ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΤΑΤΡΙΒΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΑΤΑΤΡΙΒΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Η Ουκρανία έχει ηττηθεί εδώ και καιρό. Το ΝΑΤΟ συνεχίζει τον πόλεμο για να έχει η Ρωσία το μέγιστο δυνατό κόστος, προς όφελος των ΗΠΑ και της Κίνας*. Στο τέλος η Ουκρανία θα είναι μια κατεστραμμένη χώρα που θα οφείλει πολλά τρις δολάριο χρέος. Αυτό όλο που γίνεται στην Ουκρανία είναι κλασική κατατριβή αντιπάλου (ή αντιπάλων).

Κατατριβή αντιπάλου είναι ορατή ή αθέατη μεθόδευση αντιπάλων να εισέλθουν σε αδιέξοδες πολεμικές αναμετρήσεις που προκαλούν συμφορές στους εμπλεκόμενους. Η πιο γνωστή περίπτωση είναι οι μεθοδεύσεις Αμερικανών και Ισραηλινών στον πόλεμο Ιράν-Ιράκ που αποδυνάμωσε αμφότερα τα κράτη.

Οι ΗΠΑ θα το πάνε μέχρι εκεί που τα κέρδη τους θα αρχίσουν να μειώνονται. Οι Ρώσοι πρέπει να κάνουν προσεχτική οικονομία. Χωρίς να αγνοώ την ύπαρξη μιας εθνικιστικής συνιστώσας, η κυρίαρχη συνιστώσα του πολέμου είναι ιμπεριαλιστική.

Μην ξεχνάτε ότι το ΝΑΤΟ πολεμάει στην Ουκρανία...ΥΒΡΙΔΙΚΑ...C4I, targeting ARTA, space, cyber, plan consultants, training equipments-ammunition, bullion ,propaganda. Επίσης, οι ιδιωτικές στρατιωτικές εταιρίες (50Κ μισθοφόροι από Δύση) είναι οντότητες που σχετίζονται με κυβερνήσεις,όπως άλλωστε και η Wagner με το Κρεμλίνο.

Διότι εκείνος μεν υπεστήριξεν, ότι θα επικρατήσουν, εάν επεδίωκαν την νίκην όχι δι' αποφασιστικών μαχών, αλλά δια κατατριβής του αντιπάλου," Θουκυδίδης.

* Πιστεύω ότι όταν θα έρθει η ώρα η Κίνα θα την φέρει πισώπλατα στην Ρωσία.  Δημοκρατικοί και Κινέζοι έχουν συνεργασία επ' αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: