ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Πάει ο νους σας σε εκείνα τα παλιο13εκ ευρώπουλα της πεθεράς, που να' ταν κι άλλα, και ξεχάστηκαν;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πάει ο νους σας σε εκείνα τα παλιο13εκ ευρώπουλα της πεθεράς, που να' ταν κι άλλα, και ξεχάστηκαν;;
 
Όχι, είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
 
🔹1δισ κοντά εκείνα των Folie Folie, που τώρα κάνουν βόλτες από τα Εμιράτα, via fund με επικεφαλής κάποιον Ζαβο (βοηθάει και ο εθνικός μας ξεβλαχευτής, ο Μήτσος και ένας ελληνοποιημένος Τούρκος άποικος στα Κατεχόμενα από Μύκονο)
 
🔹2 δισ από κάτι παλιότερα που έβγαλαν έξω οι Μαρινοπουλοι, με την βοήθεια των κουπονιών του Θέμου
 
🔹 Άγνωστα, ακόμη, ποσά από πρόσφατα ντιλάκια με χρυσό, ακόμα και από τον Ριχάρδο, πάλι via Qatar
 
🔹 Κάτσε και υπολόγισε τις προμήθειες από Belhares, Raffal και κάτι αλλά ψιλά.
 
Τι έκανε δηλαδή το κορίτσι παραπάνω προσπαθώντας να μεταφέρει την "αμοιβή" της, κάπου 35ψωρο εκατομμύρια, από το Βέλγιο στην Ελβετία, για να μπούνε από εκεί σε σύστημα κρυπτονομισμάτων προς τίποτα Κεϋμαν, για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα.Της τα έδιναν, να μην τα έπαιρνε;;
 
Είπε να βάλει ένα χεράκι και ο Αβραμο, συναδελφική αλληλεγγύη, μην και κοψομεσιαστεί το κορίτσι.Πάντα με τρόπους ο Μήτσος. Από μικρός, τότε που σαν φοιτητής έκανε services σε ώριμες κύριες στην Ζυρίχη...
 
Φακελωμένους τους έχω όλους 🤪 ΕΔΩ...
 
Πάρε και Μύκονο ΕΔΩ... 
 
Όσο για το ζιγκολίκι του Αβραμο στην Ελβετία: Ας πει κανένας παλιός Ρηγας. Γραμματέα τον είχαν τότε βάλει εκεί, στην σπουδάζουσα...
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο κ.Αδαλής είπε πριν λίγο ότι το Κατάρ έχει κυρίως ενεργειακά συμφέροντα για να κάνει λόμπυ'ι'νγκ στας Βρυξέλλας,αντίθετα από τον Ηστ Μεντ,και υπέρ Τουρκίας-Αζερμπα'ι'τζάν*-Ρωσσίας.
Να προσθέσω στα λεγόμενα του ότι είναι οι κύριοι χρηματοδότες του ΙΣΙΛ,και κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο αγωγός που θα έφτανε Τουρκία "σκόνταψε" στην Συρία,άρα, ίσως γι'αυτό και έχει εκεί ακόμα "Αραβική 'Ανοιξη".
Βλέποντας τον Ντίμη, ενθυμήθην τα εμβόλια που αγόρασε για 5 δόσεις και τα χαρίσαμε πριν αυτά λήξουν σε αφρικανικές χώρες.
Λυπάμαι για την κατάντια μέσα σε 10 χρόνια, και από 200.000 τότε τσιμπημένους,φτάσαμε στον μισό πληθυσμό και μάλιστα με άκρως πιό ύποπτο σκεύασμα από τότε.
Και μιας και μιλάμε για μίζες,πότε άραγε θ'ανοίξει ο φάκελος Φαηζερ,να δούμε τη σύμβαση που έκανε με την Ευρωπε'ι'κή 'Ενωση.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Κα'ι'λή θυσιάστηκε μαζί με το Κατάρ, για να γλυτώσει η Ούρσουλα και ο Μπούρλα.
Ο Σχοινάς ετοιμάζει μπικίνι τριμμάρισμα πριν βρεί το Ευάκι διάβασα
* οι σχέσεις ΕΕ-Αζερμπαί΄τζάν διαβασα κάπου είνα υπό έρευνα για διαφθορά,για να δούμε τι θα δούμε
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ