ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Πρέπει να φτιαχτεί επιτέλους το υπουργείο "Γαμώ τα υπουργεία μου".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεν έχουμε μεταγωγικά (c130 και c27j) σε πτητική κατάσταση, τα super puma δεν πετάνε, τα f16 blk 50 και blk 30 πάνε να τα απαξιώσουν μέσω της μη αναβάθμισης τους, ώστε μετά να βγουν μελέτες που θα λένε πως χρειαζόμαστε αναγκαστικά περισσότερα f35 και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά έχουμε και τους Γερμανούς να ζητάνε 4 δις για leo και lynx, την στιγμή που η αεράμυνα μικρής και μέσης εμβέλειας μπάζει από παντού (tor m1, osa, hawk). 

Είναι σαν να ξεκινάς επέλαση με leo 2a7 και lynx και να γυρνάς πίσω κυνηγημένος, επειδή δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα loitering munitions και τα οπλισμένα uav του αντιπάλου που σε στοχοποιούν με lazer από απόσταση 20 km και κάνουν άφεση κατευθυνόμενων βομβών από τα 15 km. Ο εναέριος ανεφοδιασμός μας μάρανε. Θα θέλουμε να στείλουμε στρατιώτες στα νησιά και θα τους πηγαίνουμε με ferry boat.

Θα θέλουμε να στέλνουμε πυρομαχικά και άλλα υλικά γρήγορα στα νησιά και θα τα βάζουμε σε πλοία της γραμμής μαζί με τους τουρίστες. 

Πρέπει να φτιαχτεί επιτέλους το υπουργείο "Γαμώ τα υπουργεία μου".

Σχετικό ΕΔΩ... 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , αυτό το γαμώ τα υπουργεία μου το λέω χρόνια όταν με μπριζώνουν .........χαχα κατευθείαν χαμογέλασα . Είναι απαράδεκτοι , αντί να πάρουν όσα λες ψάχνουν να φάνε λεφτά . Φάε τουλάχιστον παίρνοντας αυτό που πρέπει . Στα αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού τώρα όταν δεν έχεις όπως λες δόγμα επίθεσης και πρώτου πλήγματος , μάλλον μόνο για μίζα τα θέλουνε και να κάνουμε το βενζινάδικο του ΝΑΤΟ . Για ασκήσεις τα f16 βάζουν καύσιμο και στο έδαφος , αφού δεν σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν για αερογέφυρα επιχειρήσεων από Καστελόριζο και μετά ή διαρκή κύματα επίθεσης από την Σκύρο . Αν θυμάμαι καλά οι Καουμπόηδες θα ξεφορτωθούν αρκετές εκδόσεις τάνκερ KC-**** και ψάχνουν κορόιδα . Αν θυμάμαι επίσης καλά οι περισσότεροι στρατοί ετοιμάζονται για drone τάνκερ λίγο έξω από το πεδίο μάχης στο μέλλον και όχι επανδρωμένα . Άμα θέλουν σώνει και καλά τάνκερ να πάρουμε μερικά Ilyushin που κάνουν και για πυρόσβεση (ή φυτοφάρμακα να ραντίσουν την βουλή κατά προτίμηση). Το ότι δεν δίνουν χοντρά λεφτά για drone και άμεσα σημαίνει προδοσία με τα παραδείγματα γύρω γύρω . Καλό απόγευμα

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Καλησπέρα , αυτό το γαμώ τα υπουργεία μου το λέω χρόνια όταν με μπριζώνουν .........χαχα κατευθείαν χαμογέλασα ."

Και εγώ το λέω συνέχεια Νικόλα...όταν θα έρθω Κρήτη θα το λέμε παρέα. χα χα χα