ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Η Κίνα θα ανοίξει την πρώτη εθνική αγορά «ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων»

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτά είναι....ένα χρόνο πριν τα λέγαμε. Οι δυτικές κυβερνήσεις και τράπεζες θα τρέχουν πανικόβλητες .Θα βλέπουν δις καθημερινά να πετάνε προς το κινεζικο blockchain .... και ψάξτα βρες τα μετά. Οι γνώστες του NFT καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοώ.

Η Κίνα θα ανοίξει την πρώτη εθνική αγορά «ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων» – σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης. Η πλατφόρμα NFT που υποστηρίζεται από το κράτος θα κατασκευαστεί σύμφωνα με πληροφορίες σε blockchain. Η Κίνα ετοιμάζεται να λανσάρει την πρώτη της κρατική αγορά non-fungible token (NFT) που υποστηρίζεται από το κράτος καθώς συνεχίζει να αγκαλιάζει την τεχνολογία blockchain, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.
 
Με την ονομασία «China Digital Asset Trading Platform», η πλατφόρμα NFT θα κυκλοφορήσει στο Πεκίνο την 1η Ιανουαρίου 2023. Η πλατφόρμα θα είναι μια δευτερεύουσα αγορά που θα επιτρέπει στους χρήστες να εμπορεύονται ψηφιακά πνευματικά δικαιώματα, δικαιώματα ιδιοκτησίας και συλλεκτικά αντικείμενα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διευθύνεται από το κρατικό China Technology Exchange σε συνεργασία με την υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση Art Exhibitions China και μια ιδιωτική εταιρεία, Huban Digital Copyrights.Το υποκείμενο blockchain της πλατφόρμας ονομάζεται «China Cultural Protection Chain», σύμφωνα με τις αναφορές.
 
Ένα blockchain, συνήθως, είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα για συναλλαγές και πληροφορίες ανοιχτής αγοράς. Ωστόσο, οι δημόσιες αλυσίδες είναι παράνομες στην Κίνα, καθώς το κράτος απαιτεί από όλα τα διαδικτυακά συστήματα να επαληθεύουν τις ταυτότητες των χρηστών και να επιτρέπουν στη ρυθμιστική αρχή να παρέμβει σε περίπτωση «παράνομων δραστηριοτήτων».
 
Παρά το γεγονός ότι ήταν κρυπτοσκεπτικιστική, η Κίνα ήταν ένα από τα πρώτα έθνη που αγκάλιασαν τη βιομηχανία NFT. Το 2021, το Πεκίνο απαγόρευσε όλες τις συναλλαγές κρυπτογράφησης, προτρέποντας τους πολίτες να «μείνουν μακριά» από αυτές. Ως αποτέλεσμα, τα NFT (ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα στην Κίνα) έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στη χώρα.
 
Τον Νοέμβριο, το Δικαστήριο Διαδικτύου Hangzhou της Κίνας έκρινε ότι τα NFT είναι εικονική ιδιοκτησία που προστατεύεται από το νόμο επειδή μοιράζονται «τα αντικειμενικά χαρακτηριστικά των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας όπως η αξία, η σπανιότητα, η δυνατότητα ελέγχου και η εμπορευσιμότητα».
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και αν κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος δεν θα το εμπιστευθεί...μια χαρά θα το εμπστευθεί γιατί ότι παιχτεί εκεί μετά θα γίνει κρυπτο σε hardware wallet....πλατφόρμα είναι .Ανταλλακτήριο και οι εγγυήσεις του είναι πολύ πιο δυνατές από ιδιωτικά Εκεί πέφτουν κεφάλια αν γίνει λαμογια τύπου FTX τους στήνουν στον τοίχο με συνοπτικές διαδικασίες.
 
Θα γίνει σφαγή.!!!! Ένας πόλεμος γίνεται με πολλούς τρόπους και όχι μόνο με όπλα. Τα όπλα είναι το τελευταίο στάδιο.
 
Η είδηση ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: