ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Απ' την στιγμή που είναι large με τα λεφτά του ελληνικού λαού ας πληρώσουν πρώτα τα χρέη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όσο και να ζορίζονται, το καπελάκι που βάλανε στις gowind για να βγει εκτός διαγωνισμού ή να την κάνουν λιγότερο ελκυστική σε σχέση με τις άλλες προτάσεις, θα πάει στον Σάφα, όπως ο Άρειος Πάγος όρισε. Απ' την στιγμή που είναι large με τα λεφτά του ελληνικού λαού ας πληρώσουν πρώτα τα χρέη

Δεν σας αρέσουν οι 4 gowind με 1,6 δις;; Θέλετε τις Doha που τελικά τις φέρνουν με mica για μείωση κόστους και το κόστος ανεβαίνει για την τοποθέτηση σόναρ κύτους μιας και δεν φέρει καθόλου και χρειάζονται τροποποιήσεις στο κύτος για να δεχθεί; Λιγουρεύεστε και type 31 με 36 camm, χωρίς ciws ram; Σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί η τιμή και των type 31 μαζί με το σόναρ κύτους που οι Άγγλοι στις δικές του δεν βάζουν για εξοικονόμηση κόστους.

Ξεχνάτε το πολωνικό ναυτικό που επέλεξε 3 type 31 με 1,8 δις, χωρίς ακόμα να ξέρουμε τι ακριβώς περιλαμβάνει η πρόταση; Κάντε τα μαθηματικά και θα δείτε πως οι Γάλλοι προσφέρουν ένα παραπάνω πλοίο στην ίδια τιμή. Για να μην μιλήσουμε για τον εκσυγχρονισμό των ΜΕΚΟ.

Πόσα ζητάνε οι Άγγλοι;; 200 mil η κάθε Meko; Δηλαδή 800 mil για τις meko;; Πόσο ζητάνε οι Αμερικανοί σύμφωνα με την επίσημη LoA στο site της dsca; 2,5 δις για 4 πλοία;; Ε λοιπόν εάν τα λιγουρεύεστε και είστε τόσο large με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, να ξεχρεώσετε  πρώτα τον εφοπλιστή Σάφα. Το ελληνικό δημόσιο πλέον επίσημα του χρωστά 250 mil και έρχεται και απόφαση από τον ICSID. 

Έμαθαν ότι γαμιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι. Θα πάμε να δώσουμε 2,6 δις στους Άγγλους (600 mil η μια type 31 σύμφωνα με το πρόγραμμα του πολωνικού ναυτικού + 800 mil ο εκσυγχρονισμός των 4 meko) για να πουλάνε τεχνολογία και να μεταφέρουν τεχνογνωσία στα μογγόλια και να τους βάλουν και στο tempest. Αυτά συμβαίνουν όταν ενημερώνεις επιλεγμένα site και όχι όλα τα αμυντικά site.

Όποιος σας κορόιδεψε μια φορά, θα το ξανά κάνει και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, όταν οι πραγματικές τιμές δεν θα μπορούν να κρύβονται άλλο. Και για να μη λέτε ότι σας λέω ψέματα εδώ οι τιμές που έδωσαν οι Άγγλοι για τον εκσυγχρονισμό των meko.

Βλέπουμε κάτι τρελές τιμές για τις gowind και δεν μπορούμε να καταλάβουμε από που προκύπτει αυτό το καπελάκι που κάποιοι τους φόρτωσαν. Ξέρετε εάν σας πιέσουν πολύ υπάρχει και ένας εφοπλιστής που λέγεται Σάφας και μια απόφαση από τον Άρειο Πάγο που κλείνει σπίτια πολλών κατεργάρηδων. 

Όλοι ξέρουμε πως το ΠΝ δεν πρέπει να γίνει σαλάτα με χίλια δυο διαφορετικά συστήματα και στο τέλος να παραμεληθούν και οι FDI. Η αμέσως επόμενη κίνηση θα είναι αμερικανικές FFGX καταλήγοντας στην πλήρη απαξίωση των FDI.

Σχετικό ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: