ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Γατάκια 2 χρόνια πριν σας τα λέγαμε για τις υπόγειες βάσεις του Ιράν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω σε διάφορα μεγάλα σάιτ ότι η ιρανική κρατική τηλεόραση στο απόγειο της κρίσης των τάνκερς με την Ελλάδα, μετέδωσε για πρώτη φορά εικόνες από μια υπόγεια βάση, και απειλούν με χτύπημα την Ελλάδα. Γατάκια όταν εμείς σας τα λέγαμε ΕΔΩ , πριν 2 χρόνια για τις υπόγειες βάσεις του Ιράν (και πριν οι μουλάδες δώσουν κάτι στην δημοσιότητα) εδώ στην Ελλάδα τα ΜΜΕ πετούσαν αετό.

Και όχι μόνο τα λέγαμε αλλά δίναμε και φωτογραφίες και στοιχεία....Το Ιράν έχει πάνω από χίλιους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς σε μία τοποθεσία κοντά στην Κασπία θάλασσα 2 χιλιόμετρα υπόγεια μέσα στο έδαφος ,με μια ολόκληρη διοίκηση ειδικών δυνάμεων για να πολεμήσουν. Σε μια οροσειρά κοντά στα σύνορα με το Ιράκ , το Ιράν έχει πάνω από 100 υπόγεια πυραυλικά σιλό που μπορούν να πυροδοτηθούν μέσα σε 2 λεπτά.!!

Οι μουλάδες κοροϊδεύουν έναν πολύ χαζό πληθυσμό καθώς αυτοί γίνονται πλούσιοι. Οι μουλάδες ήταν από την αρχή μια εγκατάσταση/σχέδιο της CIA, καθώς ο Σάχης είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια αυτονόμησης. Το Ιράν δεν έχει κίνητρα και δική του πολιτική, υπακούει. Οι μουλάδες τοποθετήθηκαν εκεί από την MI6 / CIA του Deep State για να εξυπηρετήσουν το Ισραήλ του Deep State.Οι Ιρανινοί μουλάδες = Μουσουλμανική αδελφότητα (βρετανική δημιουργία πληροφοριών). Το μόνο που έκανε το Ιράν μετά την απομάκρυνση του Σάχη είναι να ενισχύσει το Ισραήλ. Ας θυμηθούμε πώς ο Ρουχάνι τρελάθηκε όταν ο Τραμπ είπε ότι θα χαρακτηρίσει την Mουσουλμανική Αδελφότητα ως τρομοκρατική οργάνωση.

Καλά θα κάνει το Ιράν να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μας. Αυτοί θα χάσουν και όχι εμείς. Το μόνο που χρειάζεται η Ελλάδα δεν είναι ούτε υπόγειες βάσεις ούτε ακριβά συστήματα....μια χούφτα ανθρώπους θέλει αλλά να είναι από ΑΤΣΑΛΙ.!!! Μην νομίζουν κάποιοι ότι δεν υπάρχουν.

4 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



https://www.youtube.com/watch?v=l_tNOLoPj9s

Α. Καραβίδας. Συγκλονιστικός κυριολεκτώ.
Σοφώτατος, περιεκτικότατος.
39, 42. και 47, 52 κ.ε.

¨Ο ελλ. στρατός πληρώνει ακόμα το προπατορικό αμάρτημα της επταετίας.¨

¨ Οι πολιτικοί μας είναι μέρος του πολιτικού μας προβλήματος.¨

ΗΑΕ. 10% επί του συνολικού πληθυσμού Εμιρατιανοί αλλά οι ιθαγενείς εκεί έχουν την προτεραιότητα στην κυβερνητική μέριμνα τόσο από πλευράς οικονομικής όσο και εθνικής ασφάλειας. Στην Ελλάδα;

και άλλα ψυχωφελή και εθνοφελή.
Συνιστάται ανεπιφυλάκτως εις όλους τους ορθολογιζομένους πατριώτας.


kakos04 είπε...

Καλησπέρα , τα έχεις πει και για εκεί και για τις υπόγειες εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας . Του Ιράν οι πύραυλοι και το deep state ποιον στοχεύει ? Το ερώτημα είναι με την διείσδυση της Κίνας στο Ιράν η Cia συνεργάζεται με τους Κινέζους ή ετοιμάζεται για την μετακόμιση ανατολικά του deep state. Να είσαι καλά .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...η θείτσα πέραν του Ατλαντικού όπως έχω πει παλαιότερα πάσχει από ΔΙΠΟΛΙΚΗ διαταραχή. Και μέσα στην cia συμβαίνει αυτό. Οι πύραυλοι του Ιράν λένε ότι στοχεύουν το Ισραήλ...αλλά τόσα χρόνια μόνο για αίματα ακούω και αίματα δεν βλέπω.!! Είναι όπως στην παροιμία...φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.

Ξέρουν πολλοί καλά τόσο στο Ιράν όσο και στο Ισραήλ ότι αν ξεκινήσουν να ρίχνουν πυραυλάκια ο ένας στον άλλο (με πραγματικά μεγάλα πλήγματα), τότε θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή μεγάλη αντίδραση που θα έχει πολύ κακό τέλος και για τους δύο.

Άλλο περίμενα να ρωτήσεις..τι θα γίνει με το ευρώ και την Ε.Ε. Διότι αύριο το πιθανότερο είναι να χτυπηθεί η ΕΕ και το ευρώ Από δύο πλευρές Εξ ανατολών από Κίνα και Ρωσία για λόγους επικυριαρχίας και ενδυνάμωσης των νομισμάτων τους και από δυτικά απ΄τις ΗΠΑ για λόγους διάσωσης του δολλαρίου και άρμεγμα για εισροή κεφαλαίων στην οικονομία τους. Η Ευρώπη θα είναι η Ιφιγένεια της επερχόμενης μεγάλης κρίσης.

Ο καλύτερος τρόπος για να παίρνεις μια μυρωδιά από τις εξελίξεις, είναι να παρακολουθείς τις κινήσεις της χόντρο Nuland: επισκέπτεται το Μαρόκο, παραδοσιακά εχθρική χώρα της Αλγερίας (που είναι σύμμαχος Ρωσίας και Κίνας), για να συντονίσει δήθεν τις ενέργειες κατά του ISIS (για τον οποίο, μόνο οι Αμερικάνοι ξέρουν πού βρίσκεται και πότε!). Το μάρμαρο φυσικά θα πληρώσουν πάλι οι Ευρωπαίοι, που προμηθεύονται αέριο από την Αλγερία.

Αμερικανοί και Άγγλοι δεν θα σταματήσουν να προκαλούν τη Ρωσία να κάνει τη βρώμικη δουλειά, μέχρι να απορροφηθεί ένα μέρος του χρέους τους από τους βόρειοευρωπαίους. Ακόμα κι αν χρειαστεί η Ευρώπη να παγώσει, να πεινάσει ή να φάει και καμιά μπόμπα.

Πολύ απλά είναι δύο ομάδες δυνάμεων (οι δύο βασιλικοί σεληνιακοί οίκοι που λέω) που συγκρούονται μεταξύ τους για παρόμοιο σκοπό και με όμοιους στόχους η κάθε μία. Παρόμοια συμφέροντα χωρίς όμως αυτά να είναι κοινά συνάμα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , την κατρακύλα του ευρώ την νιώθουμε στην τσέπη μας και έχουμε και άλλη . Η Nuland όπου πάει σπέρνει προβλήματα και ακολουθούν βλήματα όπως λες (κομβικό το Μαρόκο με αέριο , μια αραβική άνοιξη λείπει στην Αίγυπτο και θα παίρνει η Ευρώπη αέριο μόνο από εξωγήινους...). Το ευρώ είναι τελειωμένο , όλοι το ξέρουν εκτός το Στουρνάρι . Το θέμα είναι να υιοθετήσει κάποιος αυτά που λες για αντίκρυσμα της πραγματικής οικονομίας . Άλλα που ηγέτες να σταματήσουν τον στραγγαλισμό της Ευρώπης .
Για την ώρα θα δούμε επιτέλους το ξεκοκάλισμα του Μητσοτάκη από τους εφοπ-ληστές που λες ?

kakos04