ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Για αυτό πρέπει να αυξηθεί ο προϋπολογισμός, για το καλό σας beggars.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δηλαδή πως κατασκευάζουν οι Γάλλοι τα πλοία τους και γιατί έχουν περίεργες μεθόδους; Να το κάνουμε όπως οι Άγγλοι δηλαδή που ναυπηγούν ξεχωριστά κομμάτια σε διάφορα ναυπηγεία; Μα εμείς δεν έχουμε ναυπηγεία; Να ναυπηγηθεί το μισό δηλαδή στην Ελευσίνα και το άλλο μισό στον Σκαραμαγκά;;

Με ποιον ιδιοκτήτη; Με τον Σάφα ή τον Προκοπίου; Και στην τελική ποια Ελευσίνα;; Αυτή που ακόμα δεν έχει παραδώσει την super vita;; Δεν φταίνε οι Γάλλοι και οι περίεργες μέθοδοι που χρησιμοποιούν. Τα μυαλά μας φταίνε, οι πουστιές και οι κουτοπονηριές των ελληνικών κυβερνήσεων διαχρονικά. 

Ξαφνικά βρέθηκαν οι Έλληνες να την πουν στους Γάλλους για την μεθοδολογία ναυπηγήσεων τους, ενώ βλέπουμε την πρώτη fdi να παίρνει σάρκα και οστά την στιγμή που οι Σαουδάραβες έχουν παραγγείλει από το 2019 4 mmsc και ακόμα να πέσει η πρώτη στο νερό. Συνεπώς εάν χρειαζόμαστε 3,5 δις για :

• 1 δις για την 4 fdi 

• 2 δις για τις 4 gowind 

• 500 mil για τις 4 meko 

και 300 mil επενδύσεις στα ναυπηγεία, τότε κάντε τα μαθηματικά. 650 εκ. η κάθε μία doha/ type 31. Οι Άγγλοι προτείνουν 200 mil και κόστος αναβάθμισης της κάθε μεκο (σύνολο 800 mil). Όταν κάνετε τα μαθηματικά προσθέστε και 300 mil τις επενδύσεις στα ναυπηγεία και θα δείτε πως η γαλλική είναι η φθηνότερη πρόταση με το μεγαλύτερο ποσοστό ομοιογένειας με τις fdi που οδηγεί σε μειωμένα κόστη συντήρησης και εκπαίδευσης.

Συνεπώς η αύξηση του προϋπολογισμού γίνεται καθαρά για να βοηθηθεί η ιταλική πρόταση. Η αγγλική είναι λαγός της ιταλικής. Το όλο ζουμί βρίσκεται στα ναυπηγεία Ελευσίνας που εκεί βρίσκονται Αμερικανοί Ιταλοί που συνεργάζονται πάνω στις lcs - mmsc και για την ώρα ασχολούνται με doha. Αργότερα μπορεί να βγάλουν απ' το μανίκι κάποια lcs. 

Δυσκολεύονται απ' ότι βλέπετε οι Ιταλοί με τα 2 δις, γιατί χωράνε 3 και όχι 4 πλοία και τους την μπαίνουν οι Γάλλοι με 4 gowind και 4 meko με φόρτο όπλων και αρχικό πακέτο υποστήριξης στα 2,3 δις, ενώ οι Ιταλοί με μόνο 3 doha φτάνουν τα 2 δις χωρίς όπλα και απείραχτες τις meko που θα τις πασάρουν στους συνεταίρους, τους Αμερικανούς. 

Για αυτό πρέπει να αυξηθεί ο προϋπολογισμός, για το καλό σας beggars.

Δεν υπάρχουν σχόλια: