ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Δαντέλες Σιρίτια Τρέσσες

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εδώ τα καλά διακοσμητικά υψηλής ραπτικής: Δανδέλες σιρίτια τρέσες πετσετάκια κεντήματα σεμεδάκια και άλλα διακοσμητικά θα τα δείτε όλα στην Βουλή των Ελλήνων στις Εκκλησίες στην Ακαδημία στα Δικαστικά μέγαρα και αλλαχού στον πλανήτη να τα φορούν όσοι νοιάζονται για εμάς θέλοντας το κακό μας.

 Επειδή οι ίδιοι είναι δίποδα ευτράπελα και δεν ξέρουν τι τούς γίνεται, έχοντας ψευδαισθήσεις πως είναι άξιοι και συνδράμουν στον πολιτισμό φορώντας τέτοια.


 

Στα επόμενα ολίγα έτη θα ακούσουμε το κύκνειο άσμα της Ελλάδας ως έννοια μετάδοσης φωτός και ανθρώπων που ερευνούσαν παρά ως κράτος, αυτό εχάθη προ πολλού αν δεν ξυπνήσουν όλοι χθές...Χάθηκαν όλα από όταν οι ακαδημίες από τούς ελαιώνες μεταφέρθηκαν σε πλουμιστά κτίρια για να διαφημίζουν την σοφία και να βραβεύουν τούς "φιλόσοφους" με πετραχήλια σιρίτια και σταυρούς χρυσούς εις βάρος των ανθρώπων τού καθημερινού μόχθου (τούς μοχθηρούς* σήμερα τους θεωρούν κακούς.
 
Μοχθηρός είναι ο άνθρωπος τού μόχθου δηλαδή αυτός που αγωνίζεται και εργάζεται για να ζήσει και αυτήν την λέξη την διέφθειραν όπως πολλά άλλα και σήμερα αυτούς που μοχθούν τούς θεωρούν κακούς.)* Παντού σιωπή, ευημερούν οι υποταγμένοι και προδότες με τα κεφάλια βουτηγμένα σε λάσπη πολλών ετών Οι κραυγές, οι ψίθυροι και οι φωνές όσων συνεχίζουν να αντιστέκονται πνίγονται από την εκκωφαντική σιωπή και δουλοπρέπεια των πολλών.
 
Το σκότος διαχεόμενο από στόματα ψευτών και συνεργών κάλυψε κάθε τι, ως και τα νοήματα των λέξεων διαστρεβλώθηκαν Η αφαίμαξη πολλών ετών δεν άφησε σταγόνα στα σώματα, ρούφηξαν όλη την ζωή από κάθε άνθρωπο, ως και από την γη τον ουρανό και τα ύδατα, έτσι όταν θα αποκεφαλίζονται οι τελευταίοι δεν θα φαίνονται οι φόνοι διότι τα σώματα είναι στεγνά. Ναι αυτές είναι προς το παρόν οι μόνες αληθείς σκέψεις αν δεν αλλάξουν πολλά συντόμως.
 
Αν δεν πάψουν να είναι αρετές η προδοσία η ανοχή η απάθεια η υποταγή και η δουλοπρέπεια
 
*Παρομοίως όπως παραποίησαν την λέξη μοχθηρός (μόχθος) παραποίησαν και την λέξη ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ (παν ουργώ ή έργο ) που σημαίνει αυτός που έχει ικανότητα να κάνει πολλές και διαφορετικές εργασίες, ή πολυπράγμων. Ίσως μία μετάφραση θα ήταν ο εργάτης για όλες τις εργασίες, ή για όλες τις δουλείες.

Την καλημέρα μου μόνο σε όσους δεν φοράνε δαντέλες, σιρίτια τρέσσες .

3 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είπα να κάνω και εγώ μια ανάρτηση και έπεσε 10 φορές το ίντερνετ.!!! Έγραφα το κείμενο με διακοπές.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα φιλε.
Στο τελος των βραβευσεων τραβανε και μια παρτουζα για τοσο υψηλο επιπεδο μιλαμε.
Δοξα το θεο που ειμαστε μοχθηροι και πανουργοι.
Καλυτερα ετσι παρα με ενα κωλο νααα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δοξα το θεο που ειμαστε μοχθηροι και πανουργοι."

Καλημέρα φιλαράκι...ακριβώς έτσι. Επιπλέον εγώ όπως έχω γράψει ουκ ολίγες φορές είμαι συνειδητά κακός τύπος. Αγαπούλες δεν έχει στα λάθος άτομα και συγχωροχάρτια. Δεν γυρνάμε το άλλο μάγουλο αν κάποιος μας χτυπήσει....και αν κάποιος μου "δαγκώσει" ας πούμε το δάχτυλο...εγώ θα του "δαγκώσω" όλο το χέρι.! Για να το θυμάται και όχι απλώς να μην το ξανακάνει...αλλά ούτε να το σκεφτεί καν να το κάνει ξανά.