ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Στουρνάρι όνομα και πράγμα ο τύπος !!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στουρνάρι όνομα και πράγμα ο τύπος !!

Ρε Γιάννη, δεν το κλείνεις το μαγαζί να πας να κάνεις καμιά άλλη δουλειά;; Mεντιουμ, χαρτορίχτρα, καφετζής έστω ξερωγώ αφού βλέπεις ότι δεν το έχεις...
 
Ο πληθωρισμός είναι ήδη 10,5,% από τον Απρίλη..10,2% ο πληθωρισμός, ένα μήνα μετά την "μαντεψιά", και δεν έχεις δει τίποτα ακόμα.

Μιλάμε για έκθεση επιπέδου πρωτοετή στατιστικής ή οικονομικών που περνάει τα μαθήματα με σκονάκι! Έκανε καριέρα γιατί βρέθηκε στις "σωστές" παρέες, όταν έπρεπε...Ειδικά η παρέα της Σύρου όπου έχει και σπίτι, τον απογείωσε.
 
Η μαμή πάντως εκεί στην ταινία με τον Αυλωνίτη πιο καλά θα τα κατάφερνε στις μαντεψιές...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ.Λύκαστρε κάπου πήρε το μάτι μου το Σ/Κ άρθρο στο πρωτοσέλιδο της Καθημερινής, με τίτλο "η μεγάλη παραίτηση", και σας θυμήθηκα, πρέπει να κοντεύουν 8-10 μήνες που το γράψατε εσείς, μαζί με το "Ελλάς Αιώνιο Αθάνατο Φως". και τον "Κόκκινο Ουρανό" .
¨οσο για τον Στουρνάρα και τον πληθωρισμό, ο Καλαρρύτης από το ραδιόφωνο του Μαριδάκη διαφωνούσε, και ο κ.Χατζάρας έχει ένα άρθρο με άλλα νουμερα από του Στουρνάρα....

http://deltio11.blogspot.com/2022/05/2022-102.html

http://deltio11.blogspot.com/2022/05/235-102.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή μπορείτε σας παρακαλώ να μου θυμίσετε τι έλεγα πριν 8-10 μήνες;; Διότι ένα μυαλό έχω και εγώ χειμώνα καλοκαίρι..και λέω πολλά κάθε μέρα .Οπότε δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς αναφέρεστε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΘΥΜΗΘΗΚΑ.!!! Λέτε για αυτό εδώ το άρθρο που είχαμε γράψει εδω.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/04/blog-post_83.html

Εδώ τα λέγαμε απο τον Απρίλιο και η Καθημερινή (που μπορεί και να μας διαβάζουν) το έγραψε τώρα το Σ/Κ που μας πέρασε.

Αν έχετε χρόνο διαβάστε και αυτό εδώ...τα λέμε ΠΡΙΝ απο τους άλλους και μάλιστα με στοιχεία. Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί, αλλά προτείνουμε και λύσεις.!

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/07/blog-post_83.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Γνωρίζω επιχειρήσεις (όχι στον τουρισμό) που ψάχνουν να βρούν εργαζομένους και ΔΕΝ μπορούν να βρούν. Διότι δεν πάει κανείς...με τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν και τα ψίχουλα για μισθό, προτιμούν να μην πάνε.

Ανώνυμος είπε...

και στον τουρισμό έχουμε τεράστιο πρόβλημα,λόγω ερμπιενμπι και γιατί το επίδομα ανεργίας για τους εποχικους δεν φτάνει.Τώρα ακούω ότι και οι αγρότες τα παρατάνε