ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Πολεμική Αεροπορία: Έγιναν viral οι «τίγρεις» που εμφανίστηκαν στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτό το κλίμα λούμπεν αμερικανιάς είναι όντως ένα απολύτως κατάλληλο υπόστρωμα για να ενταχθούν τα F-35 στη δύναμη του Χώρου. Την προκαταβολή να μην ξεχάσετε...

Η Άσκηση θα διεξαχθεί σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών δυνάμεων από τη χώρα μας καθώς και από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τσεχία και το ΝΑΤΟ

Από τη Δευτέρα 9 έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, διεξάγεται, στην 116 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Αράξου, η Πολυεθνική Αεροπορική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας «NATO Tiger Meet 2022».

Ανάμεσα στις πρώτες φωτογραφίες της άσκησης απεικονίστηκαν οι ιπτάμενοι  σε παράταξη και ανάμεσά τους ήταν και τρεις «τίγρεις». Πρόκειται για στελέχη που έχουν ντυθεί τίγρεις που είναι και το σήμα της άσκησης.  

Όπως είναι λογικό, οι εικόνες αυτές σχολιάστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγιναν viral.

2022_ASAP_044_O_001_002

  Σκοπός της Άσκησης είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας επιχειρησιακή εκπαίδευση υπό το πνεύμα «Εκπαιδεύσου όπως θα πολεμήσεις» βελτιώνοντας τις δεξιότητες και τη συνεργασία των μελών στη διεξαγωγή σύνθετων επιχειρήσεων.

Η Άσκηση θα διεξαχθεί σε όλο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών δυνάμεων από τη χώρα μας καθώς και από το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Τσεχία και το ΝΑΤΟ.

Επίσης συμμετέχουν η Αυστρία, η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Πολωνία με παρατηρητές, προσωπικό και μέσα, καθώς και δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

ΠΗΓΗ  

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , χωρίς να λέω ότι έχουμε το αλάθητο της αισθητικής , το κιτς τους μάρανε με τούρκικα ναυτικά αεροσκάφη έξω από την Εύβοια και αεροσκάφη άλλων χώρων σε όλα τα αεροδρόμια μας μόνιμα ,ας μας πληρώνουν οι Νατοικοί έξτρα αεροσκάφη με δικούς μας πιλότους εδώ για χρήση του Νατο αποκλειστικά .
Να πανηγυρίσουν όταν παραγγείλουμε άλλα 24 rafale με έξτρα βλήματα για χρήση . Δυστυχώς από ότι διαβάζω στις κορβέτες καθυστερούμε σκόπιμα, στα f16 το ίδιο σε αναβαθμίσεις και πυρομαχικά , στα C130 επίσης για να μην το πω κωλοβάρεμα για να ξεπουλήσουν την ΕΑΒ . Δεν θέλουμε μπιφτέκι F35 , ας μας χαρίσουν 60 drone predator και άλλα αντίστοιχα και ας επιτρέψουν στην Κύπρο με επιδότηση να πάρει 60-80 grippen μοιρασμένα σε Κύπρο-Ρόδο-Κάρπαθο .
Άσχετο αλλά έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε βλήματα πυροβολικού μόνοι μας σαν το πρόγραμμα golden horde που αλλάζουν κατεύθυνση , ή είναι πέρα από τις δυνατότητες μας ?
https://www.flightglobal.com/fixed-wing/us-air-force-completes-golden-horde-autonomous-bomb-testing/143953.article

Κατά τα άλλα τα πασοκοζόμπι ήταν στην γειτονιά μου κυριακάτικα να ψηφίσουν και ήταν δυστυχώς πολλά πάλι , πεθαμένοι άνθρωποι σε ψυχή και όραμα , μόνο ότι καταφέρουν να δαγκώσουν προσπαθούν εις βάρος μας .

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να είναι ξάδερφος του άλλου του σκυλάνθρωπου που έχει διορίσει ο Μπιντές στο Συμβούλιο Ασφαλείας;;;
Ενθυμούμενος μια ρήση σας ότι ο Μπιντές προμοτάρει την Κίνα. ,μήπως συμβολίζει τον Ασιατικό Τίγρη;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν ξέρω αν είναι ξάδελφος του άλλου, αλλά αυτό που ξέρω καλά...πολύ καλά είναι ότι το ΝΑΤΟ ΔΕΝ ελέγχεται από τις ΗΠΑ. Αλλά από τους διεθνιστές χαζάρους τραπεζίτες οι οποίοι έκαναν μεγάλη την Κίνα για να παίξει την δεδομένη χωροχρονική στιγμή τον ρόλο που της ανέθεσαν.

Ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί Τυφώνειοι Γάιδαροι της Αμερικής ανήκουν στο ίδιο ιερατείο...στον έναν από τους δύο Βασιλικούς Σεληνιακούς Οίκους...που μας προέκυψαν με την έλευση της Σελήνης εδώ στη Γη. Από τότε ο πλανήτης υποφέρει από αυτά τα Γαλαξιακά ΛΑΜΟΓΙΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πρώτη φορά που πήρανε
Φαντάρο ένα τιγράκι
Και στον στρατώνα φώναζαν
gamiesai Mitsotaki.