ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Πολλοί νεκροί μετά από έκρηξη αγωγού φυσικού αερίου στην περιοχή Vurnar στη Ρωσία.

 A gas pipeline has just exploded in Chuvashia, Russia.

How unfortunate…

pic.twitter.com/RUg1wwte8O

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ένας αγωγός φυσικού αερίου εξερράγη στην περιοχή Vurnar στη Ρωσία. Έρχονται αναφορές που υποστηρίζουν ότι «πολλά άτομα σκοτώθηκαν». Μια μαινόμενη κόλαση μπορεί να δει κανείς από απόσταση μιλίων κοντά στην τοποθεσία.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πόσοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν ή τι μπορεί να προκάλεσε την έκρηξη. Φαίνεται ότι τα πολλαπλά περιστατικά εκρήξεων στις ρωσικές γραμμές φυσικού αερίου είναι παράξενα παρόμοια με τις πολλαπλές εμπρηστικές επιθέσεις σε αμερικανικές μονάδες επεξεργασίας τροφίμων και κέντρα διανομής.

Η εικασία μου είναι δολιοφθορά.  Αυτό το «ατύχημα» και η πυραυλική επίθεση στο Μπέλγκοροντ την Κυριακή, με κάνει να περιμένω με κομμένη την ανάσα για να βγει η μεγάλη ανακοίνωση από τη Ρωσία «την επόμενη εβδομάδα». Η νέα πολιτική των ΗΠΑ για σιωπηρή έγκριση για χτυπήματα εντός της Ρωσίας με χρήση δεδομένων στόχευσης των ΗΠΑ είναι πέρα ​​από πρόκληση. Δεν υπάρχει λέξη για αυτό.Είναι σαν να πετάνε το γάντι στην Ρωσία και να περιμένουν να το σηκώσει και να κάνει κίνηση.

 

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Το δυτικό μπλοκ πάει γυρεύοντας για αίμα αμάχων του . Είναι αυτοκτονικοί ηλίθιοι που θεωρούν ότι μπορούν να ελέγξουν το χάος , δεν θα συγκρατούνται για πολύ οι πολεμοχαρείς . Και ξεχνούν ότι έμειναν πολλά καλούδια σοβιετικών πρακτόρων θαμμένα σε δυτικές χώρες αν χρειαστούν ποτέ , για το νυν ανατολικό πρώην δυτικό μπλοκ δεν το συζητώ τι έχει μείνει μέσα . Και οι Ρώσοι με πρώτη ευκαιρία θα χάσουν όπλα από στρατόπεδα τους και εκρηκτικά που θα βρεθούν απέναντι .Το The Americans https://www.rottentomatoes.com/tv/the_americans τα περιγράφει ωραία .
Συν ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας τα χτυπήματα μεγεθύνονται . Άμα έχετε μετοχές στο Keystone Pipeline πουλήστε τες :) .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά φίλε Νικόλα. Να συμπληρώσω ότι σε έναν πλανήτη κάτω από μια παγκόσμια μυστική ενιαία εντολή, δεν έχει σημασία αν το έργο παίζεται μονοπολικό ή πολυπολικό. Το κυριότερο είναι ότι λαμβάνουν χώρα τα μεταμορφωτικά γεγονότα.

Είτε τα γεγονότα αυτά εκδηλώνονται μέσω ενός ιού (κορονοιός), είτε μέσω ενός πολέμου όπως π.χ στην Ουκρανία.Από το πρώτο στάδιο σχεδιασμού του ιού περάσαμε στο δεύτερο μέσω του πολέμου και του μοιραίου μετασχηματισμού από την οικονομία που βασίζεται στον άνθρακα στον γενικό εξαθλιωμένο κορπορατισμό. Αυτοί είναι όλοι οι στόχοι του WEF και με κάθε εκδήλωση πλησιάζουμε πιο κοντά στους στόχους τους.

Φυσικά, είναι ακόμα ασαφές πώς θα τελειώσει ο πόλεμος στο τέλος. Το στοίχημα μου είναι ότι μπορεί να δούμε και ένα είδος ρωσικής πορείας μέχρι τα Πυρηναία. Αλλά δεδομένου ότι είναι ένας ψεύτικος/φτιαχτός πόλεμος - φυσικά οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι δυνατό.