜΕ των άλλων, ντιπ άχρηστοι, σου λέει. Όλο κάτι θωλοκουλτουριάρικα τασικά βγάζουν στην φόρα. Χεστηκε η φοράδα στο αλώνι γι αυτά, και για το σε ποια τάση ήταν ο Καραϊσκάκης όταν δεν μιλούσε ευπρεπώς με τον Κολοκοτρώνη.
Εκ του αποτελέσματος άχρηστοι και αυτοί.
 
Και λέγοντας "Χιούστον, we have a big data problem", βρήκαν λέει πρόπερσι ποιός μπορεί να τους το λύσει.
 
Αρχικά μια Palatirn λέει. Τζιμάνια παιδιά δικά μας, είπε ο εξ Αστόριας κολλητός ΑμερικανόΈλλην, τέως μελος και του TeaParty, τώρα AltRight μέχρι το κόκκαλο, κολλητός και καρατσεκαρισμένος Τραμπικός. Και βοηθητικά βάλε, λέει, και μια Cisco να μαζέψει metadato και από την πιτσιρικαρία. Εκτός από το ποτένσιαλ, να ξέρουμε από τώρα ποιο ηλεκτρικό τουτού είναι το πιθανότερο να αγοράσουν σε 10 χρόνια, όλο και κάτι θα βγει για κανένα γονιό. Ξέρεις πόσο μιλάνε τα άτιμα μέσα στα chat rooms;; Και τι ψάχνουν να βρουν με το Google search;;
 
Βοήθησαν κάτι τέτοια τον Τραμπ για να κουκουλώσει έτσι κάτι δικά του παλιότερα, ψάχνοντας δήθεν στον σωρό για τρομοκράτες και πιθανά κακοποιά στοιχεία ανάμεσα σε συνομιλίες 12χρονων με τους αλγόριθμους που δείχνουν πρόθεση τέλεσης εγκλημάτων σε καμία δεκαριά χρόνια. Θα τους δώκουμε τον σωρό με τις καταγραφές, μαζί με αυτές που πάλι κλέψανε από τον Ζουκι τον τρυπιοχέρη, να κάνουν το ίδιο! Με αφορμή τον Covid19 λέει για να φτιάξουμε έξυπνα μέτρα, μοντέλο κλαρίνου για μέτρα ακορντεόν. Ο αλγόριθμος ανίχνευσης επαφών του Μαξίμου, ο Artificial intelligence ντε, ο Eva αποδείχτηκε όμως της πλακός.Εκ του αποτελέσματος του ακορντεόν των μέτρων. Μπάχαλο τα έκανε.
 
Τρέχα γύρευε τώρα εσύ να βρεις σχετική σύμβαση στην Διαύγεια. Σιγά μην υπάρχει, την ανέλαβε ήδη άλλος την δουλειά, μια PWC λέει! Ναι, η ίδια που ανέλαβε τώρα και την "αναδιοργάνωση" του ΥπΕξ, μην τύχει και ξεφύγουν κάτι παλιοί κοριοί που παρακολουθούσαν και τους παλαιότερους και έχουμε τίποτα αλλά, θεός φυλάξει...
 
Αυτές οι δουλειές κλείνονται από τα μυστικά κονδύλια που χειρίζεται τώρα το Βαθύ κράτος του Θεοδωρικιστάν, χωρίς κανένα έλεγχο ή εποπτεία της Βουλής. Παλιός γραμματέας της ΚΝΕ ήταν, όλο και κάτι θα έμαθε, εκτός από το how to lie with statistics, για το πως βαρούμε τον αντίπαλο με λάσπη. Επί των ιδεών και των επιχειρημάτων της λογικής λίγοι στέκονται. Για πλάκα λες κάνουνε συνεχώς ρόμπες τους λοιμωξιολόγους που τους έχουν στο σήκω κάτσε, και στα "εσύ τι λες Σωτηρακη";;
 
Οσωνουπω έτσι θα πάνε και τους αστροφυσικούς, που δεν ξέρουν τώρα με τα νέα ζώδια της ΝΑSA, οι άχρηστοι, ούτε πότε θα κάνει τρίγωνο ο Κρόνος με τον Αρη και την Αφροδίτη, να δούμε και πότε θα ανέβει και το Χρηματιστήριο που ξεπατώθηκε στα limit down και αυτό. Τρέχα γυρεύε τώρα προεξοφλώντας τι...
 
Και επειδή, λέει, από κάπου θα πρέπει να λέμε ότι βρεθήκαμε αυτά τα ζητούμενα πιπεράτα, πες ότι κάνει εσωτερικές παρακολουθήσεις ο Κοντολεων της ΕΥΠ. Τι και αν απαγορεύεται, λέει, η δραστηριότητα της ΕΥΠ στο εσωτερικό;; Τους απολύσαμε τους ενοχλητικούς, τώρα είναι full μπλε το μαγαζί, με μαύρες αποχρώσεις. Ψωνίσαμε και καινούργια κατασκοπευτικά μαραφέτια για να παρακολουθούνται και τίποτα περίεργοι δημοσιογράφοι, από αυτούς τους εκτός λιστών Πέτσα, που συνεχίζουν να την ψάχνουν. Είμεθα κράτος σοβαρόν πλέον, και ας λένε οι λίστες ότι πιάσαμε πάτο στην θέση 108, στην κατηγορία υποσαχάρια Αφρική. Θα το διαψεύσουμε αρμοδίως και όλα καλά.
 
"Πες, να λέμε, ότι παρακολουθούσαν τρομοκράτες τζιχαντιστές", λέει ο άλλος Σύμβουλος. Βάρδα μην πέσουν όμως πάλι σε τίποτα ημέτερους εραστές του ανώριμου, ξέρετε εσείς, και αναγκαστούν μετά να φάνε τον επόμενο Καραϊβαζ μπας και κουκουλωθεί το κύκλωμα...
 
Και εξ άλλου το είπαμε, δεν το είπαμε;; Μας νοιάζει η επικοινωνία όχι η διακυβέρνηση για να λύνονται προβλήματα, αυτή είναι η μόνη επιστήμη που μετράει. Οι άλλες όλο προβλήματα και αμφισβήτηση σπέρνουν, κομμουνιστικά πράματα. 
 
Εκ του αποτελέσματος! Η επικοινωνία δουλεύει!
 
Και τώρα, θα πεις, θα αρχίσει να ανησυχεί και η Σούλα, που όσα είπε σε εκείνην την Πίτσα που θα τα δουν και άλλοι. Πάει και εκείνη η μυστική συνταγή με το μυστικό πιπέρι για το βυζαντινό ραβανί, που θα την έβγαζε στην αγορά και θα έκανε καριέρα celebrity. Θα την αγοράσει τώρα η Μπαρμπαρήγου από την big data black market και πάει! Tι το ήθελε να την πει στο κλειστό γκρουπ "συνταγές για ψαγμένες" στο Facebook και αυτή;;
 
(Μέρος του κόλπου και αυτό που θα σκεφτεί η έντρομη Σουλα. Έτσι και ημι-λοκνταουνιασμένη τώρα από την ακρίβεια της βενζίνης και χεσμένη από τον φόβο της που είναι, θα γίνει πιο διαχείρισιμη και πιο φοβισμένη. Και θα σκεφτεί, λέει, "καλύτερα να τα έχω καλά με τούτους και να τα χώνω στον Τσιπρα γενικώς και αορίστως, μην μου βγάλουν και τα άλλα άπλυτα στην φορά και τα μάθει ο Τάκης το αμόρε". )
 
Τι τα σπουδάζανε όλα αυτά τόσα χρόνια στα Political marketing courses στα Harvard, για πλάκα θαρρείς;;
 
Ο φόβος πουλάει, και η απειλή του ακόμα περισσότερο, Καρατσεκαρισμένο και από τα Harvard, και απ το McGill παλιότερα, τότε που ανακάλυψε ο άλλος και την πυρίτιδα του νεοφιλελευθερισμού από κάτι τέτοια. Και μαζί με τον φόβο, πωλούνται και ένα σωρό άλλα προϊόντα! Μπορεί τελικά και το ravani το πιπεράτο της Σουλας σε συσκευασία Starbucks. Μαγαζί δεν θα μπορεί να ανοίξει να το πλασάρει, το είπε και ο Πισσαρίδης, νομπελίστας άνθρωπος, 100.000 το πολύ τα επαγγελματικά τα ΑΦΜ από τις 860.000 προ κορονοϊού και πολλά σας είναι, δεν βγαίνει ο άνθρωπος. Ξέρει αυτός, του τα είπε ένας αλγόριθμος εκκένωσης ηλιθιότητας του Συνολάκη, εσύ τι ξέρεις;;
 
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πόσο δύσκολη τους την κάνω την δουλειά όταν δεν φοβάμαι λέγοντας φάτσα μπάτσα, και από εδώ, ότι μου περνάει από το μυαλό για να τους τα κάνω πουτάνα όλα, γεμίζοντας τους με big data. Που είναι τόσο πιο σοβαρά όσο τους κάνεις περισσότερη πλάκα με αυτά. Μια βδομάδα μόνο χωρίς τον απόλυτο έλεγχο τους πάνω σε αυτά τα data, και κινδυνεύει σφόδρα να πάθει όλο το σύστημα χειρότερο έμφραγμα και από ότι έπαθε από εκείνο το κοντεϊνεράδικο στο Σουέζ.
 
Αυτό το άφοβο decentraized open source, που είναι και το θεμελιώδες στοιχείο και της δημοκρατίας στην εποχή του Internet, το τρέμουν! 
 
Εκ του αποτελέσματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: