ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων έχει καταστεί μαλάκας... και αυτό με την θέληση και την πλήρη ισχύ του "ελληνικού" κράτους... που ουδέποτε τα τελευταία 200 χρόνια, μετά την ίδρυση του ΔΕΝ ήταν κατ' ουσίαν ελληνικό!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι το τουίτ δεν είναι ειρωνικό. Αυτά που γράφει τα εννοεί ! Όμως το ακόμα ποιο ανησυχητικό είναι ότι ότι από κάτω έχει ένα σωρό ρτ και 318 επισημάνσεις "Μου αρέσει".!!!

Πως μου το είπε χθές ο ανώνυμος σχολιαστής...."Γιατί τα χώνω στον λαουτζίκο που δεν ξέρει την τύφλα του". Τα χώνω διότι το να είναι κανείς μόνο βλάκας δεν είναι κακό....το να είναι όμως κάποιος εκτός από βλάκας και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ τότε εκεί αλλάζουν όλα. Εκεί σταματάει το γέλιο και πρέπει αρχίζει η άμεση αποκατάσταση της "βλάβης" στον εθνικό κορμό, αν θέλουμε να είμαστε εθνικά ανεξάρτητο κράτος.

Για να είμαστε όμως εθνικά ανεξάρτητο κράτος πρέπει να έχουμε έθνος και εθνική συνείδηση και όχι ανόητους ψηφοφόρους. Άλλο κράτος και άλλο εθνικό κράτος ανεξάρτητο. Κράτος φτιάχνεις με την μείξη πολλών εθνοτήτων. Αυτά τα κράτη συνήθως είναι σκληρά απέναντι στους πολίτες τους. Η ελευθερία δεν παρέχεται αφειδώς στις εθνότητες για να μη μπορούν να ξεσηκωθούν  και το κράτος διαλυθεί. Ενώ στο έθνος υπάρχει ο άγραφος νόμος του αίματος, των εθίμων, των κοινών αγώνων και καημών, του πολιτισμού, της θρησκείας, των παρόμοιων χαρακτηριστικών και της γλώσσας.

Το κράτος δεν είμαστε εμείς, δεν προέρχεται από τους Έλληνες... Από κλίκα προέρχεται, από κάστα. Αυτούς που βάζουν για να κυβερνούν την Ελλάδα δεν βγαίνουν μέσα από τον ελληνικό κόσμο, επιλέγονται από το σύστημα για ρολίστες.

Στην Ιλιάδα, ο πρωτοέλληνας Αχιλλέας (και ο Πάτροκλος) εκπροσωπούσαν την έννοια Έθνος... ο δε Πελασγός Αγαμέμνων την έννοια Κράτος (ς.ς.ς.)... όπου βεβαίως φυσικά υπήρξε σύγκρουση μετά.

Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων έχει καταστεί μαλάκας... και αυτό με την θέληση και την πλήρη ισχύ του "ελληνικού" κράτους... που ουδέποτε τα τελευταία 200 χρόνια, μετά την ίδρυση του ΔΕΝ ήταν κατ' ουσίαν ελληνικό!!! Η ύπαρξη του νεότερου "Ελληνικού" κράτους δεν ήταν ώστε να παράγει Έλληνες.. αλλά ακριβώς το αντίθετο! Η υπάρξει του νεότερου "Ελληνικού κράτους" ήταν ώστε να παράγει Εβραίους.... ΜΟΝΟ Εβραίους. Και το πέτυχε!  

Οι περισσότεροι κάτοικοι στην χώρα των Ελλήνων (και όχι Έλληνες) εκτός από βλάκες και εθνικά επικίνδυνοι είναι αμυθολόγητοι και ανιστόρητοι. Είναι κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια και να αναφερόμαστε σε ανθρώπους πεπερασμένους και τελειωμένους από τον ρου της ιστορίας.!!! Ποιος χρησιμοποιεί windows 95; Κανείς! Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων θα εξαφανιστεί ήσυχα με πολιτικό τρόπο και δια της ψήφου του....και την χώρα θα την κατοικήσουν πάλι Έλληνες.

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Ένια διευκρινιστικά:

......................
Λ. 1)
Η ύπαρξις του νεότερου "Ελληνικού κράτους" ήταν ώστε να παράγει Εβραίους.... ΜΟΝΟ Εβραίους. Και το πέτυχε!
...............................................

(Όπου αντί ¨Ελληνικού κράτους¨ σημειώσατε ¨ βυζαντινοθεοκρατουμένης Ελλάδος¨ και όπου ¨Εβραίους¨ εθνικώς περιτετμημένους Ρωμηούς. Οι γαρ Εβραίοι γεγόνασι Έλληνες (κράτος αστακός) οι δε Έλληνες του νυν πολιτικοθρησκευτικώς αποχαζεμένοι, διεσπαρμένοι και δυτικοημιαφομοιωμένοι Εβραίοι του μεσοπολέμου.

Λ. 2)
Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων θα εξαφανιστεί ήσυχα με πολιτικό τρόπο και δια της ψήφου του....και την χώρα θα την κατοικήσουν πάλι Έλληνες.
............................................

(Εννοείται οι επανακάμψοντες δυνατοί εθνορθόδοξοι Έλληνες της διασποράς όπως αυτοί οι θέσαντες τας πνευματικάς, ηθικάς και πατριωτικάς βάσεις της έτι ημιτελούς ημών εθνεγερσίας του 1821. και μετά των ολίγων εντοπίων ¨Μοϊκανών¨ηρώων.)
Όπερ και γένοιτο!




................


Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΑ ΠΑΠΔΟΠΡΟΒΑΤΑ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΑ