ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά 20 F35 με κόστος 3,5 δις δολάρια, χωρίς καν στο πακέτο να περιλαμβάνονται τα όπλα τους.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά 20 F35 με κόστος 3,5 δις δολάρια, χωρίς καν στο πακέτο να περιλαμβάνονται τα όπλα τους. 

Η Π.Α  καλά θα κάνει να φροντίσει για τις διαθεσιμότητες και τον εξοπλισμό των πλατφορμών που ήδη διαθέτει.Το ΠΝ κινδυνεύει να περάσει στην ανυπαρξία. Οι 3 FDI δεν μπορούν να φέρουν την άνοιξη σε ένα στόλο με μέσο όρο ηλικίας τα 31 έτη. 

Η αγορά των 5 γαλλικών κορβετών gowind δεν πρέπει να σαμποταριστεί από μια μειοψηφία νταίων καριερίστων ναυάρχων που νομίζουν πως θα αγοράσουν προστασία από τους Αμερικάνους, ενώ καθήκον τους είναι η προστασία των θαλασσών μας με το αίμα τους.

Ας επικρατήσει η λογική επιτέλους. Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Το ΠΝ έχει επιτακτικές ανάγκες. Ο στόλος των F16 είναι άοπλος και οι αμερικανολάγνοι ονειρεύονται F35, ενώ με 3,5 δις αποκτούμε 5 κορβέτες, αναβάθμιση των blk 50 και όπλα για όλο το στόλο των f16 μαζί με τα απαραίτητα ατρακτίδια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα ,άσχετο αλλά βγήκε αυτό που έλεγες να δούμε
Operation Mincemeat
Operation.Mincemeat.2021.1080p.NF.WEBRip.DDP5.1.x264-TBD , θα το δω Σ-Κ.

Καλό απόγευμα

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Νικόλα. Ευκαιρία να το δω και εγώ το Σ/Κ...ελπίζω να μην με τρέχουν πάλι και να έχω κενό για να το απολαύσω.